[quote="minchev_1951"][b]" ... Нефтохимик да стане ЦСКА, а Чавдар Етрополе да стане Нефтохимик. При това положение червените ще вземат програмата на бургазлии в "А" група и в първия кръг ще гостуват на Литекс... "
Аплодисменти за магьосниците от БФС!!
Ти да не си врачка, че пишеш за бъдещето. Все още нищо не е станало и честно казано не вярвам точно врътката с Нафтата да се случи. Те искат пари, а както знаем в момента в ЦСКА те липсват. Когато се подпишат договорите тогава ще говорим и ще обсъждаме. Аз не съм фен на такова развитие, но ако единствения вариан отбора ни да се запази ще го подкрепя. Но без Титан, защото с тях начело агонията ще продължи!
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- nicromanser
- Контакти:
Re: И ДПС скочи на ЦСКА
напълно нормално е ДъПС да скочи на ЦСКА. публична тайна е, че ДПС са част от собствениците на левски., но аз едно немога да разбера, ако може някой левскар нека ми обясни.
всички плюят че цска разрушили БФС, а бфс с нищо не бил виновен...ОК само че същите тия защитници казва...БФС даде на ЦСКА неправомерно лиценз, БФС защитава ЦСКА вече 5 години. Е кое е верно едното или другото БФС виновни ли са или не, че немога да разбера от тия всестранни ревове по справедливостта
всички плюят че цска разрушили БФС, а бфс с нищо не бил виновен...ОК само че същите тия защитници казва...БФС даде на ЦСКА неправомерно лиценз, БФС защитава ЦСКА вече 5 години. Е кое е верно едното или другото БФС виновни ли са или не, че немога да разбера от тия всестранни ревове по справедливостта
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
- nicromanser
- Контакти:
Re: И ДПС скочи на ЦСКА
БФС невинни за нищо?
а не бяха ли те който си затвориха очите пред миньор-лудогорец
пред славия-ботев враца, пред локомотив пловдив-левски, пред ботев враца-левски, пред локомотив софия-цска и още куп мачове. реално погледната едва ли има отбор който да не е продал или купил мач, къде е мястото на БФС във футбола ни. явно да стоят и да гледат! не бяха ли те който разрешаваха сливания на отбори на килограм, който не е поискал той не е взел чужд лиценз..лудогорец, черноморец, ботев, берое, локомотив пловдив..., какво толкова сте взели да ги оправдавате, че не били виновни за нищо. само преди година Батков ги плашеше с "любовта" на сините деца, как щял да ги изкара пред централата и щяло чудо да стане!!! тогава БФС бяха криви сега са най-принципните и най-честните
а не бяха ли те който си затвориха очите пред миньор-лудогорец
пред славия-ботев враца, пред локомотив пловдив-левски, пред ботев враца-левски, пред локомотив софия-цска и още куп мачове. реално погледната едва ли има отбор който да не е продал или купил мач, къде е мястото на БФС във футбола ни. явно да стоят и да гледат! не бяха ли те който разрешаваха сливания на отбори на килограм, който не е поискал той не е взел чужд лиценз..лудогорец, черноморец, ботев, берое, локомотив пловдив..., какво толкова сте взели да ги оправдавате, че не били виновни за нищо. само преди година Батков ги плашеше с "любовта" на сините деца, как щял да ги изкара пред централата и щяло чудо да стане!!! тогава БФС бяха криви сега са най-принципните и най-честните
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?
Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата, или "червените" да се оправят със стария клуб? В БФС са разцепени по темата, научи "Стандарт". Доста от отговорните фактори са "за" предложената трансформация през акциите на "Нефтохимик", а после изкупуване и на стария клуб ЦСКА. Според тях това е пътят за очистване не само на "армейците", но и на целия ни футбол. Аргумент в полза на проекта "ЦСКА 1923" е и евентуалната неустойка от страна на ТВ7. Медията е предвидила за излъчване 38 от 38 възможни срещи на "червените". При клауза от 70 000 лева неустойка на провален мач ТВ7 може да лиши клубовете от близо 2,66 млн. приходи.Не са малко и противниците на идеята. "Не знаем какво искат, нека го формулират", заяви висш ръководител на БФС, "Това с новото дружество няма как да стане. То трябва да поеме пасивите на сегашния клуб. Иначе всеки може да направи ново АД и да не дължи нищо."Преди две седмици Sportal.bg информира за този проблем, но изненадващо пресаташето на БФС Павел Колев обяви на пресконференция, че неучастието на червените в "А" група ще е неприятно, но не е толкова фатално.<br/><br/>Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=435095
Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?
Аз лично ги пускам, ако питаш мен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Да или не, това е въпроса.
Speedking написа:Да или не, това е въпроса.
Ако спазят законите на държавата - да, моралните не ги коментирам, те се погазват от ЦСКА непрекъснато.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Аз лично ги пускам, ако питаш мен.
Естествено.
Мазута ти вади очите и така Ви решава проблемите с тях.

-
- Контакти:
А колко пари ще се изгубят от тв7 ако Нефтохимик не играят?P.S. Ясно е ,че ще ги допуснат,те винаги си били по-равни от другите.
Цска си има лиценз за А група, така че темата е излишна.