Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Абонаментни карти 2009/2010 ?

Мнениеот tprodanov » 22 юни 2009 15:46

Нема да свършат - на всички, с карти от миналия сезон ни се пазят до след първия кръг от А група мисля..

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Re: Жребий за ШЛ

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 22 юни 2009 15:47

САМО ЛЕВСКИ :!: Задължени сме да почнем с 2 победи :!:

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 22 юни 2009 15:49

в първите два кръга ако паднем ще е краен ташак....
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Левски освободи трима

Мнениеот comorad » 22 юни 2009 16:02

Според мен Кокала откачи.
За дупничанина и аз го разбирам. След Гонзо, Макриев, Христов, Цацев даже Табаков, няма място за него
За този шуменски Деко :), мисля отдавна няма място на Герена. Само си хабих нервите с него, колко години го чакаме да стане нещо от него.

за ДИМОВ много ме е яд, виждам че някои говорят за Милиев, Генев, за мен лично ДИМОВ е по-добър и от двамата, много правилно се пласира и има добър поглед и усет към играта. Кадето и да отиде ще се види, че Кокала на преценката му тук е грешна.

За Да Коща , този въобще не ме интересува. Само взема пари за пусто, по-добре да го гонят.
Ако може да продадът Бистрон и Рашид , дори за без пари , пак ще е на добре. Няма да им плащат заплатите, а те не са малки

dani***
Контакти:

Re: По коефициент “Левски” е в Шампионската лига

Мнениеот dani*** » 22 юни 2009 16:03

Трета квалификация: “Залцбург” (Австрия), “Калмар” (Швеция), АПОЕЛ (Кипър), “Стабек” (Норвегия), “Слован” (Словакия), “Вентспилс” (Латвия), “Марибор” (Словения), “Хафнафярдар” (Исландия), “Интер” (Финландия), “Екранас” (Литва).

Ако надскочат манталитета си, както направиха при Мъри и минат този кръг и аз ще викам за тях по-нататък. Мен обаче Марибор ми звучи доста тежко :) :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юни 2009 16:09

Колко беше отстъпката за притежатели на карти от предния сезон? Между другото това картата е най-удобното нещо. Въоще повече не смятам да се редя на опашки и прочие... Много добра инвестиция :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 юни 2009 16:20

Задължителни две победи, дано да са и с много голове. Тези мачове би трябвало да са като част от подготовката.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 юни 2009 16:21

Едно ще ви кажа за Хулията.До 10 максимум 15 минута трябва да са получили гол задължително,иначе може да пвоторите нашите мъки 85 минути преди да им нашибаме 4 гола след това до края.Факт е обаче,че се измъчихме с вратаря им Тремонти,който бил кварталния полицай :lol: ,Най-добрия им играч е лявото им крило,един уругваец,много добър играч....но бил в Андора защото имал проблеми със закона и се наложило да емигрира от родината си,въпреки всичко е крайно опасен играч,нищо,че останалите им са мелкари и продавачи,на този трябва да се обърне внимание :idea:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юни 2009 16:22

Аз лично очаквам двуцифрен резултат след двата изиграни мача...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 юни 2009 16:29

LoLo написа:То не е излязла точната програма още ти искаш карти , споко , ще има за всеки , няма да свършат ;)

Не е нужно да излиза програмата. Единствената важна информация е имената на всички участници в "А" група! Аз си задавам същия въпрос относно картите, ако някой разбере, да съобщи тук.
CHELSEA

Върни се в “Архив”