Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Chelsea Forever
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Педро бил по-ефективен от Мата
.Ти добре ли си бе? 
Wincky написа:kingofpop написа:Wincky написа:Хайде кажете ми как може само Дрогба да е номиниран за златната топка. Да има само 1 човек от европейския клубен шампион при положение, че имаме и двама еврошампиони с Испания. Най-вече за Мата това си е пълна подигравка.
Извинявай, но Мата записа 3 минутки по време на цялото Евро
Извинявай, но Мата стана играч на сезона за европейския клубен шампион. Барселона какво направиха пак, че целият им отбор да е вътре? Виж, Испания станаха европейски шампиони и всичките испанци вътре. Челси също стана европейски шампион. Къде са нашите играчи? Какво повече направи Нойер от Чех? Да ми сравняваш заслугата на Бускетс за отбора си в сравнение с тези на Мата и Чех за Челси е смешно.
Нужно ли е да казвам, че Бускетс не заслуава да е вътре, както и доста други
Не се гледа само ШЛ, гледа се и Еврото и вътрешните първенства....по тези компоненти Челси няма никакви активи, завърши шести в Англия и на европейското нито един техен играч не блесна.....аз лично очаквах Дрогба и Мата да са вътре, но...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Chelsea Forever написа:Педро бил по-ефективен от Мата![]()
![]()
.Ти добре ли си бе?
Ти да не разбираш повече от Дел Боске, та мислиш обратното....колкото и да не ти се иска, ако Торес и Мата играеха за Испания титуляри, купата нямаше да е в Мадрид сега
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- blue_till_i_die
- Контакти:
Ако обвиненията се окажат грешни относно случая със съдията, ще има ли наказание на играчите на Челси?

Офтопик:
blue_till_i_die написа:Ако обвиненията се окажат грешни относно случая със съдията, ще има ли наказание на играчите на Челси?
Би трябвало да няма последици, но знаеш ли ги от ФА какво ще решат.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE
- Schleswiger...
- Контакти:
- blue_till_i_die
- Контакти:
Ми дано нищо не предприемат тези отрепки.....
П.П Вижте какво си направих за Гугъл Хром https://www.mychrometheme.com/t/5r0ezfd ... mulxikxy5r
На когото му хареса да го взима! Аз като търсих в Google Store нямаше нищо за Челси, та реших да си направя
П.П Вижте какво си направих за Гугъл Хром https://www.mychrometheme.com/t/5r0ezfd ... mulxikxy5r

Офтопик:
- usurper
- Контакти:
blue_till_i_die написа:Ми дано нищо не предприемат тези отрепки.....
П.П Вижте какво си направих за Гугъл Хром https://www.mychrometheme.com/t/5r0ezfd ... mulxikxy5r![]()
На когото му хареса да го взима! Аз като търсих в Google Store нямаше нищо за Челси, та реших да си направя
Веднага си я сложих
Офтопик:
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
blue_till_i_die написа:Ми дано нищо не предприемат тези отрепки.....
П.П Вижте какво си направих за Гугъл Хром https://www.mychrometheme.com/t/5r0ezfd ... mulxikxy5r![]()
Супер е. Браво !

Браво за темата. 
ПП : Темата за мача ни в събота със Суонзи я направих. След мача довечера ще я пусна.
ПП : Темата за мача ни в събота със Суонзи я направих. След мача довечера ще я пусна.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE