Вчера слушах Гонг и за пореден път се убедих колко хлъзгав човек е Стоилов. Кой ли не му беше виновен. Не разбрах, за това че не можел да развива отбора кое му пречеше?! Терените, слънцето, вятъра или прическата на Цанко?! Ааа публикатаа може би. Имах карта за базата в КОматевво и мястото ми беше на 4 м от Мъри на скамейката. Нито веднъж нямаше обиди към него. Повтарям нито веднъж! Имаше понякога подвиквания - пусни тоя или оня, но толкова. И то много рядко. И няма никакво основание да се оправдава с натиск от публиката. Защото тази публика преди 10 месеца беше зад гърба му и скандираше името му. Но тогава Ботев играеше футбол. МОже да е за кратък период, но играеше. И Мъри не говореше постоянно за Левски. А после?! НУЛА!!! Хасковският имаше цялата спортно техническа власт, имаше много пари за трансфери, имаше прекрасни условия за работа и никой не му се бъркаше в работата. И какво постигна?! 4 място с милионната си селекция и ... нито едно голово положение на финала. Слушах го вчера и не вярвах на ушите си. При тези условия и възможности да изтъква победите на БОтев над полуумрелите Левски и Локо е НАГЛО. НАГЛО е и че нито вднъж не намери причините за провалите в себе си. И ако си мисли, че само някакви лумпени не го харесват - 20 - 30 човека, е в голема грешка. Никой не го харесва! Защото освен спорните качества на треньор, такива са и чисто човешките му качества. Тръгна да подава оставка в БОтев, когато видя, че се проваля, че Ботев играе безидейно и ... когато получи предложение от Гонзо /преди 2-3 месеца/. Не може да си в отбор като БОтев и да говориш пред всички само за Левски, не може едното ти око да е винаги там. Или ако е така. покажи уважение към отбора, от който взимаш по 40 хил лв на месец и не показвай други пристрастия към този момент. Имай респект към една от най-многобройните публики в България. Респект и уважение, което ще ти се върнат. Нищо такова.
И накрая вчера по Гонг как си обърна мнението за казаното срешу Батков. Без коментар!!! Абсолютна мазна п..ка! Феновете на Левски могат да бъдат щастливи, че той няма да им е треньор! като фен на БОтев много ми се искаше това да е факт, за да имаме един конкурент по-малко за челните места!
Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Re: Стоилов вече не е треньор на Ботев!
Напълно подкрепям анализа за "постиженията"и поведението на господина от Въгларово Хасковско като старши треньор на"Ботев"Пловдив.
- Show Must Go On
Защо си тръгна Мъри? През погледа на "неутралния" журналист!
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/zash ... yri-280944
Комплексарска статия, в която има доста лъжи и личи "неутралното"
Европейско показване: Треперене с Астана до момента, в който не беше изгонен техен футболист. След което феноменалната игра на един футболист (Неделев) реши мача. Треперене с Жрински до момента, в който те се умориха накрая и успяхме да отбележим в една перфектна контра и решихме мача.
Най-слабият сезон на Щутгарт (отстранени след това от гранда "Риека"), които се бореха да не изпаднат цял сезон в Германия и определено вторият мач ни подцениха. Това ли са грандиозните успехи в Европа на мърли?
Ботев продали при Стоилов играч в Германия -
все едно той го е шлифовал и направил футболист (скоро не се бях смял така).
Мърли е на работа в клуба година и половина, а не както според автора по-малко от година!
Привържениците не го харесват доста по отдавна и то не само заради факта, че е говедо, а заради грозната и неефективна игра на отбора - след като си направил доста добра подготовка и си взел скъпи футболисти, но без никакъв резултат.
От ръководството излязоха и го подкрепиха още първият път. Лично Цв. Василев даде интервю и каза, че това е треньора - лъжци. Кога обаче тренерчето каза "Аз съм виновен за грозната игра" - то не беше времето, терена, гумени бутонки, фенове и какви ли не глупости с оправдания на големият специалист.
Несходство с манталитета - е такова чудо не бях чел досега. Правилният има манталитет на жена и не си признава грешките, а вини всичко друго. Това е манталитет на лека жена. При положение, че имаш всичко осигурено- пари, база, футболисти дори и подкрепа към отбора от публиката и собственика и накрая едно голямо нищо. В последните 5 мача и гол не успяхме да отбележим, абе не ми се говори направо.
К.Р за подлогите в БГ журналистиката!!!

Европейско показване: Треперене с Астана до момента, в който не беше изгонен техен футболист. След което феноменалната игра на един футболист (Неделев) реши мача. Треперене с Жрински до момента, в който те се умориха накрая и успяхме да отбележим в една перфектна контра и решихме мача.
Най-слабият сезон на Щутгарт (отстранени след това от гранда "Риека"), които се бореха да не изпаднат цял сезон в Германия и определено вторият мач ни подцениха. Това ли са грандиозните успехи в Европа на мърли?
Ботев продали при Стоилов играч в Германия -

Мърли е на работа в клуба година и половина, а не както според автора по-малко от година!
Привържениците не го харесват доста по отдавна и то не само заради факта, че е говедо, а заради грозната и неефективна игра на отбора - след като си направил доста добра подготовка и си взел скъпи футболисти, но без никакъв резултат.
От ръководството излязоха и го подкрепиха още първият път. Лично Цв. Василев даде интервю и каза, че това е треньора - лъжци. Кога обаче тренерчето каза "Аз съм виновен за грозната игра" - то не беше времето, терена, гумени бутонки, фенове и какви ли не глупости с оправдания на големият специалист.
Несходство с манталитета - е такова чудо не бях чел досега. Правилният има манталитет на жена и не си признава грешките, а вини всичко друго. Това е манталитет на лека жена. При положение, че имаш всичко осигурено- пари, база, футболисти дори и подкрепа към отбора от публиката и собственика и накрая едно голямо нищо. В последните 5 мача и гол не успяхме да отбележим, абе не ми се говори направо.
К.Р за подлогите в БГ журналистиката!!!
Re: Защо си тръгна Мъри? През погледа на "неутралния" журналист!
И на малките деца е ясно защо бяха изгонени с Херо.
Сделки с комисионни и т.н. Това ако беше станало с наш Стойчо щеше да гърмят всички медии и да има по 50 статии за него, ама нали става въпрос за левскар, той е напълно честен и си тръгва сам.
Сделки с комисионни и т.н. Това ако беше станало с наш Стойчо щеше да гърмят всички медии и да има по 50 статии за него, ама нали става въпрос за левскар, той е напълно честен и си тръгва сам.
- М. Стоилов
Поради доста причини, които за момента няма да станат достояние на футболната общественост.
- Show Must Go On
М. Стоилов написа:Поради доста причини, които за момента няма да станат достояние на футболната общественост.
Достояние станаха много причини и те бяха достатъчни да си тръгне доста по-отдавна: слаба игра, объркване на схемите и подредбите на футболистите, никакъв морал (Левски това, Левски онова), отбора на Ботев (аз не чух един път да казва моя отбор или нашият отбор и т.н.). Свършва финала за купата - той дава интервю и си говори само за "Левски", а относно слабата и неорентирана игра на отбора

Да, ще видим другата година къде ще е Ботев Пловдив и доволни ли ще бъдат феновете, но също така ще е интересно къде ще е "най-добрия" треньор на България и най-вече какво ще е постигнал. Разбирам какво се опитва да се внуши на читателя на тази статия, но нека бъдем обективни поне в коментарите. За мен лично Станимир Стоилов се оплете като "пате в калчища" и нищо не направи в градивен план.
Абе какво им обръщате внимание на тия журналя Иво Йовчев, Грънчаров и Томислав и кюфтето Ники....те отдавна са доказали, че са на ведомост в Левски и ЦСКА. Няма как да използваш национални медии и да ги превръщаш в РАДИО ЛЕВСКИ И САЙТ ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА....само дето не пишат кога ходят до кенеф футболистите на двата отбора. Целуват дупетата на всеки, който се е завъртял поне за малко на Герена, че знай ли се един ден у кого ще е властта. Сираков показа среден пръст на агитката на Левски, когато играеше в Славия....после г-жа Раев( а не Наско) обяснява, че не било към нея, а към еди кого си. И тия го боготворят. Наистина страшно бездарни журналисти и откъм изказ и разсъждение. Уникално промиване на мозъците правят в национален ефир...е тогава да не се учудват, че само левскари им слушат предаването. По-добре е да го прекръстят на радио Левски.
Колкото до статията и аз се смях от сърце и се чудех дали наистина този Йовчев си вярва на това, което е написал. Ми да си пусне и 6-те мача от Европа и да гледа...особено с Астана как при 0:0 и с човек по-малко Астана изпусна 200%-ов гол и в следващата атака Ботев откри резултата. За останалите мачове е ясно. А най се смях за Неделев. Кой треньор на място би се съгласил да се продаде най-добрия му играч, при положени, че си начело на най-богатия клуб в България???? А от години беше ясно, че Тошко е най-оборотното име сред футболистите и един ден ще бъде продаден за много пари.
Йовчев трябва да се извини за тази статия и да я редактира. Това е подла инсинуаци и измишльотина от негова страна.
Колкото до статията и аз се смях от сърце и се чудех дали наистина този Йовчев си вярва на това, което е написал. Ми да си пусне и 6-те мача от Европа и да гледа...особено с Астана как при 0:0 и с човек по-малко Астана изпусна 200%-ов гол и в следващата атака Ботев откри резултата. За останалите мачове е ясно. А най се смях за Неделев. Кой треньор на място би се съгласил да се продаде най-добрия му играч, при положени, че си начело на най-богатия клуб в България???? А от години беше ясно, че Тошко е най-оборотното име сред футболистите и един ден ще бъде продаден за много пари.
Йовчев трябва да се извини за тази статия и да я редактира. Това е подла инсинуаци и измишльотина от негова страна.
Последна промяна от bobo_13 на 05 юни 2014 19:12, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника
[quote="Show Must Go On"]http://gong.bg/bg-football/a-grupa/zashto-si-trygna-myri-280944
Последния сезон показа, че няма по-комплексирани и със селяндурски манталитет от феновете на Ботев (пд). Включително и това мнение показва що за тапири сте. Вие сте точно като тези от селата, които за първи път стъпват в града и викат - ауууу, какви големи сгради, аууу, какви големи автобуси, аууу виж трамвай....Ами най-нормалното е да се пише за Ботев, като сте най-богатият клуб и към него има огромни очаквания. Най-нормалното е да има различни мнения за него и не всичките да ви хвалят.

Последния сезон показа, че няма по-комплексирани и със селяндурски манталитет от феновете на Ботев (пд). Включително и това мнение показва що за тапири сте. Вие сте точно като тези от селата, които за първи път стъпват в града и викат - ауууу, какви големи сгради, аууу, какви големи автобуси, аууу виж трамвай....Ами най-нормалното е да се пише за Ботев, като сте най-богатият клуб и към него има огромни очаквания. Най-нормалното е да има различни мнения за него и не всичките да ви хвалят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Venko123 написа:И на малките деца е ясно защо бяха изгонени с Херо.
Защо сега не "гърмят" поне 30% от медиите? Защо журналистите "необичащи" "Левски" не напишат поне 20 статии за "левскаря" позволил си сделки с комисионни зад гърба на собственика на клуба? Защо оценките, респ. обвиненията не са срещу доскорошния старши-треньор на "Ботев" "левскаря" Станимир Стоилов. Който е играл в ЦСКА и отбелязал гол във вратата на "Левски".
Между другото откъде идваха и идват обвиненията в подобни прегрешения срещу Стойчо Младенов?