ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 26 ное 2015 21:45

GA_ veliki написа:
Teo написа:1982, къде се губиш! ;)
@ Да, никой нормален ЦСКА-р, обичаш клуба, историята и традициите на най-великия футболен хегемон на балканите не би припознал чужд клуб!
@ Жертвите на резултата ги знаем... титла и купа задължително, ако може и победи над Левски София :lol:

[offtopic]''Победата над ФК Левски е повече от титла и купа за мен! Съжалявам, няма да си крива душата пред вас'' :lol:[/offtopic]

Победа от кой, от Цицекс или от ЦСКА(виж даже го написах с главни букви да не страдаш)?

[offtopic]Крачунче, накажи ги отново и после 30 минути да гледат как дискотека сектор Г става мазаляк от кеф :idea:
@ Безценно!!!!!! :lol: :lol: Тоя мач ще го помня вечно и ще го разправям на всички по-малки... унижението, което претърпяха беше върхово отсреща! :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2015 21:49

Teo написа:
BRF написа:
@ Да, никой нормален ЦСКА-р, обичаш клуба, историята и традициите на най-великия футболен хегемон на балканите не би припознал чужд клуб!
@ Жертвите на резултата ги знаем... титла и купа задължително, ако може и победи над Левски София :lol:

[offtopic]''Победата над ФК Левски е повече от титла и купа за мен! Съжалявам, няма да си крива душата пред вас'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

А бе честно да ти кажа познавам доста нормални цесекари и то такива,които ходят по мачове които биха "припознали" клуб с чужд лиценз!Обаче не познавам такъв на който това да му е първо желание!Масовото е като моето-догодина в Б група(в предвид очакваното спечелване на В група).Голямото разделение вече е при положение,че не може да се продължи с този Клуб!

BRF братле, нема стигнем до деление според мен. Това няма да го допуснат ядрото от сектора. Според мен ще си продължим в Б група и така до А със спасено дружество :idea:
@ Само това искам в момента и изобщо за друго не мисля да ти кажа ;)

Много хора не им пука от мнението на ядрото на Сектора!Честно казано доста противоречиви неща дойдоха от тях в последните месеци и ако за някой от тях да си имам обяснение,някой не мога да си обясня!Дано догодина сме в Б група!Ако трябва да избирам в коя група искам да е ЦСКА в Б или в групите на ШЛ,избирам първото!
п.п.Радвам се че троловете ги няма и е възможно да направим нормална дискусия!

red_blade

Мнениеот red_blade » 26 ное 2015 21:50

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Не, утре сутринта ще ни съобщиш как Божков е изпушил кубинската си пура, и след това ти е съобщил, че ще ни вземе в А окръжна и ще налее в ЦСКА 100 млн....евро! :lol:
Така че да оставяме всичко и да ходим в окръжните групи tout suite! E, на това аз му казвам да си за "оздравяване"! :shock: :mrgreen:

ПП Като е ясно, че нямаш никакви връзки с Божков, а и той въобще не мисли да се занимава с ЦСКА! Като последното е проверено!

Добре, добре :) Божков идва и тогава пак ще ви се подигравам кой е номер едно в прогнозите ! :)

Това са само кьорфишеци и не може да се случи :idea: :!: Блъфове от зложелатели на ЦСКА и врагове на Ганчев,по-скоро :idea: По моя информация,точно отказа на Божков да дава пари е предизвикал ,това Ганчев сам да се заеме с ЦСКА.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2015 21:51

Teo написа:
GA_ veliki написа:

[offtopic]''Победата над ФК Левски е повече от титла и купа за мен! Съжалявам, няма да си крива душата пред вас'' :lol:[/offtopic]

Победа от кой, от Цицекс или от ЦСКА(виж даже го написах с главни букви да не страдаш)?

[offtopic]Крачунче, накажи ги отново и после 30 минути да гледат как дискотека сектор Г става мазаляк от кеф :idea:
@ Безценно!!!!!! :lol: :lol: Тоя мач ще го помня вечно и ще го разправям на всички по-малки... унижението, което претърпяха беше върхово отсреща! :lol:[/offtopic]

[offtopic]Като се сетя за онези 20-ина минути след мача ,какво беше на стадиона и всеки път се смея на глас![/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 ное 2015 21:52

red_blade написа:

[offtopic]''Победата над ФК Левски е повече от титла и купа за мен! Съжалявам, няма да си крива душата пред вас'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

За тебе се отнася същото ,което казах и на 1982 :!:

Съжалявам, баща ми ходи от 1970, бил е и на четирите най-велики мача на ЦСКА в ЕКТ -- Аякс, Нотингам, Ливърпул и Байерн! Той е на същото мнение като моето, че този прекръстен клуб от Ловеч никога няма да бъде ЦСКА СОФИЯ. Той не би го припознал, аз също. Не ме интересува дали на хартия какво ще се направи, това не е ЦСКА за мен...! Тарикатите като теб без грам чест, морал, достойнство и уважение нз какъв човек си всъщност, но определено тия качества ги нямаш. Сори, че ти го казвам така грубичко. Убиваш клуб бе човек?.. убиваш един клуб, взимаш му името, фланелките, емблемата, сменяш седалището в София, пребоядисваш всичко в червено и го кръстиш ЦСКА София????? Как това нещо(гнусно) ще претендира за историята, традициите, успехите на ЦСКА???? На хартия може де... ама само там! :idea:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 ное 2015 21:54

olfix написа:Честно,не мога да разбера тези,които не спряха да мрънкат за преименуване и припознаване...абе с какви очи го искате това???Какви сте вие,че да искате затриването на един отбор само и само да си начешете крастата?И след това-абе как ще припознаете нещо,което няма ,ама нищо общо с вас???Ами това е все едно да загубиш детето си/не го пожелавам на никого/и да отвлечеш друго да си го прекръстиш и да си мислиш,че е твое...Не случайно използвам този гаден пример,просто защото за истинския фен неговият отбор си е,като негово дете.Осъзнайте се малко!За какво ви е товзи урод???Ако нещо стане с моя любим отбор...ами **** съм ти футбола-за мен си има само Левски и това е.Как ще припознавам нещо,което не ми е на сърце?Как?А и защо?...

Твоят пример не е съвсем на място! Ще те допълня с доста по-добър пример! Не знам дали някои от вас следят сериала "Стрелата"(Зелената стрела), та там имаш подобен пример! Трябва да се запиташ какво би направил, ако имаш възможността да върнеш някой твой близък (или дете, както в сериала), и същевременно знаеш, че ако го върнеш от оня свят, той няма да е съвсем същият! Това е правилният пример! Защото да не се лъжем А окръжна значи смърт за ЦСКА! Особено като се знае, че има доста мършояди(да не изброявам имена, сещате се за кои персони става въпрос), които ще се опитат да създадат и ръководят някакъв заместител на ЦСКА в окръжните групи! Та, истинската дилема пред нас е дали да съживим ЦСКА чрез Литекс, като знаем, че няма да е съвсем същия, или да го оставим да умре и да отиде в Ада- в ръцете на мършоядите в окръжните групи?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2015 21:56

red_blade написа:
1982 написа:Никой истински цесекар не би припознал нечий чужд отбор, никой. Ако не друго, поне в тези тежки времена можем да се преброим, да си видим на кой колко му е моралът и честта, достойнството. Кой е готов да бъде с ЦСКА, макар и нов клуб, но нов, наш, не чужд, да бъде с него и в окръжните групи, на дъното, и кой ламти само за тенекии и победи.

Изказването ти не кореспондира с реалността :idea: Въобще не става дума за припознаване на друг клуб,а за някакви юридически и финансови операции :idea: Клубът си е същият :!: Какво значи нов клуб,какво общо има той със старият,ако не ти пука за титли,история и т.н. стани фен на някой тим от „А“ окръжна и му се радвай или ритай в него за здраве–докато случайно не те осакатят някъде!Хора с твоето мислене нямат манталитета на победители и Армейци!Точно по този начин ще се закрие ЦСКА,с отиването в селско -махленските групи!Това е някакъв криворазбран морал и чест,от твоето изказване,просто лъха на фанатизъм и мазохизъм :o

Добре, че ти кореспондираш с реалността на истински верен армеец, който е готов да продаде любимия си отбор за едно участие в А група!
Точно 1982 и Тео са истински, докато такива, като теб, само се кичат с това прозвище! Било само юридическа хватка и нямало нищо лошо да припознаеш чужд отбор, с който не си свързан емоционално по никакъв начин, за твоя, в който (уж) си се клел!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 ное 2015 21:58

BRF написа:
Teo написа:
GA_ veliki написа:

[offtopic]Като се сетя за онези 20-ина минути след мача ,какво беше на стадиона и всеки път се смея на глас![/offtopic]

[offtopic]Врага да гледа твоя триумф 30-тина минути е безценно! Това с пари не може си го купиш, знаеш какво е чувството братле! Уникално! ;)[/offtopic]

red_blade

Мнениеот red_blade » 26 ное 2015 21:58

PFC Litex написа:
11_best написа:
PFC Litex написа:Локо София след две години и половина ще е в "А" професионална футболна група изчистен от дългове, а ЦСКА вероятно още ще се лута.

Щом принзаваш Локо Сф на Бозата (и аз ги признавам за истинското Локо), би трябвало да нямаш проблем с ЦСКА в АПФГ група догодина...

Че това ЦСКА ако си извърви пътя и оправи задълженията, защо да не ги признаем?
Локо Сф. с кой са се обединили?

Пич ,вие сте бита карта,дори и да не се обединме ,слееме,купиме,продадеме или каквото и да е,Ганчев се отказва от вас,ще трябва оцелявате по някакъв друг начин,така че няма смисъл да ни скачаш толкова :!:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2015 21:59

CSKA 78 написа:
olfix написа:Честно,не мога да разбера тези,които не спряха да мрънкат за преименуване и припознаване...абе с какви очи го искате това???Какви сте вие,че да искате затриването на един отбор само и само да си начешете крастата?И след това-абе как ще припознаете нещо,което няма ,ама нищо общо с вас???Ами това е все едно да загубиш детето си/не го пожелавам на никого/и да отвлечеш друго да си го прекръстиш и да си мислиш,че е твое...Не случайно използвам този гаден пример,просто защото за истинския фен неговият отбор си е,като негово дете.Осъзнайте се малко!За какво ви е товзи урод???Ако нещо стане с моя любим отбор...ами **** съм ти футбола-за мен си има само Левски и това е.Как ще припознавам нещо,което не ми е на сърце?Как?А и защо?...

Твоят пример не е съвсем на място! Ще те допълня с доста по-добър пример! Не знам дали някои от вас следят сериала "Стрелата"(Зелената стрела), та там имаш подобен пример! Трябва да се запиташ какво би направил, ако имаш възможността да върнеш някой твой близък (или дете, както в сериала), и същевременно знаеш, че ако го върнеш от оня свят, той няма да е съвсем същият! Това е правилният пример! Защото да не се лъжем А окръжна значи смърт за ЦСКА! Особено като се знае, че има доста мършояди(да не изброявам имена, сещате се за кои персони става въпрос), които ще се опитат да създадат и ръководят някакъв заместител на ЦСКА в окръжните групи! Та, истинската дилема пред нас е дали да съживим ЦСКА чрез Литекс, като знаем, че няма да е съвсем същия, или да го оставим да умре и да отиде в ръцете на мършоядите в окръжните групи?!

Ето,ти изказваш втората гледна точка!В крайна сметка ако дойдем до тази дилема,тогава ще се решава!
Още в момента на обявяване на как да го нарека-събирането на 20 милиона,крадев веднага заяви,че ще намали претенциите на половина!Значи оздравяването не е толкова сложно!Освен това ЦСКА винаги е имал цена и тя се е въртяла около 15 милиона.Някак си не върви Ганчев да взема Клуба без пари,а какво ще стане след 5 години ако отново има някакъв батак?Нека не забравяме,че Гигов заряза Локото да 1.5 милиона,просто му писна!

Върни се в “Архив”