Мнениеот mormona » 22 юни 2009 15:17
СПОРТ МУ Е МАЙКАТА ! ! !
Бхахахаахха
абеее да ви кажа на това се надявах , понеже почнахме по - рано подготовката тая година, ми се искаше да се играе в първите ни два мача средата на Йюли срещу по - непретенциозни тимове , понеже шампионите на Босна, Унгария и даже черна гора не са за подценяване... те са по скоро от ранга на БАТЕ... особено черногорците сега ще са мотивирани да трупат коефициент понеже те имат точно 0 , засега... това им е първи сезон в Европа.Тоест те са мотивирани както мотивариня бяха и БАТЕ миналия сезон.Докато тия са под нивото на сички... става дума че от двете двойки от първия кръг ни се падна даже по слабата... щоито от първата излиза според мен шампиона на черна гора и ще играе с Копенхаген... а ние играем срещу.....готвачи и пощальони... смисъл за мен отпадане от някои от тия е равностойно с това след 6 месеца, Земята да бъде ударена от Халеевата Комета !!!
По реално е да бием с общ резултат 4-0 или 5-0 но не и да отпаднем, аа даже двуцифрени резултати общоо, не са нуийни.Важно е обаче да вземем две победи.. Така ще дигаме коефициент, а през това време един от представителите на държава която е пред нас ранглистата на УЕФА а именно КОпенхаген ( Дания ) играе с най-вероятно шампиона на черна Гора.. демек по тежаво ше му е. може и да загуби точки...