Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2015 22:43

memnto написа:
Кашчей написа:
memnto написа:Онегавон, спри да спориш с дъртия, сваля те на неговото ниво (ниво -1) и там е непобедим. :lol:

Винаги съм се радвал на твоите постове, които показват висока ерудиция и дълбоко познание на нещата

Изображение

Нормално. 8-)

Чест и почитания, Рави! Ще се старая да попивам все повече от вашата карнобатска гроз...тоест мъдрост :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 юни 2015 22:45

Един живот няма да ти стигне да попиеш всичко. ;) 8-)

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 18 юни 2015 22:50

Е"ало си е маиката тука,всякакви капацитети от говежди произход ръсят мозък.ЦСКА ще го има под каква форма ще видим.Не мога да разбера що плачете на чужд гроб? Ние от където идваме,вие натам сте се запътили. :mrgreen: Ще поживеем,ще видим. :) :) :)
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 22:51

mad butcher написа:Е"ало си е маиката тука,всякакви капацитети от говежди произход ръсят мозък.ЦСКА ще го има под каква форма ще видим.Не мога да разбера що плачете на чужд гроб? Ние от където идваме,вие натам сте се запътили. :mrgreen: Ще поживеем,ще видим. :) :) :)

Под формата на отбор по водна топка?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 18 юни 2015 22:55

Ще поживеем пък ще видим,... да не станат седем... нали седем е добро число
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 22:58

demon777 написа:Ще поживеем пък ще видим,... да не станат седем... нали седем е добро число

То голям късмет ще е да се срещнем за купата за да разберем.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 юни 2015 22:58

vaskonti написа:Ти дори не си наясно какъв е проблемът на клуба. Нямаш си дори бегла представа, щом смяташ, че един ултиматум е съсипал психиката на всичко що мърда в тоя клуб и това е довело до... няма да ти казвам до какво, ще оставя сам да се сетиш. Все някога ще схванеш къде всъщност е проблемът на клуба.

Откакто Минджуците са в ЦСКА и тотално занемариха марката и клуба свети Васконтий, подкрепен от неговия ортак - Кашамун, знае всичко, а ние простосмъртните трябва сами да се сещаме. :mrgreen: :lol:

Младенов и Томов - на бесилото! Не ги е срам - да управляват с пари на заем! И да ги взимат срещу най-святото - залог на акциите на фалиращо дружество! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юни 2015 23:00

Кашчей написа:
onegavon написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:
Кашчей написа:
Torino FC 1906 написа:
Преди две вечери от БТВ казаха съвсем друго нещо, и то твърде уверено :mrgreen:
Освен това, според пресаташето на г-н Божков, той в момента е в Баку, като това е вече почти 5 дена. Да не би г-н Божков и г-н Ганчев да водят преговори по телефона или с SMS, имейли.... :roll:

Уж се имаш за умен, а питаш потребителите на форума въпрос, на който могат да ти отговорят от БТВ. Пиши им на пощата.

Битивито не ме интересуват никак, дори не ги гледам. Само се кефя и леко се гавря с вярващите на всичко армейци, стига да им отърва казаното (написаното).

Пич, много си болен ,ама много!

Може и да съм болен, но не аз се отрекох от отбора си, въпреки че все още съществува. Не аз припознах за свой, чужд отбор, който дори няма намерение да се мести. Не аз писах декларации и пращах делегации при Васил Божков, след като 9 години по-рано съм го псувал и съм се радвал, че вече не е с мен. Не аз вярвам на всяка щуротия и мразя да си ползвам малките сиви клетки. Не аз се подигравам на другите отбори. Не аз ходя да викам в чужда агитка, срещу български отбор..Ако това означава, че съм болен-да, болен съм. Ти се радвай, че си здрав, въпреки изброените от мен неща!

Какъв отбор ,ти нямаш отбор,твоята цел в живота е да си запетайка.Хората си защитават отборите,къде с право,къде без,но си обичат клубовете,горят за тях,а твоята работа във форума е да се заяждаш.Предполагам си от Дунав Рс,ами пиши за тях,сигурно там ти е силата,покажи си нивото ,заинтригувай ни.Не искам да те обиждам ,но поведението ти е много странно.Аз поне до сега не съм видял нещо да те е развълнувало и да си пуснал тема,чакаш някой да коментира нещо и да се заядеш,не знам и с тези видеопровокации какво искаш да покажеш,но ми е трудно да те разбера.Жив и здрав да си щом това поведение те прави щастлив,ама все ми се струва че вместо запетайката на форума,може да бъдеш един стожер ,но ти си решаваш,кой съм аз че да ти давам акъл.Аз съм един обикновен фен в напреднала възраст и си защитавам клуба ,а това че на някои субекти ЦСКА не им харесва въобще не ме интересува,много повече обичам ЦСКА отколкото мразя други отбори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 18 юни 2015 23:02

Кашчей написа:
onegavon написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:
Кашчей написа:
Torino FC 1906 написа:
Преди две вечери от БТВ казаха съвсем друго нещо, и то твърде уверено :mrgreen:
Освен това, според пресаташето на г-н Божков, той в момента е в Баку, като това е вече почти 5 дена. Да не би г-н Божков и г-н Ганчев да водят преговори по телефона или с SMS, имейли.... :roll:

Уж се имаш за умен, а питаш потребителите на форума въпрос, на който могат да ти отговорят от БТВ. Пиши им на пощата.

Битивито не ме интересуват никак, дори не ги гледам. Само се кефя и леко се гавря с вярващите на всичко армейци, стига да им отърва казаното (написаното).

Пич, много си болен ,ама много!

Може и да съм болен, но не аз се отрекох от отбора си, въпреки че все още съществува. Не аз припознах за свой, чужд отбор, който дори няма намерение да се мести. Не аз писах декларации и пращах делегации при Васил Божков, след като 9 години по-рано съм го псувал и съм се радвал, че вече не е с мен. Не аз вярвам на всяка щуротия и мразя да си ползвам малките сиви клетки. Не аз се подигравам на другите отбори. Не аз ходя да викам в чужда агитка, срещу български отбор..Ако това означава, че съм болен-да, болен съм. Ти се радвай, че си здрав, въпреки изброените от мен неща!

За да направиш всичките тези неща, първо трябва да имаш отбор. Ти си в безопасност в това отношение!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 юни 2015 23:48

Дебело подчертавам,че при провал с Ганчев и Божков,единственият добър вариант за мен е клуб управляван от феновете,а не от Милко и Морко,не искам да имам нищо общо с тези,а още по-малко с Остап Бендер и Паниковски (Инджов и П.Манджуков).Сега всичко сигурно ще скочат,ама как от феновете?Понеже всекидневно се бием в гърдичките колко обичаме ЦСКА и колко сме много,ако 40 000 човека дадеме по 10 лв,ще осигуриме 400 000 лв бюджет,който ще е напълно достатъчен за А окръжна и В група,че даже и за Б.Аман от спасители!!!!!ЦСКА на феновете.

Върни се в “Архив”