Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Levski Sofia Season, 2008/2009, 2nd half
а какъв е смисъла от тази тема? Свинете да я осират?
Re: Нов екип ?
Абе момчета, дано поне вашите собственици се разберат с друга фирма, защото е смешно ЦСКА и Левски да играят с едни и същи екипи, а и Беласица ползваха същия модел.
В синъо изглеждаха горе-долу добре, ама нашите са си доста селски.. Скоро четох, че от ТИТАН ще изчакат да изтече договора с Улшпорт за още година, за да не плащат неустойка.

В синъо изглеждаха горе-долу добре, ама нашите са си доста селски.. Скоро четох, че от ТИТАН ще изчакат да изтече договора с Улшпорт за още година, за да не плащат неустойка.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Сегашните екипи са много хубави. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Клипа е страхотен!!!Даже тръпки ме побиха по едно време!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Re: Левски отстрани Черно Море и е на финал с Литекс
Успех и на другите формации.Пожелавам им 5 титли тази година!Мъже, дублираща група, деца, младша и старша възраст! 

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
- danchovalev
- Контакти:
Невероятен клип, но то нормално - нали сме си най 

"Ако спечеля - печели цял народ..."
palante написа:Не знам мен екипите на Пума ме кефят повече от тези на Нике и Адидас. Пумата са по раздвижени според мен...!!
Приемам с две ръце... и са по-евтини.
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
На мен ми се иска да играем с копия на екипите от осемдесетте години,без значение на коя фирма са.За разнообразие малко ретро,а и да си припомним с какви екипи започнаха кариерата си Наско,Боби,Гиби,Ники Илиев.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Ако говорим за стари екипи, аз съм твърдо за тези от сезон 93/94. Уникални

heckler написа:Ако говорим за стари екипи, аз съм твърдо за тези от сезон 93/94. Уникални![]()
Подкрепям!

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...