Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот sslevski » 28 мар 2012 22:52

milen.hristov написа:Честно не се интресесувай кой ще е, стига да бъде изритан Георги Иванов- мъпета

И какво като го изритат.Левски ще заиграе европейски футбол ли?
Докато хората в съблекалнята не скъсат фланелките от тичане на мачовете от 1 до 16 в класирането няма как да стане ако ще и Мауриньо да дойде.Вниманието бива отвличано тия дни напълно към треньора на Левски.Защо никой не каза нищо за футболистите?Защо никой не ги попита?
След мача с Миньор фенове от сектор Б искат обяснение от Гаджев,а той знаеш ли какво направи?
Обърна им гръб и почна да жестикулира с ръцете.
Нямат душа и утре ако не приложат агресията и желанието с което играят ЦСКА,нямаме никакви шансове,ама никакви.Ако имаме 99% от тяхното желание ,мача е равен.Иска се агресия.Агресия.Тичане.Агресия.Тичане.Агресия.Другото го имат и това всички го знаят.
Задължително трябва да бъдат глобени за мача с Миньор и то солидно.Също така защо никой от сустава на Левски не излезна да се извини за тъпотията която направиха?Колко нощи минаха а аз още не мога да го преживея.Почерниха ми дните тия .....Вина за всичко случило се има и секторБ и по точно гугутката.До кога ще се правим на европейска публика и ше ръкопляскаме при загуба.Напротив трябва сериозно да бъдат освиркани да не кажа и нещо друго.Няколко дена след срамната загуба все още не мога да им проста.И ако тази година не станем шампиони.ТОВА Е КРАЯТ.Защото от както изгониха Сираков няма ясна визия на клуба и всяка години гоним всичко,посредата оставаме без нищо и след това обявяваме нулева година и казваме на феновете - чакаме следващата година.
Най-лошия вариант за мен е следният:
Губим шансове за титлата с тези два мача,на 24 се обявява че Илиян Илиев ще е треньор и накрая равен или загуба от цска.
Представяш ли си всички чакат 24 и накрая ти обявяват за треньор някакво второстепенно име като Илиян Илиев.
Съжалявам това не е моя Левски.Щели да обяватна тази дата,като че ли чакаме господ за треньор.Все едно ще дойде Гуардиола.Или може би това ще е бушона за да се омекоти вече разбунтувалите се фенове за това че са недоволно от това че Левски няма пак да е шампион.
Вярвай ми стигал съм до крайности да псувам футболисти на Левски и пак ще го направя ако се наложи.Левски съм аз,ти ,той,а не тези примадони на терена.
От мен не заслужават никакво внимание.
Единственото доверие което могат да върнат в мен е всички мачове до края само победи БЕЗ НИТО ЕДИН РАВЕН.
Цска можаха,те също трябва да могат!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Re: Треньор на Левски от 24.04 ?

Мнениеот ivanpg » 28 мар 2012 23:08

Имало едно време един треньор, той си гледал съвестно работата а и разбирал от нея..
Но нейсе, случило се веднъж да разбере,че шефа му залага пари и един лесен мач трябвало да се загуби..
Не понесъл човека срама и си тръгнал...

Ха сега да видим, искате ли приказката да продължи...?

:idea: :idea: :idea: :?
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 мар 2012 23:12

ivanpg написа:Имало едно време един треньор, той си гледал съвестно работата а и разбирал от нея..
Но нейсе, случило се веднъж да разбере,че шефа му залага пари и един лесен мач трябвало да се загуби..
Не понесъл човека срама и си тръгнал...

Ха сега да видим, искате ли приказката да продължи...?

:idea: :idea: :idea: :?

Ако намекаваш,че мача е продаден и са изкарани два лева искам да знаеш,че с това си действие са загубени 4.Айде ти си умен сметни си ги сам.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 мар 2012 23:21

В разговор с Димитър Димитров-Херо от ръководството на "Левски" са предложили треньорския пост на бургаския специалист. Ще приеме ли Херо офертата на "сините" ще стане ясно официално седмица преди Великден. Това потвърди адвокат Батков, който в тв предаване днес заяви, че вече имат вариант за заместник на напусналия Николай Костов. Официално новият старши треньор ще бъде представен на 24 април- седмица след мача "Левски"- "Черноморец" и пет дни преди вечното дерби "Левски"- ЦСКА.

Последна дума обаче ще има собственикът на "акулите" Митко Събев, който бил склонен да се раздели с Димитров след края на сезона и то срещу неустойка от 150 000 лева. Договора на 52-годишния специалист с "Черноморец" е до лятото на 2013 г.

Херо вече веднъж бе начело на "Левски", извеждайки го до исторически дубъл през 2000 г. За привличането на футболния спец е настоял изпълнителният директор Иво Тонев.
Временно на кормилото на закъсалия "Левски" застана спортно- техниеският директор Георги Иванов. С Гонзо "сините" ще преследват голямата си цел- спечелване на титлата на България.
Само и единствено Херо става за старши треньор на Левски !!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 23:26

sslevski написа:
milen.hristov написа:Честно не се интресесувай кой ще е, стига да бъде изритан Георги Иванов- мъпета

И какво като го изритат.Левски ще заиграе европейски футбол ли?
Докато хората в съблекалнята не скъсат фланелките от тичане на мачовете от 1 до 16 в класирането няма как да стане ако ще и Мауриньо да дойде.Вниманието бива отвличано тия дни напълно към треньора на Левски.Защо никой не каза нищо за футболистите?Защо никой не ги попита?
След мача с Миньор фенове от сектор Б искат обяснение от Гаджев,а той знаеш ли какво направи?
Обърна им гръб и почна да жестикулира с ръцете.
Нямат душа и утре ако не приложат агресията и желанието с което играят ЦСКА,нямаме никакви шансове,ама никакви.Ако имаме 99% от тяхното желание ,мача е равен.Иска се агресия.Агресия.Тичане.Агресия.Тичане.Агресия.Другото го имат и това всички го знаят.
Задължително трябва да бъдат глобени за мача с Миньор и то солидно.Също така защо никой от сустава на Левски не излезна да се извини за тъпотията която направиха?Колко нощи минаха а аз още не мога да го преживея.Почерниха ми дните тия .....Вина за всичко случило се има и секторБ и по точно гугутката.До кога ще се правим на европейска публика и ше ръкопляскаме при загуба.Напротив трябва сериозно да бъдат освиркани да не кажа и нещо друго.Няколко дена след срамната загуба все още не мога да им проста.И ако тази година не станем шампиони.ТОВА Е КРАЯТ.Защото от както изгониха Сираков няма ясна визия на клуба и всяка години гоним всичко,посредата оставаме без нищо и след това обявяваме нулева година и казваме на феновете - чакаме следващата година.
Най-лошия вариант за мен е следният:
Губим шансове за титлата с тези два мача,на 24 се обявява че Илиян Илиев ще е треньор и накрая равен или загуба от цска.
Представяш ли си всички чакат 24 и накрая ти обявяват за треньор някакво второстепенно име като Илиян Илиев.
Съжалявам това не е моя Левски.Щели да обяватна тази дата,като че ли чакаме господ за треньор.Все едно ще дойде Гуардиола.Или може би това ще е бушона за да се омекоти вече разбунтувалите се фенове за това че са недоволно от това че Левски няма пак да е шампион.
Вярвай ми стигал съм до крайности да псувам футболисти на Левски и пак ще го направя ако се наложи.Левски съм аз,ти ,той,а не тези примадони на терена.
От мен не заслужават никакво внимание.
Единственото доверие което могат да върнат в мен е всички мачове до края само победи БЕЗ НИТО ЕДИН РАВЕН.
Цска можаха,те също трябва да могат!!!

Погледни аз от кога твърдя, че ГИ чака момента да изгони Костов. Аз на сектор Б не бих им обърнал и внимание в този им вариант, виж да е някой от А и В ще е друго яче.
Прав си трябваше поне да се извинят футболисчетата.
На владко гугутков за това му се плаща, а и на тези около него, за това може да е кощунство но само могат да се учат от Дучето.Нали ги вядя и вчерабдва,три крясъка и започнаха с целувки на ГИ .
ГИ си го каза не работи по планове, концепции, клубна политика.
Мисля, че 24 е обявена по друга причина, и аз незнам каква.
От фотболистите искам да играят до края както Гонзо и Топчо го правеха, без значение от резултата, поне живец да има. Обеден съм срещу Литекс, Лудогорец и ЦСКА ще го има, в останалите мачове незнам

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 мар 2012 23:26

balef написа:В разговор с Димитър Димитров-Херо от ръководството на "Левски" са предложили треньорския пост на бургаския специалист. Ще приеме ли Херо офертата на "сините" ще стане ясно официално седмица преди Великден. Това потвърди адвокат Батков, който в тв предаване днес заяви, че вече имат вариант за заместник на напусналия Николай Костов. Официално новият старши треньор ще бъде представен на 24 април- седмица след мача "Левски"- "Черноморец" и пет дни преди вечното дерби "Левски"- ЦСКА.

Последна дума обаче ще има собственикът на "акулите" Митко Събев, който бил склонен да се раздели с Димитров след края на сезона и то срещу неустойка от 150 000 лева. Договора на 52-годишния специалист с "Черноморец" е до лятото на 2013 г.

Херо вече веднъж бе начело на "Левски", извеждайки го до исторически дубъл през 2000 г. За привличането на футболния спец е настоял изпълнителният директор Иво Тонев.
Временно на кормилото на закъсалия "Левски" застана спортно- техниеският директор Георги Иванов. С Гонзо "сините" ще преследват голямата си цел- спечелване на титлата на България.

Нещо ново ни кажи!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 23:28

balef написа:В разговор с Димитър Димитров-Херо от ръководството на "Левски" са предложили треньорския пост на бургаския специалист. Ще приеме ли Херо офертата на "сините" ще стане ясно официално седмица преди Великден. Това потвърди адвокат Батков, който в тв предаване днес заяви, че вече имат вариант за заместник на напусналия Николай Костов. Официално новият старши треньор ще бъде представен на 24 април- седмица след мача "Левски"- "Черноморец" и пет дни преди вечното дерби "Левски"- ЦСКА.

Той още вчера каза не и от лятото си е в Бургас. Пък и не иска да работи с временният ни треньор

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 23:30

След днешното интервю на Илиян си мисля, че ще е той.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 мар 2012 23:34

Е Милене пак българи ни предадоха.Голяма сган сме. Загърбвам миналото и от тук нататък НЕ искам оправдания.Плана е следния за мен и той трябва да се следва:
Литекс - Левски ПОБЕДА ИЛИ СМЪРТ
Левски - Лудогорец ПОБЕДА ИЛИ СМЪРТ
и така до края на първенството.
Това е единственото извинение,което приемам.
Щом ЦСКА го може и го направи и ние можем
Без никакви оправдания от типа късмет,съдия и вятър.Длъжни са на нас,на Левски,на всички.
От чичо ми знам 2 неща:
НЕ ЗНАМ и НЕ МОГА трябва да ги забранят в българския език.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 мар 2012 23:38

milen.hristov написа:След днешното интервю на Илиян си мисля, че ще е той.

Това ще е последния пирон в ковчега на Левски.
Искам 2 причини заради които той да е треньор.
По добре отбор без треньор,отколкото треньор без отбор.Надявам се да сте ме разбрали напълно.

Върни се в “Архив”