Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Бива ли да си толкова слаб, че и тоя палячо да ти вкара...
sunscres92 написа:Бива ли да си толкова слаб, че и тоя палячо да ти вкара...
На специалиста по провалите е възможно и Везалов да вкара

--
Ако не бяха ранните голове, страшен мач щеше да бъде с тези тъпи 5-3-2 или 5-4-1 та

Последна промяна от Thsmith на 02 дек 2017 19:45, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Егати, още не се съм се настанил удобно и без да видя головете, Юнайтед май вече затвориха мача....
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Thsmith написа:sunscres92 написа:Бива ли да си толкова слаб, че и тоя палячо да ти вкара...
--
Ако не бяха ранните голове, страшен мач щеше да бъде с тези тъпи 5-3-2 или 5-4-1 та
Е то Венгер не виновен, че и 2-та гола са подарени от негови играчи
- Santiago Munezz
- Контакти:
Жозе стабилно си лекува абоната с шубата.
В хубава форма навлизат Юнайтед ,ще напляскат и плешивците другия кръг

В хубава форма навлизат Юнайтед ,ще напляскат и плешивците другия кръг

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Thsmith написа:Аз не съм прогнозирал, че ще е като Торес в Челси. Иначе не съм съгласен, че няма по-добър с глава изобщо. По скоро се пласира доста добре за момента.
Погледни техниката на ударите му. Как насочва топката, без да е особено силна, но много хубаво насочена.
В момента не виждам кой нападател в Англия е по-добър от него, когато става дума за играта с глава. Иначе според мен, Хари Кейн има по-добро пласиране, но не е толкова ефективен когато става дума за нея, въпреки ръста си.
Анчелоти.
Анчелоти.
sunscres92 написа:Thsmith написа:sunscres92 написа:Бива ли да си толкова слаб, че и тоя палячо да ти вкара...
--
Е то Венгер не виновен, че и 2-та гола са подарени от негови играчи
Да бе, съседа е виновен. Той му е избирал глупавата формация и е напускал бековете като централни. Той му е избирал защитниците. Даже като стана дума, направо се учудвам как оня шведски идиот и Ловрен не ги е взел Венгер ами ги е оставил на Пул и на Ютд. Точно подхождат на неговия стил защитници тип Стефанос, Сиган, Сендерос, Джуру и тн и тн

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Furious_Monk написа:Thsmith написа:Аз не съм прогнозирал, че ще е като Торес в Челси. Иначе не съм съгласен, че няма по-добър с глава изобщо. По скоро се пласира доста добре за момента.
Погледни техниката на ударите му. Как насочва топката, без да е особено силна, но много хубаво насочена.
В момента не виждам кой нападател в Англия е по-добър от него, когато става дума за играта с глава. Иначе според мен, Хари Кейн има по-добро пласиране, но не е толкова ефективен когато става дума за нея, въпреки ръста си.
Чакай сега, ти говориш за нещо различно. Нанасяне на точен удар от статична ситуация без съперник. Това не е като най-добрата игра с глава. Имаш игра за първа топка, имаш игра при гръб с вратата, при топки от дълбочина, сваляне на топчето и тн
Честно казано, най много съм виждал да доминира в това отношение Дион Дъблин преди години. Само дето беше много вързан в краката и изобщо във всичко останало

Няма да забравя и анализа в диема за играта му в едни мачове срещу Сол Кембъл и Рио и как беше спечелил всяка една борба и висока топка. 2/3 ти изритани от вратаря

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Thsmith написа:Furious_Monk написа:Thsmith написа:Аз не съм прогнозирал, че ще е като Торес в Челси. Иначе не съм съгласен, че няма по-добър с глава изобщо. По скоро се пласира доста добре за момента.
Чакай сега, ти говориш за нещо различно. Нанасяне на точен удар от статична ситуация без съперник. Това не е като най-добрата игра с глава. Имаш игра за първа топка, имаш игра при гръб с вратата, при топки от дълбочина, сваляне на топчето и тн
Честно казано, най много съм виждал да доминира в това отношение Дион Дъблин преди години. Само дето беше много вързан в краката и изобщо във всичко останало
Точно това имах предвид, когато топката дойде към теб, как ще я насочиш. Някой ще я забоде със сила, друг с техника и прецизност. Мората е от втория тип нападатели.
Вторият гол на Юнайтед си е показно, офанзива с максимално бързо освобождаване от топката. Хубава атака...
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
2-рият гол беше много хубав.
Този Джака ми къса нервитееее
Този Джака ми къса нервитееее