Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Батков: Аз ли съм мутра или кой?

Мнениеот Кировец » 03 май 2013 14:35

sin4ec написа:Ти я заеби тая работа, ако ни бяхте били, ставахте шампиони! Но ядец... А сега Лц ако ни бият, ще си станат, те така!

Глупости. Имахме много възможности да станем шампиони, така че дербито беше просто за протокола. Въобще не се изявявайте като едва ли не причината ЦСКА да не стане шампион миналата година.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Петричев за пролетния театрален сезон на Левски

Мнениеот obi4am_pirin » 04 май 2013 07:43

Подхождам със съчувствие към г-н Батков. Той очевидно има комплекс от Лудогорец. И това е нормално на фона на трите победи срещу Левски, едната от които на „Герена”. Това каза изпълнителният директор на разградския клуб Ангел Петричев преди мача на действащите шампиони срещу Черноморец.

„Няма да влизам в тона на г-н Батков.”

„Аз съм сигурен, че ако ние спечелим титлата, няма от какво да се срамуваме. Срещу нас всички се хвърлят, докато на някои мачове на Левски трябва да се ходи с фракове, тъй като на театър се ходи с фрак.”

Де да беше театър...БГ футбола е цирк от където и да го погледнеш!Сега ще очакваме отговор от агента в стил "Ей Богу..."
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Петричев за пролетния театрален сезон на Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 04 май 2013 07:50

Вчера що не изгониха Моци при 0-0 за грубо нарушение ? Дори и жълт нямаше , а дадоха такъв на пребитият играч на Черноморец :evil:

Затова други ден като дойдат на Герена бой до посиняване с 3-0 и да си заминават .

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 май 2013 07:53

ЕМИЛ написа:Вчера що не изгониха Моци при 0-0 за грубо нарушение ? Дори и жълт нямаше , а дадоха такъв на пребитият играч на Черноморец :evil:

Затова други ден като дойдат на Герена бой до посиняване с 3-0 и да си заминават .

Да не си забравиш фрака! ;) :lol: Ще има фейсконтрол!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 04 май 2013 08:26

obi4am_pirin написа:Подхождам със съчувствие към г-н Батков. Той очевидно има комплекс от Лудогорец. И това е нормално на фона на трите победи срещу Левски, едната от които на „Герена”. Това каза изпълнителният директор на разградския клуб Ангел Петричев преди мача на действащите шампиони срещу Черноморец.

„Няма да влизам в тона на г-н Батков.”

„Аз съм сигурен, че ако ние спечелим титлата, няма от какво да се срамуваме. Срещу нас всички се хвърлят, докато на някои мачове на Левски трябва да се ходи с фракове, тъй като на театър се ходи с фрак.”

Де да беше театър...БГ футбола е цирк от където и да го погледнеш!Сега ще очакваме отговор от агента в стил "Ей Богу..."

Че от кога в Перник откриха театър, че точно тоя ще ми говори за фракове.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 май 2013 08:44

Петричев за пролетния театрален сезон на Левски
от obi4am_pirin на 04 Май 2013 06:43

Пирине, не мога да разбера, тебе кое те държи буден и не ти дава да мигнеш повече-Злобата към Левски, или алкохола, към който си зависим?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 04 май 2013 08:45

ЕМИЛ написа:Вчера що не изгониха Моци при 0-0 за грубо нарушение ? Дори и жълт нямаше , а дадоха такъв на пребитият играч на Черноморец :evil:

пишеш глупости, гледай реално на нещата

титлата е сигурна за Левски "Има начини"

ако няма титла, няма и стадион, всички трябва да помогнат

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 май 2013 08:45

[quote="фифи перото"]Петричев за пролетния театрален сезон на Левски

ставаш с мисълта да плюеш.ти не си християнин.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 май 2013 08:47

фифи перото написа:Петричев за пролетния театрален сезон на Левски

Пирине, не мога да разбера, тебе кое те държи буден и не ти дава да мигнеш повече-Злобата към Левски, или алкохола, към който си зависим?

Може да е гладен, да чака някой, който да му помогне да сложи нещо топло в уста. :oops:
По темата - щом е пролетен, не трябва ли да е полусезон? :) Батков има някои неща постигнати като ръководител във футбола. Добри и лоши, но е виждал отборът на който е президент да играе на четвъртфинал в Европа, ШЛ. Петричев, поне за мен е неизвестно лице, което има успехи във футбола, ако на днешно време шампион на България е успех. Просто нивото е различно, за да става въпрос за коментар. Батков е човека с парите, Петричев е наемен работник. Защо хората мразещи Левски говорят глупости? Забравиха Монтана, Ботев Пд, Пирин ГД. Левски в момента е слаб, но не може да губи във всички мачове, все пак имаме не лоши за това първенство футболисти.
Последна промяна от onceMORT на 04 май 2013 08:57, променено общо 1 път.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 04 май 2013 08:56

Как се хващате на думите на всеки олигофрен, дали ако тоя каже, че майка ти е к'рва ще му повярваш.От злоба мястно не можете да си намерите смешковци.Оставете червения картон за моци, ами гола от засада, но не щом е за лудите може. Жалко че си от Благоевград.

Върни се в “Архив”