Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10
Ами то пише из сайтовете, че в ложата имало скаут на Аякс, предполагам, че е дошъл именно Миланов да гледа (и предполагам е останал доволен) така че според мене се пече нещо това лято. Някой ако знае нещо по въпроса да сподели плс 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Ами то пише из сайтовете, че в ложата имало скаут на Аякс, предполагам, че е дошъл именно Миланов да гледа (и предполагам е останал доволен) така че според мене се пече нещо това лято. Някой ако знае нещо по въпроса да сподели плс
Доколкото съм чел се спряга че Миланов е договорен с ПСВ Айндховен още преди няколко месеца,а се за Аякс.Спряга се сума малко над 2 милиона евро.Иначе за мача много смешен червен картон.Съдията го даде вероятно защото скоро е мача на Литекс с Левски,но бразилеца ще играе със сините.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
urkoto написа:Тоя червен картон беше просто ПРЕСТЪПЕН. Оставете Левски и ЦСКА, на тях е ясно, че няма как да им вдигнат подобен картон, говоря, че това беше направо престъпление срещу футбола! А иначе ако Никасио беше останал на терена Славия си отиваха на класика, най-много ме накефи обаче как Кушев след последния съдийски сигнал спринтираше към съдията с хронометър в ръка...
за Левски не говори защото явно не си гледал мача с Локо Пловдив да видиш на Йовов какъв червен картон дадоха... смешен си ... колкото до литекс и далаверите на гриша всички знаем....
haha написа:Георги Миланов е от малкото в А група,които имат качествата да станат доста добри футболисти за нашите стандарти.За да се случи това,обаче трябва да отиде в чужбина колкото може п-скоро.
даже с всеки мача закъснява! дано това лято му отворят пътя към отбор в голямо първенство, за да не се получи дублиране на ситуацията с ивелин попов- огромен талант на малко години но си доиграва карирерата в турски средняк. иначе гошко е много борбен техничен и интелигентен футболист, който много ми напомня на стилян от мачовете с англия при херо 98-99 година
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
1914 написа:urkoto написа:Тоя червен картон беше просто ПРЕСТЪПЕН. Оставете Левски и ЦСКА, на тях е ясно, че няма как да им вдигнат подобен картон, говоря, че това беше направо престъпление срещу футбола! А иначе ако Никасио беше останал на терена Славия си отиваха на класика, най-много ме накефи обаче как Кушев след последния съдийски сигнал спринтираше към съдията с хронометър в ръка...
за Левски не говори защото явно не си гледал мача с Локо Пловдив да видиш на Йовов какъв червен картон дадоха... смешен си ... колкото до литекс и далаверите на гриша всички знаем....
хайде мини някъде на завет, че вятъра ти изкривява представата за реалността.
п.с. в пловдив изгонените бяха на паритетен принцип, а днес беше един много силен творчески напън на съдията, но ние си бихме за разлика от вас
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
gin написа:1914 написа:urkoto написа:Тоя червен картон беше просто ПРЕСТЪПЕН. Оставете Левски и ЦСКА, на тях е ясно, че няма как да им вдигнат подобен картон, говоря, че това беше направо престъпление срещу футбола! А иначе ако Никасио беше останал на терена Славия си отиваха на класика, най-много ме накефи обаче как Кушев след последния съдийски сигнал спринтираше към съдията с хронометър в ръка...
хайде мини някъде на завет, че вятъра ти изкривява представата за реалността.
п.с. в пловдив изгонените бяха на паритетен принцип, а днес беше един много силен творчески напън на съдията, но ние си бихме за разлика от вас
хахахах боже боже за какво се хабя да споря с човек от Пловдив луд вен на Литекс .. та ти си ясен от километри бе АХАХХА!
1914 написа:urkoto написа:Тоя червен картон беше просто ПРЕСТЪПЕН. Оставете Левски и ЦСКА, на тях е ясно, че няма как да им вдигнат подобен картон, говоря, че това беше направо престъпление срещу футбола! А иначе ако Никасио беше останал на терена Славия си отиваха на класика, най-много ме накефи обаче как Кушев след последния съдийски сигнал спринтираше към съдията с хронометър в ръка...
за Левски не говори защото явно не си гледал мача с Локо Пловдив да видиш на Йовов какъв червен картон дадоха... смешен си ... колкото до литекс и далаверите на гриша всички знаем....[/quoЗащо за левски да не говори, че дори и със съдийска помощ в Пловдив пак не можахте да биете?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Като нищо може да минете ЦСКА - там Тройчо не се е развихрил още (а ако вземат и Майкъла
)
Но количеството публика на стадиона показа защо Пирин Гоце Делчев заслужава да е в А група следващия сезон, пък ако искат да фалират и да падат всеки мач...

Но количеството публика на стадиона показа защо Пирин Гоце Делчев заслужава да е в А група следващия сезон, пък ако искат да фалират и да падат всеки мач...
[center]
[/center]

подобни нападки получавам редовно, но ако си мислиш, че ще ме засегнеш- не е достатъчно. аз не виждам да има качествена разлика да живееш в Пловдив и да си от софийски отбор и да не живееш в Ловеч и да си от Литекс. не ти дължа обяснение, но съм от литекс от декември 1997г., а съм сигурен, че има хора във форума, които може и да не са били родени тогава, така че смехът ти е леко неуместен и говори за това колко повърхностно гледаш на нещата около футбола
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Литекс играят много приятен футбол, определено заслужават да са в тройката, браво на бате Ицо 

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]