Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 12:32

santi_santi написа:Да се надяваме че Гонзо когато беше в Холандия преди месец и нещо,го е наблюдавал и има най точни впечатления за самият играч.А иначе подкрепям горното мнение че не ни трябва нападател тип консуматор,който да дреме през по-голяма част на игрището а и самата игра така се разви че просто този вид нападатели стават безполезни!!

Позволи ми да не се съглася ,че не ни трябва подобен тип нападател,за съжаление Гонзо разбира само тип футбол,видя се и миналите две треньорски години на ГИ,където по-добрият сезон беше с с консуматорът Дембеле.Така,че е по-добре нападател който да е от футболът който треньорът разбира,та макар и за сметка на модерният футбол,и от разгром срещу по-сериозен съперник решил да играе сериозно(справка Спортинг,Лил,та дори и ЦСКА)
Иначе съм съгласен с теб,че този тип нападатели са отживелица почти никой сериозен отбор не ги използва вече,като доказателство най-големите ни успехи в Европа и в България в последните години са постигнати с нападател Домовчийски

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Гласеният за евентуален заместник на Гара Дембеле.

Мнениеот magga » 23 юни 2011 12:36

ministur написа:
boys85 написа:
ministur написа:Според това което гледах съм на мнение че е доста под Дембеле......дано бъркам.А и който следи Холандските дивизии знае че там мач с по 4-5 гола е в реда на нещата.Това че е вкарвал на дантелените защити не е гаранция за същото в нашето първенство.Но все пак дано да не съм прав и човекът да вкара поне колкото Гара ;)

Викаш трябва ви играч от втора дивизия на Гърция с едва 9 гола в цялата си кариера? :lol:

Не, просто казвам че 28 гола във 2-ра дивизия на холандия не е някакво уникално постижение

Че и 20 гола в нашата А група не е постижение :lol: Ама този все пак е играл в Холандия,а не се е лутал от Япония до Кипър докато си намери отбор :) За мен този е достатъчно класен за Левски освен ако не можем да спазарим Тевез,нали иска да се маха от Манчестър,мисля че в Студентски град ще му е добре :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Гласеният за евентуален заместник на Гара Дембеле.

Мнениеот Tommi » 23 юни 2011 12:37

ministur написа:Не, просто казвам че 28 гола във 2-ра дивизия на холандия не е някакво уникално постижение

За последните 8 сезона във втората дивизия на Холандия има само двама играчи с повече голове за един сезон (по 29) :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 23 юни 2011 12:40

Абе за нашата си е постижение защото средно на мач падат между 2 и 3 гола.За Холандия 2 статистиката е между 4-5 сигурно.Пак казвам дано да се окаже полезен колкото Гарата :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 12:47

Blue Mind написа:Георги Иванов: Чакаме Сйоерд Арс днес, минава прегледи и подписва

Главният мениджър на Левски Георги Иванов потвърди, че сините ще има от днес нов футболист. Става въпрос за холандския нападател Сйоерд Арс, който трябва да пристигне днес следобед в София.

След това Арс ще мине медицински прегледи и ако всичко е наред, ще подпише договор с Левски. Очаква се „лалето” да се присъедини към отбора в Правец или късно тази вечер или утре сутринта.

Нападателят ще е четвъртият с холандски паспорт в тима на Левски. Освен него, граждани на Нидерландия са Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн и Иван Цветков.

Вчера Gong.bg първи пусна новината, агентът на Сйоерд Арс - Моник ван Восен, се похвали пред холандските медии, че клиентът му е пред трансфер в Левски.

27-годишният холандски таран е висок 183 сантиметра и идва на Герена от Цволе, където преди време игра и другият новопривлечен от сините нападател – Иван Цветков, който дойде от Пирин Благоевград

Изглежда е сигурно . Пожелавам му успех ;)

Oще вчера казах,че явно вкарва много и е добър вариант,но чак пък да ни се казва от Батков ,че е фуболист със сериозна визитка...
De GraafschapFC, Omniworld,Go Ahead Eagles,RBC Roosendaal,FC Zwolle са толкова сериозни отбори колкото и Фрайнург т.е. без никакви успехи.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 23 юни 2011 12:54

От видеото което видях и на мен не ми хареса,но пък знаеш ли?В последните 10 години,( освен Гара) в Левски винаги са се оплаквали че се създават положения а не се реализират.Та си мисля ето такъв нападател който е тип "консуматор" може да се окаже правилния избор.
Гара много вдигна летвата и беше просто късмет че в Левски игра такъв класен нападател.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 13:00

След като изгледах и клипчето пуснато в ГОНГ,все повече започва да ми прилича на Чиликов

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 юни 2011 13:02

Какво не му харесвате на човека. Има голове с глава, крак, от пряксвободни, от далеч. :) Мен ми се вижда чудесен вариант...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 юни 2011 13:03

Егати "специалистите" са тука.Изгледали 5 минутно клипче и вадят генерални заключения.Аман от мрънкалници!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 23 юни 2011 13:08

niki87 написа:Егати "специалистите" са тука.Изгледали 5 минутно клипче и вадят генерални заключения.Аман от мрънкалници!

Ти като не искаш да четеш чужди мнения за кво кесиш по форумите. Всеки си казва мнението според това което е видял от клипчета. Ти като не си гледал клипчета, а си ходил да го гледаш до Холандия сподели мнение.
Изображение

Върни се в “Архив”