milen.hristov написа:Честно не се интресесувай кой ще е, стига да бъде изритан Георги Иванов- мъпета
И какво като го изритат.Левски ще заиграе европейски футбол ли?
Докато хората в съблекалнята не скъсат фланелките от тичане на мачовете от 1 до 16 в класирането няма как да стане ако ще и Мауриньо да дойде.Вниманието бива отвличано тия дни напълно към треньора на Левски.Защо никой не каза нищо за футболистите?Защо никой не ги попита?
След мача с Миньор фенове от сектор Б искат обяснение от Гаджев,а той знаеш ли какво направи?
Обърна им гръб и почна да жестикулира с ръцете.
Нямат душа и утре ако не приложат агресията и желанието с което играят ЦСКА,нямаме никакви шансове,ама никакви.Ако имаме 99% от тяхното желание ,мача е равен.Иска се агресия.Агресия.Тичане.Агресия.Тичане.Агресия.Другото го имат и това всички го знаят.
Задължително трябва да бъдат глобени за мача с Миньор и то солидно.Също така защо никой от сустава на Левски не излезна да се извини за тъпотията която направиха?Колко нощи минаха а аз още не мога да го преживея.Почерниха ми дните тия .....Вина за всичко случило се има и секторБ и по точно гугутката.До кога ще се правим на европейска публика и ше ръкопляскаме при загуба.Напротив трябва сериозно да бъдат освиркани да не кажа и нещо друго.Няколко дена след срамната загуба все още не мога да им проста.И ако тази година не станем шампиони.ТОВА Е КРАЯТ.Защото от както изгониха Сираков няма ясна визия на клуба и всяка години гоним всичко,посредата оставаме без нищо и след това обявяваме нулева година и казваме на феновете - чакаме следващата година.
Най-лошия вариант за мен е следният:
Губим шансове за титлата с тези два мача,на 24 се обявява че Илиян Илиев ще е треньор и накрая равен или загуба от цска.
Представяш ли си всички чакат 24 и накрая ти обявяват за треньор някакво второстепенно име като Илиян Илиев.
Съжалявам това не е моя Левски.Щели да обяватна тази дата,като че ли чакаме господ за треньор.Все едно ще дойде Гуардиола.Или може би това ще е бушона за да се омекоти вече разбунтувалите се фенове за това че са недоволно от това че Левски няма пак да е шампион.
Вярвай ми стигал съм до крайности да псувам футболисти на Левски и пак ще го направя ако се наложи.Левски съм аз,ти ,той,а не тези примадони на терена.
От мен не заслужават никакво внимание.
Единственото доверие което могат да върнат в мен е всички мачове до края само победи БЕЗ НИТО ЕДИН РАВЕН.
Цска можаха,те също трябва да могат!!!