Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот paceto » 14 яну 2022 02:15

emerson1leao написа:Дано така да бъде и баските им дадат отпор, ще видим.
Иначе като гледам как просят пари от арабите, занапред очаквам да правят турнира и с мач за 3то, че да има още кинти отгоре. Докъде се докараха уж топ футболните държави в Европа, не е истина...

Договора е до другата година т.е. януари месец ще е последно поне с настоящият договор.
Много от управниците на футбола в Испания включително Тебас са против този турнир и вероятно няма да има нов такъв, освен ако не пуснат арабите двойно повече пари. Моментният договор е за 120 млн като се раздават по 30 млн. всяка година между отборите като разбира се победителят и финалиста взимат повече пари като победителят взима 12 млн. евро, което говори че вие и Атлетико ще вземете някъде по около 4-5 млн.

Както сами може да видите тези суми са много малки за такива отбори и просто не си заслужава да се ходи на другият край на света за някакви 12 млн. евро само за победителят, а за останалите пък пътуването става още по безсмислено.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 14 яну 2022 02:47

emerson1leao написа:Мача с Шериф цяла Молдова още говори за него и ще се помни докато някой астероид не затрие планетата. :)

Да, моя грешка. Само феновете на Барселона и хората в Молдова ще помнят този мач. Докато 8-те парцала всички ще ги помним и едвали скоро ще видим подобен срам на такова ниво. :) Точка по темата.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 яну 2022 16:29

ViscaBarca написа:Този мач се видя, че сме по-добри от Реал и само липсата на късмет ни лиши от победата. Въпреки загубата, аз съм доволен. Още следващия сезон или най-късно по-следващия отново ще сме в борбата за всички трофеи. Само трябва да вземем нападател (Халанд), че Мемфис ще се окаже по-голяма греда от Люк Де Йонг и Брайтвайт

Вместо да острумничиш я по добре кажи какво стана там с Байерн, че нали щели да ви дадат победата това, онова ако не искали да си спечелят враг във ваше лице. Защо се покри веднага след вторият им гол и се появяваш месец след това с надеждата никой да не помни какви си ги писал. Гледай обаче да ни се объркаш с кои никове влизаш като ми отговаряш.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 14 яну 2022 18:47

RMFC, не. Цяла футболна Европа коментираше вашия резил - загуба от молдовски отбор у дома дето първенството им е на нивото на нашата Б група. Това петно ще ви остане за вечни времена, колкото и да не ви се иска, като първия испански отбор паднал от молдовци при това у дома. А и целия свят можеше да види тоя мач, защото днес има тв, интернет и т.н., не сме началото на 20 век, че само вие да си знаете че сте клецани от молдовски анонимници. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 14 яну 2022 19:52

Не съм се крил никъде...просто се случи така, че бях прекалено зает в този период от време. Все пак имам високоплатена професия и нямам толкова свободно време, за да кисна всеки ден във форума. И не знам какво има предвид хейтърчето ДжимБийм . Това ми е единственият небаннат акаунт тук

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 14 яну 2022 20:36

То на това същество джим бим живота му се осмисля от това да хейти по Барса. Няма нито един пост свързан с някаква друга тема. Такъв тежко увреден мозъчно комплексар рядко се среща. Явно са му дошли в повече ония години, когато редовно унижавахме любимия му отбор с 6-2, 5-0, 4-0 и т.н., и сънува кошмари. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 яну 2022 22:11

ViscaBarca написа:Не съм се крил никъде...просто се случи така, че бях прекалено зает в този период от време. Все пак имам високоплатена професия и нямам толкова свободно време, за да кисна всеки ден във форума. И не знам какво има предвид хейтърчето ДжимБийм . Това ми е единственият небаннат акаунт тук

Хаха, точно в момента на вторият гол се сети че имаш платена работа. Интересно как като ти вървеше отбора добре намираше време да си постоянно тук, а сега съвсем случайно си се криеш като мишле и се появяваш когато ти е удобно.

emerson1leao написа:То на това същество джим бим живота му се осмисля от това да хейти по Барса. Няма нито един пост свързан с някаква друга тема. Такъв тежко увреден мозъчно комплексар рядко се среща. Явно са му дошли в повече ония години, когато редовно унижавахме любимия му отбор с 6-2, 5-0, 4-0 и т.н., и сънува кошмари. :)

За пореден път казвам че не съм фен на Реал Мадрид, но вие виждате навсякъде фен на балета след като ви критикува. И какво е това и т.н. или резултатите свършиха и няма какво да кажеш повече? Нека да извадят и победите на Реал с големи резултати над вас и да видим тогава. Нещо ми се въртят едни резултати от 11:0, 8:2, 6:1, 5:1, 5:0..

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 14 яну 2022 22:14

emerson1leao написа:То на това същество джим бим живота му се осмисля от това да хейти по Барса. Няма нито един пост свързан с някаква друга тема. Такъв тежко увреден мозъчно комплексар рядко се среща. Явно са му дошли в повече ония години, когато редовно унижавахме любимия му отбор с 6-2, 5-0, 4-0 и т.н., и сънува кошмари. :)

Никога, ама никога няма да бъдете по велики или дори на нивото на Реал Мадрид. Те са най великият клуб в тази игра. Реал всички ще го помнят с 3-те поредни ШЛ, а вас всички ще ви помнят с 2:8, дори когато имахте на добрият играч в света в отбора ви. Вие винаги ще сте в тяхната сянка, ВИНАГИ!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 яну 2022 22:19

Sstefanov написа:

Никога, ама никога няма да бъдете по велики или дори на нивото на Реал Мадрид. Те са най великият клуб в тази игра. Реал всички ще го помнят с 3-те поредни ШЛ, а вас всички ще ви помнят с 2:8, дори когато имахте на добрият играч в света в отбора ви. Вие винаги ще сте в тяхната сянка, ВИНАГИ!

Сега е теб ще обвинят за фен на Реал.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 14 яну 2022 23:29

insaneboy1 написа:Вие сте по-зле от фенове на Реал, вие сте прикрити фенове на балета. Това е като прикрит педал. Обича да му го таковат отзаде, ама не си признава, айде единият поне е направил първата крачка с гей идола си на профилна, но другия още не се решава.

Ще ме разпалчеш. Просто си личи, какви сте феновете на Барселона, точно като отбора ви, загубеняци. Смешни малки човечета, комплексирани до мозъка на костите си. Не можещи да приемат реалността. Живеещи в илюзия, че са нещо повече от другите, а истината е, че са най ненавижданите освен в Испания, но може би и в цяла Европа. А такива намеци за гейове и педераси, може да ги правиш на баща си, който явно го е обичал повече от хляба, щом си се пръклан такъв комплексиран. :D Реал са най великият клуб в историята на футбола. Това ще ви тежи винаги, едни средняци от испанския прованс, с крадените пари и лъжливите муцуни, с 2 силни периода в Историята си, тръгнали да се мерят с краля на футбола.

Върни се в “Архив”