djd написа:PorcoRosso написа:BRF написа:Ще се слее с някой отбор,кандидати много!
Я кажи един отбор, играещ в Б, да е от София-град.
Ще изберем някой и ще му дадем софийско жителство.
Зер първо го питайте дали иска, че иначе се води отвличане.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
djd написа:PorcoRosso написа:BRF написа:Ще се слее с някой отбор,кандидати много!
PorcoRosso написа:djd написа:PorcoRosso написа:BRF написа:Ще се слее с някой отбор,кандидати много!
Зер първо го питайте дали иска, че иначе се води отвличане.
vaskonti написа:petko.h.markov написа:Някой знае ли кога се тегли жребия за ШЛ и ЛЕ.
Сега в понеделник.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BRF написа:Всички искат при ЦСКА бре не го ли разбра вече!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Тик-Так1892 написа:Има среща в момента,чакаме новини.
sin4ec написа:Ко стаа, бе? Аз нищо не разбирам от цялата вакханалия. Един ЦСКА от В група тръгва, друг от Б, трети от А-това е несериозно. Тия ви е.аха мамата, без извинение.
Толкоз ли не можаха да излязат всички спасители и да кажат: Зле е положението, правим, каквото можем-като не стане, тръгваме от В група и точка! Голям праз!
Ся не разбрах Божков вече пак ли си е говедо, или още е господин. И Ганчев докога ще е господин, и откога-джудже от Микре. За ММ разбрах-там е по-ясна картината. Май всеки се бара на по-спасител от другите. А ако бяха рекли всеки по 3 млн да дадат бюджет, след 3 години сте си пак в А група и начисто, че и с база.
Ама зор Литекс да се прекръства...глупости!
vaskonti написа:sin4ec написа:Ко стаа, бе? Аз нищо не разбирам от цялата вакханалия. Един ЦСКА от В група тръгва, друг от Б, трети от А-това е несериозно. Тия ви е.аха мамата, без извинение.
Толкоз ли не можаха да излязат всички спасители и да кажат: Зле е положението, правим, каквото можем-като не стане, тръгваме от В група и точка! Голям праз!
Ся не разбрах Божков вече пак ли си е говедо, или още е господин. И Ганчев докога ще е господин, и откога-джудже от Микре. За ММ разбрах-там е по-ясна картината. Май всеки се бара на по-спасител от другите. А ако бяха рекли всеки по 3 млн да дадат бюджет, след 3 години сте си пак в А група и начисто, че и с база.
Ама зор Литекс да се прекръства...глупости!
Единствения начин в А група да има ЦСКА е ако ей сега, в тоз момент бъдат преведени на НАП едно 3-4 милиона. Предполагам, че в такъв случай БФС ще измисли някакъв "лиценз под условие" или каквото там ни пробутваха преди една седмица. При всички останали случаи в А група няма как да има ЦСКА. Поне аз не виждам как. С Литекс няма как да се случат нещата, това е очевидно. И слава Богу.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта