Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:16

Жоржиньо написа:
megan fox написа:
Жоржиньо написа:Голям Нандо,много голям най-после дългоочакваната Победа!!Сега още три поред и пак сме в играта :)

И кое му беше голямото? Какво успя да направи Алонсо? Кого от челниците изпревари с каране, а не поради проблеми? :? :? :? Хамилтън без гориво, Фетел първо го задържаха в бокса, после не можеше да изпревари каращият в икономичен режим Луйс... Е кой му е специалното на Алонсо? Тази победа има точно такава стойност,каквато и онази на Шумахер от Индианаполис, когато стартираха едва 6 пилота, като освен отбора на Ферари другите 2 отбора бяха трагичните Джордан и Минарди...

Аре ходи си гледай твойте Макларън не се занимавай с Ферари,и без тва Макларън нищо не правят...Ми като е бил без гориво що не са му сложили повече бе??И накрая пак изблъска Маса и се отърва без никакво наказание иначе Маса го беше задминал като малка гара..

Ти да мълчиш! Да ти напомня ли, че до преди малко благодареше на Хамилтън, че е държал Фетел зад себе си?! И си супер смешен позьор! Къде беше до преди победата на Алонсо? Защо те нямаше в тази тема?! Не гъкваше, паленце, а сега си много велик "разбирач"!

Дано ФИА да ги дисквалифицира всичките и победата на Галфонсо да отиде в канала! - ПО ПРАВИЛНИК ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 юли 2011 19:28

Брей ти голям разбирач се извади,тука си бях ти като си сляп и не можеш да видиш тва си е твой проблем...А относно твойте правила както казваш не виждаш в никой сайт даже и в на Ф1 да пише нещо такова това,че на тебе ти се иска не значи,че ще стане айде ходи гледай си твойте аматьори от Макларън който и една гума не могат да завинтят както трябва :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:43

Жоржиньо написа:Брей ти голям разбирач се извади,тука си бях ти като си сляп и не можеш да видиш тва си е твой проблем...А относно твойте правила както казваш не виждаш в никой сайт даже и в на Ф1 да пише нещо такова това,че на тебе ти се иска не значи,че ще стане айде ходи гледай си твойте аматьори от Макларън който и една гума не могат да завинтят както трябва :lol:

Ми разбирачо айде кажи кога примерно Алонсо кара с твърдите гуми?! При последната си смяна пак сложи меките гуми! Това, че другите още не са се усетили, че пилотите така и не караха с твърдите гуми аз какво да направя?!

Хайде посочи ми един пилот от челниците, който да е карал с твърдите гуми и кажи по време на кой стоп ги е сложил, защото всичките тръгнаха с МЕКИТЕ ИНТЕРМЕДИИ и после слагаха само меки сликове!

Нали много знаеш и разбираш, хайде отговори ми!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:51

Каква изненада... "разбирача" остана безмълвен и се изнесе, защото както винаги той не може да отговори на поставеният му въпрос, но иначе много "знае" за Ф1...

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 юли 2011 19:54

megan fox написа:Каква изненада... "разбирача" остана безмълвен и се изнесе, защото както винаги той не може да отговори на поставеният му въпрос, но иначе много "знае" за Ф1...

Не съм се изнесъл,не съм като тебе да вися по форума 24 часа,сори...И да никой не сложи твърдите гуми,но кво аз никой не чух да казва дори и за тях..

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:57

Жоржиньо написа:
megan fox написа:Каква изненада... "разбирача" остана безмълвен и се изнесе, защото както винаги той не може да отговори на поставеният му въпрос, но иначе много "знае" за Ф1...

Не съм се изнесъл,не съм като тебе да вися по форума 24 часа,сори...И да никой не сложи твърдите гуми,но кво аз никой не чух да казва дори и за тях..

Аха и искаш да кажеш, че специално за този кръг правилника е променен и е отпаднало ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО условие всеки пилот да кара с двата типа гуми? Чудно..., това сам ли го измисли или някой ти помогна?

А това, че ти не си чул за тях... това нищо не означава! Има толкова много неща, за които не си чувал, но това не значи, че не съществуват и че хората не говорят за тях...

П.П. Коментаторите доста пъти споменаха, че все по някое време пилотите трябва да сложат твърдите гуми, коментираха, че Алонсо трупа добра преднина, защото всички знаем за проблемите на Ферари с твърдите гуми, дори напомниха за състезанието в Каталуня, когато испанеца завърши на 1 обиколка зад лидерите..., та доста се изговори за твърдите гуми по време на състезанието, но ти явно не си чул..., ясно колко си гледал и състезанието! Най-вероятно просто си отворил или форума, или някой сайт и си видял крайният резултат, ама иначе си фен и следиш Формулата...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 юли 2011 20:17

Фокс, да победиш Ред Бул с 15 секунди преднина ако не е заслужена победа, не знам какво е, при това на Силвърстоун, писта в пъти повече удобна за Ред Бул отколкото за Ферари...
Дори и в последния стинт, където Фетел имаше чиста писта Алонсо му правеше по над 1/2 секунда :)

Хамилтън все едно цяло състезание е пестял гориво го изкара ти, Алонсо си го изпревари със скорост, както и Хамилтън изпревари преди това Алонсо, с незагретите му гуми :roll:

А това че Маковете изнесоха брилянтен уикенд по отношение на тактика и изпълнения в бокса си е друга тема, не омаловажавай успеха на другите с грешките на своите ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 юли 2011 20:19

JackPackage написа:Фокс, да победиш Ред Бул с 15 секунди преднина ако не е заслужена победа, не знам какво е, при това на Силвърстоун, писта в пъти повече удобна за Ред Бул отколкото за Ферари...
Дори и в последния стинт, където Фетел имаше чиста писта Алонсо му правеше по над 1/2 секунда :)

Хамилтън все едно цяло състезание е пестял гориво го изкара ти, Алонсо си го изпревари със скорост, както и Хамилтън изпревари преди това Алонсо, с незагретите му гуми :roll:

А това че Маковете изнесоха брилянтен уикенд по отношение на тактика и изпълнения в бокса си е друга тема, не омаловажавай успеха на другите с грешките на своите ;)

Остави го Господин Дървен Философ е :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 юли 2011 20:50

Забраната за обдухването на дифузьорите отпада

Скандалът с обдухването на дифузьорите, който разтресе Формула 1 по време на целия уикенд във Великобритания е към своя край. След като ФИА абдикира от наложеното от нея правило и остави неговото бъдеще в ръцете на отборите, сега става ясно, че всички екипи са се сългасили правилата да бъдат върнати в състоянието им от Гран при на Европа. Сутринта, Ферари и Заубер бяха твърдо против тази идея, но след финала на старта във Великобритания, двата отбора склониха да подкрепят отмяната за доброто на спорта.
Това означава, че отборите ще могат отново да използват принудителното обдухване на дифузьорите на болидите си със струи от изгорели газове от двигателите в следващото Гран при в Германия. Правилата ще са такива, каквито бяха във Валенсия. Забраната за промяна на електронните карти на агрегатите между квалификацията и състезанието обаче остава в сила.

Анимация: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=36414

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=12732

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 21:02

JackPackage написа:Фокс, да победиш Ред Бул с 15 секунди преднина ако не е заслужена победа, не знам какво е, при това на Силвърстоун, писта в пъти повече удобна за Ред Бул отколкото за Ферари...

Всъщност замисли се колко обиколки Фетел седя зад Луйс и че влезе по-рано от нужното в бокса, за да не губи време, а в тези си гуми имаше още живот за бързи обиколки. Замисли се, че Алонсо дърпаше на Хамилтън по 1.2-1.5 секунди на обиколка, когато на Луйс му се наложи да пести гориво! През останалото време се видя скоростта на Маковете! Значи след първият или вторият стоп, когато Хамилтън изпревари Алонсо тогава гумите на испанеца загряваха 10 обиколки, а след третият стоп в бокса... Алонсо почна да върти най-бързи обиколки веднага, след като си сложи новите гуми... ддз доста странно разминаваме ми се вижда - шасито или бързо загрява едни гуми, или не, но това няма как да се промени по време на самото състезание от само себе си!
Докато Маковете караха в състезателно темпо бяха най-бързи на пистата, хеле обиколката в която първо Бътън подмина като малка гара Маса, а само секунди по-късно Луйс просто отвя Алонсо ясно се видя съотношението на силите Макларън - Ферари! А и Маковете като цяло направиха странен уикенд, със странни настройки, странна квалификация и тотално провалено от тактитеческа гледна точка състезание! И затова никой не ни е виновен, но просто не превъзнасяйте Алонсо! Той днес имаше огромен късмет - най-вече забавянето на Фетел в бокса! - не виждам по какъв друг начин испанеца щеше да мине пред германеца. ;)

Върни се в “Архив”