Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

JustChelsea
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот JustChelsea » 12 май 2023 00:29

ivan56 написа:
1914.1902 написа:Защо да се отменя гола? Аз искам просто да беше отсъден тъч в началото на ситуацията, тъй като според повторенията от Бейн Спорт тя е била извън очертанията на игрището. Никъде не оспорвам попадението. Не знам къде и двамата сте видяли да съм писал такова нещо.

Няма и тъч, никъде не видяхме официално от VAR на срещата топката да е напуснала терена.
Арабите ми идват малко ала Сашо Диков "Асене върни"

https://www.youtube.com/watch?v=EMThUZBt_7s
Явно всички студия видяха и пускаха повторения.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 май 2023 00:38

Ама мен не ме интересува кой знае колко какви са за теб Бейн Спорт. А и нормално да кажеш така, тъй като тимът ти е облагодетелстван, ако съдим по тези повторения.

А какво официално съобщение искаш от ВАР, който нямал право да разглежда тази ситуация, както ти твърдиш от самото начало?

Можеше след мача просто да се аргументират защо ВАР не проработи или да признаят, че са сбъркали за тъча. Няма да е нещо фатално, както виждаме и във ВЛ признават за грешки на съдиите.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 май 2023 00:51

Има един много досаден ритуал след всеки мач на Реал да се говори за съдии и съдийски отсъждания :D За съжаление на моменти е нетърпимо, жалко че само sapioo никога не се оплаква и прави точен коментар след всеки техен мач. Има хора, които просто няма мач, след който да не пишат за съдията, ужасно е :D

Сити ако бие в реванша пак ще намерят за какво да се захванат, сигурно някой корнер ще е пресилен с 1-2 сантиметра :D

Как пък един нормален коментар не видях, с изключение на този на sapioo. Скандално
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 12 май 2023 00:57

То пък щото няма такъв ритуал след мачове на ПСЖ, Барса и Сити
Ливърпул били рогачи и напомпани с химия, теренът бил сух, осветлението било слабо, Аякс играели на селска нива и не можело да се играе футбол.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 12 май 2023 09:26

От тия 2 кавалски отбора.няма значение за Реал срещу кой от тях ще играе.За Шити е същото...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2023 10:05

Удоджито сигурно е прав за Чалханоглу и Леверкузен. Турчето си беше звезда в Бундеслигата, може би аспирините са били принудени да го продадат година преди края на договора му но си мисля че той им отказа няколко опита да поднови. Чалханоглу в никой случай не е слаб играч, а пък Барела ако Интер го пуснат на пазара английските клубове ще се изпотрепат за него нищо че според мненията във форума уж имат по-добри халфове(подразбира се от твърденията какви смешковци били халфовете на Интер, че и на Милан).

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 12 май 2023 13:21

kingofpop написа:На мен най-голямо впечатление ми направи след гола на Сити тук нямаше мнение 4-5 минути гробна тишина :D представям си ако вдигнат купата какво мъртвило ще е във форума :D

на никой няма да му пука, гарантирам ти :Д
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2023 13:28

Абе, зависи. Или аз, или Дюри (по-вероятно) ще сме разочаровани.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2023 14:03

1914.1902 написа:Ама мен не ме интересува кой знае колко какви са за теб Бейн Спорт. А и нормално да кажеш така, тъй като тимът ти е облагодетелстван, ако съдим по тези повторения.

А какво официално съобщение искаш от ВАР, който нямал право да разглежда тази ситуация, както ти твърдиш от самото начало?

Можеше след мача просто да се аргументират защо ВАР не проработи или да признаят, че са сбъркали за тъча. Няма да е нещо фатално, както виждаме и във ВЛ признават за грешки на съдиите.

Ти на какъв език да ти се обясни, че така и не видяхме официално повторение от VAR на мача дали топката е напуснала с целият си обем терена. И споренето е безпредметно в момента, защото нямаме нищо официално дали е напуснала терена.
Още повече, че топката после беше във вас.
Супер несериозно е това, за играта с ръка в наказателното ни поле има повече шанс да излезе нещо отколкото тази глупост.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 12 май 2023 16:43

ihtiandar написа:От тия 2 кавалски отбора.няма значение за Реал срещу кой от тях ще играе.За Шити е същото...

Малко е не на място да пишеш , че отбори от калибъра на Милан и Интер са " кавалски "

Върни се в “Архив”