Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 20:58

stg333 написа:лично аз не искам Мъри в Левски, всяко нещо си има време , времето му в Левски мина, той започна добре развитието си като треньор и спря , след напускането си на Левски той не е претърпял развитие , не казвам че е най лошия вариант но не е той панацеята, а Насо сам си затръшна вратата към Левски дори Батков не му е крив, защото ако искаш да критикуваш си има начин

и какъв е правилният начин да критикуваш

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 28 мар 2012 20:58

Бекъма написа:Живко Миланов,Копи,Домо,Сърмов беше сравнително неизвестен Е.Ангелов също.Вярно че имаше едно ядро от по-опитни играчи но тогава дори стриптизьора никой не го броеше за лидер.Нямаше бойкоти и се работеше спокойно.Вярно е че и Мъри си имаше трески за дялане сигурно и сега има.Но сега когато сме проядени от интриги само някой анонимник ще се навие заради автобиографията си.

Ти сериозно ли говориш за копи, Сърмов(е заради тоя съм потрошил сумати неща) и бабангида?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 21:03

blue avalanche написа:Аз,пък,не съм сигурен,че Стоилов НАИСТИНА иска да се върне.Всъщност,от неговите мънкания и хленчения не става ясно какво ТОЧНО иска!
Защо не излезе пред феновете и да каже в прав текст:
"Така,така,така..."
От него съм чул само едно безкрайно:"Хъката,мъката..."

Какво спечели Кокала като каза на част от секБтор какви са (и е до болка прав). Какво печели Сираков който постоянно споделя мислите си и отговаря на въпросите на феновете. Българинът не обича да му казваш истината в очите, той обича да го лъжеш, и да му правиш сви**и, като пример директорчето/треньорче от днес.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 21:08

svence написа:
Бекъма написа:Живко Миланов,Копи,Домо,Сърмов беше сравнително неизвестен Е.Ангелов също.Вярно че имаше едно ядро от по-опитни играчи но тогава дори стриптизьора никой не го броеше за лидер.Нямаше бойкоти и се работеше спокойно.Вярно е че и Мъри си имаше трески за дялане сигурно и сега има.Но сега когато сме проядени от интриги само някой анонимник ще се навие заради автобиографията си.

Ти сериозно ли говориш за копи, Сърмов(е заради тоя съм потрошил сумати неща) и бабангида?

После се помислиха за голяма работа и това им изяде главите,на Стоилов също.Тези ни бяха звездите с които играехме в Европа.
Последна промяна от Бекъма на 28 мар 2012 21:10, променено общо 1 път.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 21:08

batmanlevski написа:не Левски ,а част от привържениците искат отново Мъри ,аз също много го уважавам,все пак това е най-успелият БГ треньор за всички времена ,но мисля ,че Херо или Гочето биха ни свършили по-добра работа поне на този етап .

Херо вече каза, че и от лятото няма да поеме Левски. Гочето върви с Андрей Желязков, а това означава МАХАНЕ НА ги

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 21:12

askold написа:Гонзо може да е всякакъв но поне не се крие като мишка! Има още 10 мача, като не станем шампиони голяма работа. То пък голямото първенство, по-точно тото-първенство. По-важно е да намерим треньор с качества но и сърце като на Гонзо, който истински да се ангажира с развитието на Левски и да се изгради отбор който да доминира у нас с игра и поведение и да бъде конкурентно способен за отборите от средна ръка в Европа. За българин, като изключим Херо по здравословни причини май остана само Ил. Илиев.

Илиев вече каза, че не би работил с човека с голямото сърце. Този където много се е дърпал да поеме отбора, даже на сила го е направил и не е мишка, кога за последен път пое за нещо отговорност, а не му бяха виновни другите.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 21:13

Theos написа:Мъри ще се върне ако му се делегира цялата власт, Гонзо аут и Ей Богу далеко от него да не му се меша...на практика освен второто другото е неизпълнимо, чухте днеска ,че Сираков е персона нон-грата.
За мен един Седрик Бардон би свършил огромна работа с резултати!

И отново проблема НЕ БИ РАБОТИЛ с ГИ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 21:17

honda написа:Моето мнение за назначаването на Гонзо- не е толкова зле за пожарен вариант. Лично за мен Костов беше много по-добър вариант ,но там много неща се случиха и той сам си тръгна, а май беше и бойкотиран от няколко хубавци. Ако има някой който може да постави хубавците на място това е Гонзо. Иначе определено играта му е толкова ясна ,колкото и теория на вероятностите. Но за 2 месеца не са много треньорите които биха се навили. А е се предполага ,че е най-добре запознат с качествата на играчите, нещо в което аз не съм много убеден. Но все пак в момента Левски има по-добри играчи отколкото през есента да се надяваме ,че ще се оправят и не благодарение на Гонзо, а въпреки него- все пак стават и чудеса :) .

А моето мнение е че Гонзо стои зад хубавците.Май не им харесаха приказките че сме искали млади ,снажни ,красиви и евтини а нямаме пари.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 21:21

XARHTNA написа:Хора истината в Левски най-сетне лъсна! Махането на Костов след само една загуба показва,че ние НЯМАМЕ СТРАТЕГИЯ и вместо футболисти имаме едни разглезени манекенчета, които щом дойде треньор, който ги кара да тренират здраво и да се борят за мястото си се разбират по между си и ГО МАХАТ! Ники Костов напусна заради това, а в едни сериозен отбор това е недопустимо! Сега очаквам играчи като Гаджев, Тасевски, Грийн и т.н. изведнъж да почнат да играят сърцато няколко мача, докато постихне напрежението и после пак: манекенки фолк диви и тн! Левски имаше нужда не от нов треньор а от още нови футболисти! Сега вечно ще си гледаме Гаджев как не може да спре топката или Грийн който не може да вземе първа топка или Йовов и Дарко, чиито имена се чуват по 2 пъти на мач (Все едно ги няма)! С две думи: Видя се ясно, че с изключение на новите футболисти всички други "разхождаха" фланелката, а това няма как да не е нарочно! Аз нямам против да загубим мач, в които сме се скъсали от тичане дори и да играем слабо! Едно е да играеш слабо, а съвсем друго да играеш без хъс! А да играеш без хъс при положение, че при победа ставаш първи, означава, че не те интересува отбора или феновете! И това става в Левски! Взимат си хилядарките, и искат възможно най-малко да работят за тях! ТОЛКОВА МЕ Е СРАМ ОТ ТОВА, ЧЕ ЗА МЕН НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НОВИЯ ТРЕНЬОР!

кога си чул ги да говори за стратегия,той осен да се мазни като днес друго не умеее. Но това върви само пред секБтор

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 21:21

XARHTNA написа:Хора истината в Левски най-сетне лъсна! Махането на Костов след само една загуба показва,че ние НЯМАМЕ СТРАТЕГИЯ и вместо футболисти имаме едни разглезени манекенчета, които щом дойде треньор, който ги кара да тренират здраво и да се борят за мястото си се разбират по между си и ГО МАХАТ! Ники Костов напусна заради това, а в едни сериозен отбор това е недопустимо! Сега очаквам играчи като Гаджев, Тасевски, Грийн и т.н. изведнъж да почнат да играят сърцато няколко мача, докато постихне напрежението и после пак: манекенки фолк диви и тн! Левски имаше нужда не от нов треньор а от още нови футболисти! Сега вечно ще си гледаме Гаджев как не може да спре топката или Грийн който не може да вземе първа топка или Йовов и Дарко, чиито имена се чуват по 2 пъти на мач (Все едно ги няма)! С две думи: Видя се ясно, че с изключение на новите футболисти всички други "разхождаха" фланелката, а това няма как да не е нарочно! Аз нямам против да загубим мач, в които сме се скъсали от тичане дори и да играем слабо! Едно е да играеш слабо, а съвсем друго да играеш без хъс! А да играеш без хъс при положение, че при победа ставаш първи, означава, че не те интересува отбора или феновете! И това става в Левски! Взимат си хилядарките, и искат възможно най-малко да работят за тях! ТОЛКОВА МЕ Е СРАМ ОТ ТОВА, ЧЕ ЗА МЕН НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НОВИЯ ТРЕНЬОР!

кога си чул ги да говори за стратегия,той осен да се мазни като днес друго не умеее. Но това върви само пред секБтор

Върни се в “Архив”