Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот djd » 19 юни 2015 15:07

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
djd написа:
Cicero написа:Според БТВ, ГГ е поел ангажимент пред пръвърженици на ЦСКА, сам да осъществи трансформацията на Литекс в ЦСКА.
ВБ обмисля вариант със закупуването на клуб от Б група и преименуването му в ЦСКА.

Според БТВ обаче.
Аз също смятам, че по-реалният вариант е Б група. Така ще може да се вземе концесия на Армията и няма да има толкова голям отпор, колкото, ако решат да преименуват Литекс.
Хем и ще има поне 1 година време да се направи отбор, да се обиграват юноши. В А група веднага ще хукнат да стават шампиони.
В група е вариант само за сегашното дружество, за което ще бъде пусната молба до съда за процедура по несъстоятелност веднага, щом стане ясно кое точно от новите дружества ще продължи напред. А щом бъде открита процедурата, веднага го вадят от БФС и няма да участва никъде.

А новото дружество по кои правила ще почне във Б група?

Ще се слее с някой отбор,кандидати много!

..и това ще е ЦСКА!Браво!Да ви е честито!Заради едно ниво нагоре-плюем на ЦСКА!Няма такива жалкари-пардон има:СпартакВн

Ицко, тебе никой не те пита. И да плюеш, и да не плюеш, все тая.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 юни 2015 15:16

djd написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
djd написа:
Cicero написа:Според БТВ, ГГ е поел ангажимент пред пръвърженици на ЦСКА, сам да осъществи трансформацията на Литекс в ЦСКА.
ВБ обмисля вариант със закупуването на клуб от Б група и преименуването му в ЦСКА.

Според БТВ обаче.
Аз също смятам, че по-реалният вариант е Б група. Така ще може да се вземе концесия на Армията и няма да има толкова голям отпор, колкото, ако решат да преименуват Литекс.
Хем и ще има поне 1 година време да се направи отбор, да се обиграват юноши. В А група веднага ще хукнат да стават шампиони.
В група е вариант само за сегашното дружество, за което ще бъде пусната молба до съда за процедура по несъстоятелност веднага, щом стане ясно кое точно от новите дружества ще продължи напред. А щом бъде открита процедурата, веднага го вадят от БФС и няма да участва никъде.

А новото дружество по кои правила ще почне във Б група?

Ще се слее с някой отбор,кандидати много!

..и това ще е ЦСКА!Браво!Да ви е честито!Заради едно ниво нагоре-плюем на ЦСКА!Няма такива жалкари-пардон има:СпартакВн

Ицко, тебе никой не те пита. И да плюеш, и да не плюеш, все тая.

Не аз ...феновете които приемат това безумно решение на гоуемите!Те ще плюят на ЦСКА
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 15:39

PorcoRosso написа:
BRF написа:Ще се слее с някой отбор,кандидати много!

Я кажи един отбор, играещ в Б, да е от София-град.

Не знам

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2015 15:45

Единият ще се ''заеме'' с ЦСКА,другият .... също,но в Б група,тия сегашните искат да почват от В....!?!
Абсолютен ''mindfuck''.
Питам толкова ли е сложно да се ''сберат'' всичките на едно място и да почнат откъдето си искат!?Или поне един едничък от тях да се заеме и да почне от която си група иска?Съмнявам се че феновете имаме кой знае кви претенции...
Аз лично имам само едно желание .... да почнем ПОНЕ от В.Там ще си джиткаме с Локото Сф,Марек и Миньоро.Екстра,все едно сме в А.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 юни 2015 15:47

veselinsk написа:бог гриша и бог божков, а :lol:
Нямате ли малко срам или достойнство поне бе
ДО УВАЖАЕМИТЕ ГОСПОДА ВАСИЛ БОЖКОВ И ГРИША ГАНЧЕВ

Ние, привържениците на най-големия български клуб ЦСКА от град Перник с огромно притеснение приехме разпространената новина от един от многото недоброжелатели на отбора за появилите се разногласия между уважаемите бизнесмени окачествени дори като провал на сделката и затова искаме да отправим тези редове към Вас, господа:

Да, ние разбираме, че това е бизнес и то много голям и е нормално да се появат противоречия. Нашата молба е, ако може поне да излезете с някаква позиция, с един вид успокоение за стотиците хиляди армейци, живеещи в постоянно напрежение едва ли не неспособни да вършат ежедневните си задължения, че нещата ще се случат и ще видим един възроден, единен и проспериращ ЦСКА.

И още нещо, Уважаеми господа, ако искате да станете любимците на повече от половин България, ако искате дори да бъдете обожествени и децата на нашите деца да споменават имената ви с благодарност, моля ви подайте си ръка.

С уважение:
Фенклуб "Червена религия“ (Перник)
Фенклуб "Радомир“
Фенклуб "Кланница“

Фенклуб "Кланница" кърти :lol: Дали е фенска или журналистическа грешка?Или просто има тотално изтрещели вече :lol:

P.S. Предполагам, че е фенклуб "КлаДница"
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 юни 2015 15:49

delqnski47 написа:Единият ще се ''заеме'' с ЦСКА,другият .... също,но в Б група,тия сегашните искат да почват от В....!?!
Абсолютен ''mindfuck''.
Питам толкова ли е сложно да се ''сберат'' всичките на едно място и да почнат откъдето си искат!?Или поне един едничък от тях да се заеме и да почне от която си група иска?Съмнявам се че феновете имаме кой знае кви претенции...
Аз лично имам само едно желание .... да почнем ПОНЕ от В.Там ще си джиткаме с Локото Сф,Марек и Миньоро.Екстра,все едно сме в А.

Преди писах за тоталната хегемония на цска в нашия футбол - 3 цска-та в А,Б, и В група ,яко а
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 юни 2015 15:50

Айде бати ви Ицко като ви разправяше и обясняваше правилниците вие го гонихте.Не може и няма да има Литекс-ЦСКА.Играчите им са картотекирани и за А и за ЕКТ.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юни 2015 15:50

PorcoRosso написа:

Ще изберем някой и ще му дадем софийско жителство. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 16:08

Тик-Так1892 написа:
kubrat написа:
Тик-Так1892 написа:Има шанс,ако фенът си промени манталитета и започне да спонсорира клуба си.Членска карта,абонаментна карта,артикули и купи други неща.Аз лично потретвам,че ако нещата с Ганчев и Божков се провалят,не искам да подкрепям ЦСКА начело с Инджов и Манджуков.Те са поредните,които не мислят доброто на ЦСКА след Титан,Томов и Стойчо,които го ограбиха и унищожиха.Ако ще тръгваме през чистилището съвсем спокойно може да се самоиздържаме до влизането ни в Б група,а и хора като Чакмаков и Стойне Манолов във А окръжна и В група съвсем спокойно биха се ангажирали и да помагат с издръжката.

Клуб като ЦСКА спокойно може да се самоиздържа не само на ниво Б, но и на ниво средняк в А група- при активизиране на феновете приходите на година от билети ще са между 1 и 2 млн. лв., от артикули между 0,5 и 1 млн. лв., добавяме тв права и няколко дребни спонсора и бюджета става над 3 млн. лв. При добър мениджмънт тези пари са достатъчни за отбор ниво Локо Сф от миналата година.

Ние нямаме желание да сме средняк,така че със сигурност ако започнем от долните дивизии стигнем ли близо до А група,трябва да имаме собственик или собственици,а в А група можем да се самоиздържаме при рационално управление,а именно участие в ЛЕ или ШЛ.В момента вече не е толкова голямо значението къде защото парите от този сезон вече са почти и едни и същи в двата турнира,ЛЕ ще става все по-привлекателен турнир за всички средноевропейски отбори най-вече от Източна Европа,но и не само.Ако средно има по 7000-8000 на мач за в бъдеще,ще съм доволен.За мен билетите трябва да станат или забранени,или да се продават в ограничено количесто,време е да се даде път на картите.Ако това се случи приходната част ще е много повече.А когато имаме и модерен стадион,клубът трябва да разкрие места на стадиона за хапване и пийване преди мача,тези идиотски забрани да не се пие са смешни,никъде в Европа го няма това.Ако някой е твърде пиян,просто не го пускат.
п.с BRF,Където и да играем аз ще съм на стадиона,единствената причина поради която може да не подкрепям са тези 4-мата.Доказаха,че са несъстоятелни,проявих изключително голямо търпение,всички,които им вярвахме ги чакахме 2 месеца.Да не говорим,че лично мен след срещата ми дадоха дума,обещаха.Нищо от това,което обещаха на мен и на другите хора не се случи,а още повече лъсна,че те правят каквото им кажат Инджов и дъртия Манджук,аз нежелая тези хора да са собственици на ЦСКА.Ако бъдат подкрепени от фракциите,ще покажем МАЛОДУШИЕ,в което ни обвиняваха фенчетата на другите клубове и наистина ще са прави,ставаме за смях.С компромисите към лъжците край!Ако продължиме с компромисите никога няма да съживиме този клуб истински.

Приключи тая простотия с Литекс,дано да е завинаги!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 16:09

djd написа:
PorcoRosso написа:

Ще изберем някой и ще му дадем софийско жителство. :lol:

Брат,не им се връзвай на глупостите!Ще правим каквото си искаме!Зарежи им ниските страсти,да са живи и здрави!

Върни се в “Архив”