Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот CSKA69 » 15 дек 2021 00:00

Манчини има една титла на Англия, спечелена по изключително клизмарски начин - гола на Агуеро в продължението на последния мач от сезона хаха На следващата година той сдаде титлата на оттеглящия се САФ и загуби финала за Купата на Англия срещу ..Уигън(!) и беше уволнен. Не знам изобщо защо името на италианеца се споменава, за мен винаги е бил посредствен треньор. Такъв, какъвто беше и е Пелегрини. За неговата титла по-добре да не говоря, че още ме е яд..
Изображение

Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 15 дек 2021 00:07

Викаш друго си е един милиард - 0 ШЛ, добре че първенствата са дълги маратони като повечето мачове са срещу слаби отбори ( финансово и технически) , че и тогава не го виждам. Този човек ако поема (хахах шегичка) отбор без финанси ще бъде като пате в калчище...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 дек 2021 00:09

CSKA69 написа:Манчини има една титла на Англия, спечелена по изключително клизмарски начин - гола на Агуеро в продължението на последния мач от сезона хаха На следващата година той сдаде титлата на оттеглящия се САФ и загуби финала за Купата на Англия срещу ..Уигън(!) и беше уволнен. Не знам изобщо защо името на италианеца се споменава, за мен винаги е бил посредствен треньор. Такъв, какъвто беше и е Пелегрини. За неговата титла по-добре да не говоря, че още ме е яд..

Добре де, къде беше гениалността на Чепо срещу Лион, Тотнъм, Монако? Айде ние си го бием за здрасти на всякакви елиминации. Срещу отбора на Тухел който хвана отбора по никое време и не спря да го бие?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 дек 2021 00:33

Пепо има и едни четворки, петици и шестици и на едни други клетници, освен изброените от разни превъзбудени докери.
И темата е ВЛ, тука всички трябва да сте по ниски от тревата, че сте на по три обиколки зад Пепо. Точно в тая тема няма как да се ебавате с него.
Някой останал непребит от Пепо, може да вдигне ръка. :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 дек 2021 00:36

Ponko написа:Викаш друго си е един милиард - 0 ШЛ, добре че първенствата са дълги маратони като повечето мачове са срещу слаби отбори ( финансово и технически) , че и тогава не го виждам. Този човек ако поема (хахах шегичка) отбор без финанси ще бъде като пате в калчище...

Така и не можаха да ви проумеят кратуните че CEO няма как да стане чистач на кенефи.
И обратното.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 15 дек 2021 00:47

Според мен докато Гуардиола не поеме Марек Дупница не е никакъв треньор.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Ponko

Мнениеот Ponko » 15 дек 2021 01:11

С толкова финансова мощ за тия години оставаше да е взел само една домашна титла ... Пеп си е комплексар ... Пребива оборите на домашната сцена, а в Европа се насира. Говорим все пак за гения на Пеп... И да похарчиш милиард и все още да си калъф в ЕКТ си е гениален провал... А вашите тикви не могат да проумеят, че Пеп не може да изгради играч, да СЪЗДАДЕ звезда, той просто взима наготово. Най-лошото за Пеп е че всичко което той постига с тези средства .... Е постигнато със значително по-малко такива от друг треньор, макар и по-малко количествено що се отнася поне за ВЛ.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 дек 2021 01:36

2016-до момента похарчени пари за трансфери(в евро) и спечелени точки

Ман Сити 1.063 милиарда - 484 точки
Челси 1.012 милиарда - 404 точки
Ман Юнайтед 925 милиона - 383 точки
Ливърпул 570 милиона - 453 точки

Извод: Ливърпул са победителите(и то с разлика) в тази своеобразна взаимовръзка!
Ман Юнайтед са на другия полюс(Челси поне спечелиха титла и ШЛ в този период).

че Пеп не може да изгради играч, да СЪЗДАДЕ звезда, той просто взима наготово

Да кажем, че е така, но истината е, че повечето му трансфери вдигат нивото си(може да е с 20%, но го вдигат), т.е. той умее да ги ошлайфа да станат по-добри играчи.
При нас, за съжаление се случи обратното с 80% от трансферите - те смъкнаха нивото си от предходния отбор.
Вярно, някои дойдоха и от по-слаби първенства, но в крайна сметка дори и 50% не успяха да покажат от потенциала си, било то за година, две или повече.
Прекалено много са случаите, за да кажем че играчът е виновен или бил вид еднодневка, която е заблудила мениджъри и скаути с вихрено представяне за един сезон.
Ван Гаал и Моуриньо като цяло нанесоха големи щети, независимо от някои положителни неща които се случиха.
То и аз да бях мениджър и аз щях да постигна ако не същите то поне близки до техните резултати.
Разликата е, че аз нямам и един ден трудов стаж като мениджър, а те са на практика от 30+ години в играта.
Лига Европа и двете домашни купи са капка в морето на фона на негативите, които сътвориха.
Затова Солскяер до момента(колкото и странно да звучи) ни е най-успешният мениджър след ерата сър Алекс!
А той на хартия е най-неопитният измежду всички(Мойс, Ван Гаал и Моуриньо).

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 дек 2021 03:28

THE G.A.M.E написа:И накрая Сити ще са с всички калъфки, добре познат филм.

Е, ти го написа все едно не станаха шампиони 3 пъти последните 5 сезона, 2 от които на ходом буквално. Щото няма смисъл да се лъжем, миналата година спечелиха титлата дори без да си дадат зор....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 дек 2021 03:29

Стига с тия пари за траснфери бе спрете се вече :Д отдавна се изтъркахте с това. Реал и Челси като накупиха всичките звезди в началото на века толкова не ревахте колкото сега......много смешно е остстрани и сте супер супер жалки, казвам го дори без да съм фен на Сити :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”