Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Левски привлече играч на Сантос .

Мнениеот galin56 » 22 яну 2012 12:17

Captain Stottlemeyer написа:
Sleepwalker написа:Хубаво, но не е толкова хубаво. Вземаме го за 15 мача през пролетта и ЕВЕНТУАЛНО за още толкова през есента. Не се търси обаче перспективата. Като нищо момчето ще си тръгне на лято преди лагерите и пак ще почнем да търсим читав нападател. Затова според мен не трябваше да махаме Арс, като така или иначе пак си оставаме с един нападател. Закърпване на дупки е нашата работа. :roll:

+1 :) Няма гаранция, че ще се адаптира. Няма гаранция, че някое ренде няма да го контузи още във втория мач за първенството през пролетта. ;) Сумата за наема е доста сериозна, за тези пари може да се купят правата на перспективно младо момче у нас.

Много ми е интересно е така някой като почне да говори наизуст и се прави на по-умен от цялото ръководство на даден клуб. Кажи го кое е това "младо и перспективно" момче, което струва 130 000 евро и което имаш предвид че е било пренебрегнато. Конкретното име и визитка и да преценим и ние дали си прав. "Наизуст" и "по принцип" всеки може да говори.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 яну 2012 12:19

Ще видим дали е този докато не дойде може всичко да стане.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 22 яну 2012 12:21

Това което ме ядосва е,че Левски и ЦСКА се сетиха да правят трансферни удари през зимната пауза,а не миналото лято,когато имаха реален шанс за евротурнирите.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 22 яну 2012 12:23

Според мен трябваше да се даде повече щанс на Арс, какъвто се даде на Калво. Арс, ако получава повече топки от халфовете, ще вкара доста голове.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 12:24

Верно е ,че ни вълнува ,а и ни скъсаха нервите с тази селекция( дори и на "финализираният" снощи нападател името не казват), но да не се връзваме на всяка "партенка" ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 22 яну 2012 12:25

MQplaya написа:Това което ме ядосва е,че Левски и ЦСКА се сетиха да правят трансферни удари през зимната пауза,а не миналото лято,когато имаха реален шанс за евротурнирите.

Човек ще си помисли, че нарочно не искаха да правят добра селекция. Сега се получава малко като в поговорката - "След дъжд качулка"

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 яну 2012 12:30

noi написа:Според мен трябваше да се даде повече щанс на Арс, какъвто се даде на Калво. Арс, ако получава повече топки от халфовете, ще вкара доста голове.

Проблема с Арс не е толкова че е "най-некадърния" или "слаб", защото той не е такъв, проблема е че заплатата му е космическа за Бг. В медиите се тиражираха числа от порядъка на 15-20 хил. евро на месец. Незнам миналото лято като са подписвали договора за тия пари какво са очаквали от него та да ги заслужи. Може би са си мислили че ще вкара 35-40 гола за сезона или и аз незнам какво. Но сега са се усетили че са се прецакали с такава заплата и дай да го продаваме. Но за тяхно съжаление се оказа че и това не е лесно.

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 22 яну 2012 12:31

Направи ми впечатление/от клипчетата/,че това момче може да рита и с двата крака,нещо рядко срещано при българските футболисти!Дано покаже класата от преди 3-4 години! ;)

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 22 яну 2012 12:34

galin56 написа:
noi написа:Според мен трябваше да се даде повече щанс на Арс, какъвто се даде на Калво. Арс, ако получава повече топки от халфовете, ще вкара доста голове.

Проблема с Арс не е толкова че е "най-некадърния" или "слаб", защото той не е такъв, проблема е че заплатата му е космическа за Бг. В медиите се тиражираха числа от порядъка на 15-20 хил. евро на месец. Незнам миналото лято като са подписвали договора за тия пари какво са очаквали от него та да ги заслужи. Може би са си мислили че ще вкара 35-40 гола за сезона или и аз незнам какво. Но сега са се усетили че са се прецакали с такава заплата и дай да го продаваме. Но за тяхно съжаление се оказа че и това не е лесно.

Той и Калво не е под 15 хилки на месец, но го държат.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 яну 2012 12:36

Отценяван на 15 000 000 а идва под наем за 6 месеца + още 6 за 130 000 евро :lol: :mrgreen:
1 мач за 2011 година :shock: :lol: :mrgreen:
Иначе дано се окаже добър футболист и да вдигне класата на БГ първенството
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”