ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 10:50

CSKA 78 написа:Бай мангале, къде в Спортал го видя това гласуване!? Много удобно за теб не си дал линк! Аз попаднах само на това: http://www.sportal.bg/news.php?news=578105
Нещо да кажеш!?

НА бе , лъжец ! - http://www.sportal.bg/news.php?news=578093

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 ное 2015 10:55

E,и? Свободни съчинения по картинка и аз мога да напиша! Информацията е проверена и съотношението въобще не е това, което са написали "Стортал"! Всъщност съотношението е точно такова, но е обратното! :shock: :mrgreen: Но дори и да не беше, ветераните не са определящи за нищо! ;)

ПП Бай мангале, а коментар за линка който дадох?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 ное 2015 11:52

[offtopic]Що не си пишете на лични и да си ги мерите на кой е по-голям там , ами всички тук трябва да ви четем глупостите и на двамата...?[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 12:25

CSKA 78 написа:E,и? Свободни съчинения по картинка и аз мога да напиша! Информацията е проверена и съотношението въобще не е това, което са написали "Стортал"! Всъщност съотношението е точно такова, но е обратното! :shock: :mrgreen: Но дори и да не беше, ветераните не са определящи за нищо! ;)

От твоя линк излиза , че трябва да се радвам ,че някой е платил некви заплати навреме . Аз това го правя 25 години без изключение , не го приемам за нещо изключително .

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 ное 2015 12:25

От 2006г до сега в клуба е пълно безхаберие,анархия,безвремие.Лъжи и само лъжи се чуват,всички лъжат.Всичко това заедно с кражбите ще сложат кръста.
Задължения от 15 до 45млн.лв,сливания,преливания,смяна на имена.Всичко това писва и уморява."На маймуни ни направиха"Лично аз за сега не виждам изход.
Всеки си има мнение право да си го каже.Както феновете,така и ветераните.Само,че не се коментират,обсъждат различните мнения,а се коментират хората.
Много ми е смешно,но и тъжно следното:Ти не си истински ЦСКА-р! Защо,защото не мислиш като мен.Чакай бе алан кольо,кой си ти да даваш такива определения?
Според мен и за мен,сложи ли се кръста на ПФК ЦСКА,това е веднъж и за винаги.Литекс ще си смени името ще стане ЦСКА!Аз ако си сменя името на Ален ДЕЛОН,
ще стана ли Ален Делон? Па утре на Гришата може да му скимне да смени името на ЦСКА на Кърпачев и ние пак ще си мислим,че това е ЦСКА."Дърво без корен"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 ное 2015 12:47

petko.h.markov написа:Литекс ще си смени името ще стане ЦСКА!Аз ако си сменя името на Ален ДЕЛОН,
ще стана ли Ален Делон?

Аз ти обещавам, че ще те припозная за Ален Делон. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 ное 2015 12:53

Стига с тези глупости, има кампания. Ясно е, че няма да съберем 20 милиона, но нека мотивираме Гришата да извади някой лев в повече:

Събраната сума към 26.11. e:

6 654.00 лв.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 ное 2015 12:53

Петко, да, наистина всеки си има мнение и не трябва да бъде съден, че си го отстоява!
Но все пак да те попитам, когато ЦСКА беше прекръстен на ЦФКА "Средец", този отбор беше ли истинският ЦСКА, или не! Само не ми казвай, че разликата е, че тогава са прекръстили ЦСКА, а сега ще прекръстим друг отбор! Все си е прекръстване? Сигурно, ако играчите на Литекс решат, че вече искат да играят за ЦСКА, тогава може би също ще кажеш, че това не е ЦСКА, защото играчите са на Литекс?! С други думи проблемът не е в името, не е в отбора(играчите), тогава къде е проблемът? Може би проблемът се корени в това, че отказвате да приемете факта- "Нищо не е абсолютно. Всичко се променя, всичко се движи, всичко се върти, всичко лети и все някога си отива."
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 ное 2015 12:56

Петко, позволи ми да не се съглася с теб.
Времената са други. ФК-тата от клубове станаха АД-та (фирми). Парата стана водеща.
Един собственик, има ли интерес, решава и премества АД-то и никой не може да го спре.

За конкретния случай, нека допуснем, че ГГ пристъпи към оздравяване, вземем промоция за Б група, вземем лиценз и той реши, че не иска да издържа повече клуб в Ловеч, дръпне шалтера на Литекс и докара всички футболисти (барабар със щаба) на Армията, премести школата и т.н., защото за него те са актив. Може ли да го направи - може!
Морално ли ще е? За едни - да, за други - не.
Хайде сега добави към този актив и лиценза за А група.
Много ли е по-различно от едно сливане? Не мисля.

Най-тъпото е, че ЦСКА като клуб, стана прекалено зависим от бащицата Илия Павлов, после от бащицата Божков и т.н. Видно е, че в този момент друга алтернатива няма и ЦСКА пак е зависим от бащица.
Е, да де, ама след като сме зависими, няма как да нареждаме на бащицата как и колко да харчи и кои свои активи по какъв начин да използва.
Едно евентуално сливане с Литекс ще ми е безкрайно неприятно, но в никакъв случай не бих обвинил ГГ, че търси по-лесен и по-пряк път към възвръщане на инвестираното от него през годините.

Има една приказка: "Болният се лекува докато е на легло", за съжаление ЦСКА в този момент си е баш в такава позиция и май има само един доктор, желаещ да се заеме с лечението.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 27 ное 2015 13:03

CSKA 78 написа:E,и? Свободни съчинения по картинка и аз мога да напиша! Информацията е проверена и съотношението въобще не е това, което са написали "Стортал"! Всъщност съотношението е точно такова, но е обратното! :shock: :mrgreen: Но дори и да не беше, ветераните не са определящи за нищо! ;)

Кафяв скрий се. Как можеш да кажеш две лъжи една глупост и само 1 вярно нещо за 2 реда :x . Неповторим наглец :o

Свободни съчинения по картинка и аз мога да напиша!Това е единственото вярно, ти само това правиш.

Информацията е проверена. Каква информация си проверил ти бе? Като онзи заблудения дето казва, че Ганчев дошъл в ЦСКА щот Божков се отказал. Колкото и да сме тъпи все помним какво стана, тази година беше. Божков каза че ще инвестира 30млн и СЛЕД това се появи Ганчев и каза "ш ва спасявам". Тогава Божков се оттегли с ясните мотиви да няма разделение.Само лъжете и мажете ама и това ще свърши скоро.

въобще не е това, което са написали "Стортал"! Всъщност съотношението е точно такова, но е обратното! Било обратното ама нанай си. Разбира се, че легендите няма да припознаят тоя мелез дето няма да е нито Литекс нито ЦСКА. Тия тримата сигурно са на хранилка при Ганчев в момента.И имат нещо обещано.

Но дори и да не беше, ветераните не са определящи за нищо! Ето това вече е най-голямата глупост. лъжеш, лъжеш втори път и понеже знаеш че лъжеш казваш ама и да е така,то няма значение, жалък си.Кое няма значение бе Кондьо, ветераните на ЦСКА ли, ти ли си определящия хахахаха :mrgreen:
Последна промяна от Shaka на 27 ное 2015 13:13, променено общо 3 пъти.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Върни се в “Архив”