Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот doktora25 » 16 мар 2016 00:56

На мен пък ми се струва, че най-малък шанс имате срещу ПСЖ, защото имат нелоши играчи, които ще излязат без респект. Всички останали може да ги надхитрите или просто да демонстрирате превъзходството на някои тактики над чики-рикито, макар че все пак индивидуалната класа на някои играчи (на Байерн) може да окаже влияние. Срещу Ювентус би било много завързано и равностойно, но нека да не си го пожелаваме. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 мар 2016 01:10

Жалко за ПСВ, бях за тях при дузпите. Холандският футбол върви към излизане от топ 10 на първенствата по коефициент, a отбори от тази страна са печелили 6 пъти този турнир.
Коментаторът в края каза нещо от сорта: "ПСВ се представи добре срещу гранда Атлетико", което прозвуча сякаш Телевизорите са отбор от втора дивизия в Уганда, а не бивш носител на КЕШ.
Испанците бяха фаворит в сблъсъка и продължават заслужено, но не са много пред ПСВ в спортно-технически план.

Публиката на Атлетико е номер едно в големите първенства. Конкуренция са им само привържениците на някои клубове по нашите географски ширини.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 мар 2016 01:37

Волфсбург са най-слабият отбор от 1/4 финалистите, не знам кво имате предвид, като викате че са фаворити срещу Атлетико :shock:

дано ни се паднат на нас да ги разпорим :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 мар 2016 02:16

Симпатичен отбор ми се видя ПСВ и можеха да продължат и нямаше и да е незаслужено, защото в голяма част мача надиграха Атлетико в средата на терена, но неумението да спират правилно коженото кълбо доведе и до отпадането. Няколко вратарски намеси при дузпите ги оставям без коментар, просто такова нещо и аз виждам за първи път, ама то се е видяло, че всекакво ще ми сервират в този турнирчек. Друго ми направи впечатление при дузпите, което пак къртеше доста- двата отбора ги биеха у един и същи ъгъл си и вратарите на болни от шап ще се направят стига топката да посети мрежата. Много слаби футболни достойнства и в двата мача, обещах публично, че ако и утре свършат 0:0, повече няма да погледна ШЛ в моя живот, а аз съм почнал още кога номер едно бил Аяксчек примерно! Ама окото ми нема да мигне, ако хиксират с безголови равенства днес вечеро! :)

Ще използвам езика на врял и кипял из аматьорските "В групи"- Люк Де Йонг беше "хванат", момци. А може би и Андрес Гуардадо същия. Тук съм длъжен да подчертая, че Гуарди е един мой огромен любимец от мексиканския национален отборчек и го следя под лупа, но беше на страната на лошите според мен. Жалко за останалите от ПСВ, но имаха "пробити" играчи, а нищо чудно и пробит вратарчек да имат. Направи всичко по силите си Зут да не хване дузпичка, очаквах го с оглед добрите изяви в редовното време, дори едната си я вкара сам. :)

[offtopic]Всички фишчета бяха скъсани предполагам и във фейса се псува яко навярно. Е нема как да е иначе. :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 мар 2016 06:49

От отборите, които се класираха до момента(ПСЖ, Волфсбург, Бенфика, Атлетико, Реал, Сити) най-добро впечатление ми направиха ПСЖ.
Днес, ако Барселона и Байерн не направят някаква чутовна глупост, то спокойно можем да заключим, че 1/8 финалите преминаха по план-график.
ПСВ затрудниха максимално Атлетико, но нямаха късмет при дузпите, иначе заслужават адмирации за представянето си в двата мача.
Аз лично очаквах доста повече от Челси, Рома и Зенит.
Ако приемем, че днес всичко ще премине спокойно, то карето фаворити остават:Байерн, Барселона, ПСЖ и Реал Мадрид.
Следват - Атлетико, Сити, Бенфика и Волфсбург.
На мен лично доста симпатични са ми германските "Вълци"
Играят атакуващо, освободено, тактически са доста грамотни и ако имат късмета да изтеглят някой измежду Бенфика и Атлетико, мисля че могат да повторят онзи триумф на Шалке през сезон 2010-2011.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 мар 2016 08:09

Още не мога да преживея отпадането на ПСВ. :evil: Играха много по- добре отколкото на "Филипс Арина", Атлети наистина имаха повече положения, но мачът си висеше до последно. Още ми е пред очите оная дузпа, която Зьот отклони и топката някак влезе. :evil: Жалко, но това е положението. Филип Коку свърши страхотна работа с този отбор, както и писах преди, ПСВ играят изключително грамотно за холандски отбор. А тръгнаха от отбор, който бе смачкан от Лудогорец. Освен загубата отрицателното е, че играха 120 минути преди мега важния мач с Аякс през уикенда.
За Атлетико- май ще съм за тях в турнира, то не остана вече кого да подкрепям. На жребия ми се иска: Атлетико- Байерн(Ювентус), Бенфика- Волфсбург, ПСЖ- Сити, Реал- Барселона.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2016 11:09

Шлифера да пали свещ на онез тримцата да не им се играе довечера, че голям резил ще пада ... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2016 11:12

Дано поне в Мюнхен стане мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2016 11:16

rhaegar написа:Дано поне в Мюнхен стане мач.

Дано .... щото снощи съм заспал в продълженията. Втората бира не трябваше да я пия .... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 мар 2016 11:17

Red_Neck написа:Шлифера да пали свещ на онез тримцата да не им се играе довечера, че голям резил ще пада ... ;)

нОла на ТРИ е мача 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”