Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен тема Гарра Дембеле
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Айде, айде... Добър футболист и толкова! При първа възможност бяга за мангизи. Отдавам му заслуженото, но в никакъв случай не смятам, че заслужава това въздишане по него. Всеки ден в кръчмите и РПУ-тата, една дума на български не научи и в Гент се е направил на интересен и не се е спрял един автограф да даде на феновете, дето цял мач мръзнаха като кучета и викаха. Такива- "мерси за всичко и чао".
3,5 МЛН ЕВРО са супер много пари за България и ако ги вземем съм доволен. Тогава ако Батков има акъл (а той няма, а е и скръндза) би могъл да обере де що има качествен млад футболист в България (Димов от ЧМ, Онова момче от Пирин нападателчето, едно крило, един бек и т.н.). До 1 Млн да отдели само за нападател + вс дето изброих- пак ще му останат пари за него си. За мен най- нормалното нещо е да се започнат перговори за Генков, а неговата цена не е повече от 400-500 хиляди евро.
3,5 МЛН ЕВРО са супер много пари за България и ако ги вземем съм доволен. Тогава ако Батков има акъл (а той няма, а е и скръндза) би могъл да обере де що има качествен млад футболист в България (Димов от ЧМ, Онова момче от Пирин нападателчето, едно крило, един бек и т.н.). До 1 Млн да отдели само за нападател + вс дето изброих- пак ще му останат пари за него си. За мен най- нормалното нещо е да се започнат перговори за Генков, а неговата цена не е повече от 400-500 хиляди евро.
-
- Контакти:
Днес чух част от интервю на Батков, в което каза:
-Заплатата на Дембеле е 14000 лв.
Добро възнаграждение получава, но с 26-те си гола го заслужава!
-Заплатата на Дембеле е 14000 лв.
Добро възнаграждение получава, но с 26-те си гола го заслужава!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
|Georgi написа:Айде, айде... Добър футболист и толкова! При първа възможност бяга за мангизи. Отдавам му заслуженото, но в никакъв случай не смятам, че заслужава това въздишане по него. Всеки ден в кръчмите и РПУ-тата, една дума на български не научи и в Гент се е направил на интересен и не се е спрял един автограф да даде на феновете, дето цял мач мръзнаха като кучета и викаха. Такива- "мерси за всичко и чао".
Ами повече е, поне милион. Динамо няма да го дадат ей така, дори да не им трябва...

Може само да му благодарим,и да му пожелаем успехи много късмет!
Футболен комикс: Истината за инцидента "Гара"
ФУТБОЛЕН КОМИКС: ИСТИНАТА ЗА ИНЦИДЕНТА „ГАРА”
Надявам се и този да се хареса и да се забавлявате
. Благодаря на всички, които помагат с разпространението на комиксите по форуми и фейсбук и къде ли още не 
ПОЗДРАВИ
Надявам се и този да се хареса и да се забавлявате

ПОЗДРАВИ
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ 

Re: Футболен комикс: Истината за инцидента "Гара"
gboy написа:ФУТБОЛЕН КОМИКС: ИСТИНАТА ЗА ИНЦИДЕНТА „ГАРА”
Надявам се и този да се хареса и да се забавлявате. Благодаря на всички, които помагат с разпространението на комиксите по форуми и фейсбук и къде ли още не
ПОЗДРАВИ
еми докато ги измисляте такива щури ,ще ги разпространяваме ! Браво и продължавай

"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
супер е,на мен ми хареса
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Супер както винаги ! Продължавай в същия дух.