olfix написа:Честно,не мога да разбера тези,които не спряха да мрънкат за преименуване и припознаване...абе с какви очи го искате това???Какви сте вие,че да искате затриването на един отбор само и само да си начешете крастата?И след това-абе как ще припознаете нещо,което няма ,ама нищо общо с вас???Ами това е все едно да загубиш детето си/не го пожелавам на никого/и да отвлечеш друго да си го прекръстиш и да си мислиш,че е твое...Не случайно използвам този гаден пример,просто защото за истинския фен неговият отбор си е,като негово дете.Осъзнайте се малко!За какво ви е товзи урод???Ако нещо стане с моя любим отбор...ами **** съм ти футбола-за мен си има само Левски и това е.Как ще припознавам нещо,което не ми е на сърце?Как?А и защо?...
Твоят пример не е съвсем на място! Ще те допълня с доста по-добър пример! Не знам дали някои от вас следят сериала "Стрелата"(Зелената стрела), та там имаш подобен пример! Трябва да се запиташ какво би направил, ако имаш възможността да върнеш някой твой близък (или дете, както в сериала), и същевременно знаеш, че ако го върнеш от оня свят, той няма да е съвсем същият! Това е правилният пример! Защото да не се лъжем А окръжна значи смърт за ЦСКА! Особено като се знае, че има доста мършояди(да не изброявам имена, сещате се за кои персони става въпрос), които ще се опитат да създадат и ръководят някакъв заместител на ЦСКА в окръжните групи! Та, истинската дилема пред нас е дали да съживим ЦСКА чрез Литекс, като знаем, че няма да е съвсем същия, или да го оставим да умре и да отиде в Ада- в ръцете на мършоядите в окръжните групи?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!