Bernaleo написа:Специално този рефер е фен на Реал
Колко загуби има Реал Мадрид , когато той е свирил наши мачове и колко загуби има Барселона , когато е свирил ваши мачове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bernaleo написа:Специално този рефер е фен на Реал
kingofpop написа:RM3313 написа:kingofpop написа:RM3313 написа:То се плаща , ама май от Отцепландия , ония измекяр Бартомеу си купува титли , обаче в Европа не минава.
добре бе човек не те ли е срам бе, последите сезони унижение след унижение след унижение и то повечето на Бернабеу и да се оправдаваш със съдии![]()
ебаси хората
Не се оправдавам , просто се констатират факти. 2 дузпи на последното класико не се свириха , които и сляп щеше да види , ето това е срамно да си тикан от съдии , а да се оправдаваш със съдии за чужзия успех , примерно трите поредни , които ви развалят нормалния сън.
ми не знам аз ако ме унижаваха постоянно в директните сблъсъци щеше да ме е срам не знам за теб![]()
![]()
и много добре знаеш колко бутани бяхте от съдиите през "Трите поредни", така че не ти отива да се правиш на ударен
rebelheartous написа:E то кой има друг дубъл освен вас бе, мозъчен?
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар отново съди бившия си клуб Барселона. Третият му иск срещу каталунците е за 6,5 милиона евро. Предишните два бяха за общо 32,1 милиона евро като касаеха забавена заплата и неизплатена премия за подновяване на договора.
Този път Неймар иска обезщетение от клуба, след като данъчните власти в Испания поискаха въпросната сума от него. Те приемат, че част от парите, които Барселона плати на Сантос при трансфера му през 2013 година, са отишли в неговия джоб като скрито възнаграждение чрез фиктивни договори за имиджови права.
Информацията е на "Ел Мундо", който съобщи преди дни, че Неймар търси 4,5 милиона евро от Барселона заради неосъществена втора контрола със Сантос. Със сигурност новата акция на Неймар окончателно затваря темата за евентуалното му завръщане на "Камп Ноу".
1914.1902 написа:...Със сигурност новата акция на Неймар окончателно затваря темата за евентуалното му завръщане на "Камп Ноу".
Real написа:1914.1902 написа:...Със сигурност новата акция на Неймар окончателно затваря темата за евентуалното му завръщане на "Камп Ноу".
Жалко! Много исках да го видя отново на Кампа. С Погба, Стърлинг и още някое мегаскъпо леке, по възможност...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
1914.1902 написа:Bernaleo написа:Специално този рефер е фен на Реал
Колко загуби има Реал Мадрид , когато той е свирил наши мачове и колко загуби има Барселона , когато е свирил ваши мачове?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта