Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот Жоржиньо » 10 юли 2011 16:44

Голям Нандо,много голям най-после дългоочакваната Победа!!Сега още три поред и пак сме в играта :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 юли 2011 16:46

Не знам. Забраната за обдухване на дифузьорите се отменя..... Но доброто темпо е налице. Във втория сектор Нандо им правеше по 1 сек. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юли 2011 16:48

Доживяхме победа за Ферари най после ... :)
Жалко, че Фелипе неможа да се пребори с Люис в последната обиколка ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 юли 2011 17:01

Яд ме е,че казаха на Уебър да не минава пред Фетел,после да не ми говорят,че само във Ферари имало заповеди :x

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2011 19:02

Супер Алонсо с първа победа за Ферари през сезона 8-) Яд ме е за Фелипе... очаквах много по-добро темпо от него, а не от Алонсо :oops:

Жоржиньо написа:Яд ме е,че казаха на Уебър да не минава пред Фетел,после да не ми говорят,че само във Ферари имало заповеди :x

Сега очаквам това да доведе до конфликт и в РБ... отдавна е ясно, че отборът работи повече за германеца... ама това май ще "прелее чашата" :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:05

Сега видях, че съм писал в грешната тема... :lol: :lol: :lol:

Потресен съм от глупостта на Макларън!
На Хамилтън не му заредили достатъчно гориво, на Бътън не му авиха предна дясна гума... е това какво е?! То бива-бива некадърност на механиците и инженерите, но чак пък толкова бива ли?

Абсолютно незаслужена победа на Алонсо! Първо Фетел го задържаха в бокса, после Хамилтън се вклини м/у Алонсои Фетел, но понеже трябваше да кара по-бавно заради горивото задържа Фетел с много... Ако не друго то поне се видя, че всичките победи на този боклук Фетел са незаслужени! Хамилтън трябваше да кара по-бавно и тъпото немче пак не успя да го изпревари на пистата и го прескочи в бокса... Ето ясно се видя, че РБ изобщо не са толкова силни, когато нямат чиста писта пред себе си!

А колкото до това, че се връща обдухването на задният дофузьор... нямам думи просто... :(

П.П. Днес нито един пилот не кара с твърдите гуми!!! Чудя се какво ще реши по този въпрос ФИА! Всички тръгнаха с интермедии, но те също се делят на меки и твърди и всички караха с меките гуми и после слагаха меки сликове, нито един пилот от челото не видях да слага твърдите гуми... Би трябвало всички да бъдат дисквалифицирани, ако се спазва правилника... Да видим сега какво ще реши ФИА по въпроса...

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:08

Жоржиньо написа:Голям Нандо,много голям най-после дългоочакваната Победа!!Сега още три поред и пак сме в играта :)

И кое му беше голямото? Какво успя да направи Алонсо? Кого от челниците изпревари с каране, а не поради проблеми? :? :? :? Хамилтън без гориво, Фетел първо го задържаха в бокса, после не можеше да изпревари каращият в икономичен режим Луйс... Е кой му е специалното на Алонсо? Тази победа има точно такава стойност,каквато и онази на Шумахер от Индианаполис, когато стартираха едва 6 пилота, като освен отбора на Ферари другите 2 отбора бяха трагичните Джордан и Минарди...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:11

Жоржиньо написа:Яд ме е,че казаха на Уебър да не минава пред Фетел,после да не ми говорят,че само във Ферари имало заповеди :x

От тази година отборните заповеди са РАЗРЕШЕНИ, но Ферари си позволяваха да използват отборни заповеди, дори когато бяха ЗАБРАНЕНИ! Ако ти не виждаш разликата м/у двете ситуации значи си много яко заслепен от фенщината си!

В момента единственият отбор от челниците, които е дал пълна свобода на пилотите си да се състезават по между си е Макларън! Във всички други отбори имат ясно изразени първи и втори пилот!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 юли 2011 19:14

megan fox написа:
Жоржиньо написа:Голям Нандо,много голям най-после дългоочакваната Победа!!Сега още три поред и пак сме в играта :)

И кое му беше голямото? Какво успя да направи Алонсо? Кого от челниците изпревари с каране, а не поради проблеми? :? :? :? Хамилтън без гориво, Фетел първо го задържаха в бокса, после не можеше да изпревари каращият в икономичен режим Луйс... Е кой му е специалното на Алонсо? Тази победа има точно такава стойност,каквато и онази на Шумахер от Индианаполис, когато стартираха едва 6 пилота, като освен отбора на Ферари другите 2 отбора бяха трагичните Джордан и Минарди...

Аре ходи си гледай твойте Макларън не се занимавай с Ферари,и без тва Макларън нищо не правят...Ми като е бил без гориво що не са му сложили повече бе??И накрая пак изблъска Маса и се отърва без никакво наказание иначе Маса го беше задминал като малка гара..

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 юли 2011 19:14

MuFc1878 написа:Мачкаййййййййййййййййй. Най-сетне победа и за Ферари. Алонсо направо летеше :)

Да, правейки се на луд и не използвайки твърдите гуми... Алонсо, а и останалите така и не караха с твърдите гуми, но Фераритата са трагично бавни с твърдите гуми... Алонсо не можеше да спечели с твърдите смеси, Фетел щеше да го размине като товарен влаг малка гара...

Аз лично искам ФИА да накаже абсолютно всички, които не караха с твърдите гуми и да ги дисквалифицира от този кръг на шампионата! Алонсовци, Хамилтъновци, Фетеловци, абе всички наред, който не е карал с двата типа гуми - дисквалификация!

Върни се в “Архив”