XARHTNA написа:Хора истината в Левски най-сетне лъсна! Махането на Костов след само една загуба показва,че ние НЯМАМЕ СТРАТЕГИЯ и вместо футболисти имаме едни разглезени манекенчета, които щом дойде треньор, който ги кара да тренират здраво и да се борят за мястото си се разбират по между си и ГО МАХАТ! Ники Костов напусна заради това, а в едни сериозен отбор това е недопустимо! Сега очаквам играчи като Гаджев, Тасевски, Грийн и т.н. изведнъж да почнат да играят сърцато няколко мача, докато постихне напрежението и после пак: манекенки фолк диви и тн! Левски имаше нужда не от нов треньор а от още нови футболисти! Сега вечно ще си гледаме Гаджев как не може да спре топката или Грийн който не може да вземе първа топка или Йовов и Дарко, чиито имена се чуват по 2 пъти на мач (Все едно ги няма)! С две думи: Видя се ясно, че с изключение на новите футболисти всички други "разхождаха" фланелката, а това няма как да не е нарочно! Аз нямам против да загубим мач, в които сме се скъсали от тичане дори и да играем слабо! Едно е да играеш слабо, а съвсем друго да играеш без хъс! А да играеш без хъс при положение, че при победа ставаш първи, означава, че не те интересува отбора или феновете! И това става в Левски! Взимат си хилядарките, и искат възможно най-малко да работят за тях! ТОЛКОВА МЕ Е СРАМ ОТ ТОВА, ЧЕ ЗА МЕН НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НОВИЯ ТРЕНЬОР!
кога си чул ги да говори за стратегия,той осен да се мазни като днес друго не умеее. Но това върви само пред секБтор