Да, смея да твърдя, че в живота си се стремя да живея морално и честно, две думички, които на теб са ти доста смешни, както виждам.
А ти, когато пишеш за морала на Левски, Лудогорец и другите, за техните далавери, с какви очи го правиш, след като, както виждаме, изповядваш същите "ценности" - да се мами и лъже, да се успява на всякаква цена.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
emanuilman
- Контакти:
Всички,които се пеняват по въпроса за морала са или пълни глупаци или откровени провокатори,припяващи на медиите на Пеевски.Трябва да си паднал от Марс,за да не видиш,че Леевски го спонсорират компании,дължащи 400мл.лева на държавата,че всички клубове у нас са взимали чужди лицензи и не са автентични,вкл.Леевски,който бе регистриран нов през 90-те години от Т.Дончева и няма нищо общо със стария Левски.Ботев е Металик Сопот,Локо-Велбъжд Кн и т.н.Айде у лево и отивайте,който не му изнася,ДА ПЛЕДИРАТЕ ЗА МОРАЛ В ТЕХНИТЕ САЙТОВЕ!!!ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ОПОЗИЦИЯ НА МИЛИЦИОНЕРСКО.МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА У НАС!А на момчето,дето разправя,че баща му нямала да припознае нов ЦСКА...бил фен от70-та година ще му кажа,че съм фен от1967и бих припознал всеки опит за спасяването на единствената марка,която България има.Господина Маркова моля да не бъде последен критерий за морала,защото позицията му,в контекста на нашата действителност е не само дебилна ,но и вредна за българския футбол.
АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ МОРАЛНИ,ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИТЕ ЧОВЕКА ЗАЕЛ СЕ ДА СПАСЯВА ОТБОРА НИ!!!ВСЯКА ДРУГА ПОЗИЦИЯ Е НЕМОРАЛНА!!!
Последна промяна от emanuilman на 26 ное 2015 23:45, променено общо 1 път.
1982 написа:В България думите "морал", "чест" и "достойнство" отдавна са повод да ти се присмиват и подиграват, когато ги защитаваш. Тук хората масово обичат далаверата, измамата, шикалкавенето и байганьовщината на дребно. Затова и България е такава помийна кочина, просто толкова ни е манталитетът, все гледаме да преебем и излъжем, ама накрая го духаме всички, без изключение. И си тънем дружно в помията. В собствената помия и лайна.
Конкретно са нашия случай-морално ли е,според тебе,чрез така нареченото оздравяване,да бъдат дадени крупни суми на мошеници и делавераджии,които източват и ограбват клуба по-най-различни схеми,макар че не всички кредитори са такива де !?С какво е по-морално,да се фалира сегашното дружество и всички тия да вземат по едно голямо нищо и да се създаде чисто ново такова с отбор,от селските групи и ако приемствеността се държи от фалиралото АД,каква би била връзката с новото такова и къде тука са честта, морала и достойнството и не трябва ли по твоята логика отборът ЦСКА да изчезне,щото така би било морално,честно и достойно-просто абсолютна смърт и заличаване,за да не се погазват честта,морала и достойнството
1982 написа:Да, смея да твърдя, че в живота си се стремя да живея морално и честно, две думички, които на теб са ти доста смешни, както виждам.
А ти, когато пишеш за морала на Левски, Лудогорец и другите, за техните далавери, с какви очи го правиш, след като, както виждаме, изповядваш същите "ценности" - да се мами и лъже, да се успява на всякаква цена.
Да, разбирам! Ти водиш праведен живот! Никога не си лъгал, никога не си се облагодетелствал с нещо(в пряк и преносен смисъл), никога не си завиждал на някой и никога, ама никога не си се заглеждал по женена жена! То , като гледам сигурно Библията я знаеш наизуст, даже я цитираш! Е, там е написано- "Който е безгрешен първи да хвърли камъка"!
Последна промяна от CSKA 78 на 26 ное 2015 23:45, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
red_blade написа:каква би била връзката с новото такова и къде тука са честта, морала и достойнството и не трябва ли по твоята логика отборът ЦСКА да изчезне,щото така би било морално,честно и достойно-просто абсолютна смърт и заличаване,за да не се погазват честта,морала и достойнството![]()
![]()
Моралът, честта и достойнството са в това, че ще си създадем наш клуб, създаден от цесекари, а няма да заграбим чужд и да го припознаваме за ...... ЦСКА.
Феновете на Рейнджърс го направиха, те сигурно са големи глупаци, вместо да прекръстят Абърдийн, например, взеха че си направиха нов клуб и тръгнаха от долните лиги.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
petko.h.markov
- Контакти:
emanuilman написа:Всички,които се пеняват по въпроса за морала са или пълни глупаци или откровени провокатори,припяващи на медиите на Пеевски.Трябва да си паднал от Марс,за да не видиш,че Леевски го спонсорират компании,дължащи 400мл.лева на държавата,че всички клубове у нас са взимали чужди лицензи и не са автентични,вкл.Леевски,който бе регистриран нов през 90-те години от Т.Дончева и няма нищо общо със стария Левски.Ботев е Металик Сопот,Локо-Велбъжд Кн и т.н.Айде у лево и отивайте,който не му изнася,ДА ПЛЕДИРАТЕ ЗА МОРАЛ В ТЕХНИТЕ САЙТОВЕ!!!ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ОПОЗИЦИЯ НА МИЛИЦИОНЕРСКО.МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА У НАС!А на момчето,дето разправя,че баща му нямала да припознае нов ЦСКА...бил фен от70-та година ще му кажа,че съм фен от1967и бих припознал всеки опит за спасяването на единствената марка,която България има.Господина Маркова моля да не бъде последен критерий за морала,защото позицията му,в контекста на нашата действителност е не само дебилна ,но и вредна за българския футбол.
Ако аз съм"господина Маркова"ще ти кажа само:не ме агитирай за съветска власт.Аз си имам свое мнение,споделям го,но не го налагам.Всеки отговаря за думите
и делата си,както се се казва на едно място"аз съм свободен човек с добри нрави,еднакво приятел на бедния и богатия,стига те да са добродетелни"
CSKA 78 написа:1982 написа:Да, смея да твърдя, че в живота си се стремя да живея морално и честно, две думички, които на теб са ти доста смешни, както виждам.
Да, разбирам! ти водиш праведен живот! Никога не си лъгал, никога не си се облагодетелствал с нещо(в пряк и преносен смисъл), никога не си завиждал на някой и никога, ама никога не си се заглеждал по женена жена! То , като гледам сигурно библията я знаеш наизуст, даже я цитираш! Е, там е написано- "Който е безгрешен първи да хвърли камъка"!
Не, не съм светец, лъгал съм, за което съжалявам и не се гордея с него. Имам и други недобри постъпки. Но се стремя да се развивам и да не повтарям някои лоши неща от миналото. И смея да твърдя, че имам голям напредък.
petko.h.markov написа:Red_Neck написа:Beladona написа:в ГОНГ пише , че ветераните са отхвърлили ЛИТЕКС да става ЦСКА . Най-накрая да прочета нещо наистина добро за ЦСКА !!!
Какви са точно ветераните, че да отхвърлят ........ кажи честно!
Даваш пари - предлагаш и отхвърляш, чакаш на ясла - стоиш кротък и тих. Толкоз!
ПП: Че те дори безплатно влизат в ложите ........ а спомняш ли си какъв вой вдигнаха, когато не можаха да разцъкат седмичното мачле на игрището?
Като са ветерани и публични личности, да вземат по една чанта дрехи и да тръгват да търсят пари за клуба из страната.
Понеже съм чел какви ли обиди към ветераните,този път се спрете.Защото тези хора,кой повече,кой по-малко имат принос за всички шампионски титли,победи
в Европа,златни топки и обувки и куп още награди,с които толкова се гордеете.А никои от пишещите тук няма и грам принос за това.Така че мерете си думите!
И още нещо.Като им даваш съвет какво да правят,защо не им дадеш пример.Тук пишещите могат да изказват мнения,а те НЕ.
Петко, когато са играли и побеждавали, са получавали възнаграждение от клуба, признателност и уважение от феновете.
Всеобща лоша особеност на много ветерани по клубовете е, че обикновено започват да пискат, когато са далеч от трапезата. Примери колкото искаш.
Аз когато пиша, го правя от свое име и не ангажирам никой с мнението си. Моите и твоите писания нямат същия отзвук.
Т.е. ветераните много трябва да внимават какво и как казват. Пресен пример е Емо Костадинов. Той беше пряк участник в създаването на батака, но сега е тръгнал съвети да дава. Що не си свърши работата като СТД когато имаше поле за изява? За Майкъла-страителя да отваряме ли приказка?
Съветват да даваме по 50 лева месечно, но не е това начина. Уважавани хора са и могат наистина да подемат кампания, вместо да дават акъл.
Ако те дадат личен пример е едно, ако ти и аз го направим е съвсем друго.
ПП: Приказката на Гочето за змиите в Борисовата градина помниш ли я?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
emanuilman
- Контакти:
Отново плямпаш глупости без никакви АРГУМЕНТИ!И за каква съветска власт говориш?Добре ли си?Виждам,че доста неща не са ти ясни,но нямам нито сили нито желание да ти обяснявам неща,които пр малко повече желание и интелект би трябвало сам да разбереш.Самия факт,че си на мнението на меко казано психиччески увредени личности като Кашчей и останалите болни левскари показва стойността на мнението.А то е че независимо от гордостта ти ,че е свободно,НЕ МУ ПРЕЧИ ДА Е ГЛУПАВО И ВРЕДНО! 
Последна промяна от emanuilman на 27 ное 2015 00:06, променено общо 1 път.
1982 написа:Не, не съм светец, лъгал съм, за което съжалявам и не се гордея с него. Имам и други недобри постъпки. Но се стремя да се развивам и да не повтарям някои лоши неща от миналото. И смея да твърдя, че имам голям напредък.
Браво! Ето това вече е образцов гражданин на майка България! Бих предложил твоята кандидатура за ръководител на новия отбор в А окръжна, но за съжаление Цимбика все пак е по-морален от теб и те води по-точки!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]