Кашчей написа:onegavon написа:Кашчей написа:cska-632 написа:Кашчей написа:Torino FC 1906 написа:Преди две вечери от БТВ казаха съвсем друго нещо, и то твърде уверено
Освен това, според пресаташето на г-н Божков, той в момента е в Баку, като това е вече почти 5 дена. Да не би г-н Божков и г-н Ганчев да водят преговори по телефона или с SMS, имейли....

Уж се имаш за умен, а питаш потребителите на форума въпрос, на който могат да ти отговорят от БТВ. Пиши им на пощата.
Битивито не ме интересуват никак, дори не ги гледам. Само се кефя и леко се гавря с вярващите на всичко армейци, стига да им отърва казаното (написаното).
Пич, много си болен ,ама много!
Може и да съм болен, но не аз се отрекох от отбора си, въпреки че все още съществува. Не аз припознах за свой, чужд отбор, който дори няма намерение да се мести. Не аз писах декларации и пращах делегации при Васил Божков, след като 9 години по-рано съм го псувал и съм се радвал, че вече не е с мен. Не аз вярвам на всяка щуротия и мразя да си ползвам малките сиви клетки. Не аз се подигравам на другите отбори. Не аз ходя да викам в чужда агитка, срещу български отбор..Ако това означава, че съм болен-да, болен съм. Ти се радвай, че си здрав, въпреки изброените от мен неща!
Какъв отбор ,ти нямаш отбор,твоята цел в живота е да си запетайка.Хората си защитават отборите,къде с право,къде без,но си обичат клубовете,горят за тях,а твоята работа във форума е да се заяждаш.Предполагам си от Дунав Рс,ами пиши за тях,сигурно там ти е силата,покажи си нивото ,заинтригувай ни.Не искам да те обиждам ,но поведението ти е много странно.Аз поне до сега не съм видял нещо да те е развълнувало и да си пуснал тема,чакаш някой да коментира нещо и да се заядеш,не знам и с тези видеопровокации какво искаш да покажеш,но ми е трудно да те разбера.Жив и здрав да си щом това поведение те прави щастлив,ама все ми се струва че вместо запетайката на форума,може да бъдеш един стожер ,но ти си решаваш,кой съм аз че да ти давам акъл.Аз съм един обикновен фен в напреднала възраст и си защитавам клуба ,а това че на някои субекти ЦСКА не им харесва въобще не ме интересува,много повече обичам ЦСКА отколкото мразя други отбори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...