Аз поне не съм прочел някъде Ганчев да е станал собственик на акциите на ЦСКА.Тогава защо,всичко излизащо за клуба се свързва с неговото име?
Ако това се случи,той каже нещо, може да се коментира.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
petko.h.markov
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Beladona написа:djd написа:Рано е да се каже. Ако до 30 Юни сме живи, но не можем да подадем документи за лиценз за Б група, оставаме във В.
Кой ще оздрави ЦСКА с 45 млн задължения , акъла не ми го побира . Много вероятно е ново АД от А окръжна или уайлд кард за В група.
И после уайлд кард за "Б" група и погазване на законите ли? Мандрата не се ли изтърка? Чакай, тук е пълно с високоинтелигентни форумници с мечти за вливания, сливания и нови дружества в "А" и "Б" група.
Последна промяна от pomiqr271 на 26 ное 2015 18:48, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Бай мангале, и какво от това! Зафиров, Бучински и Ангел Рангелов са безгласни букви! Все едно ти, бай мангаля да пуснеш някаква декларация! И какво ще стане? Някой ще те чуе ли?![]()
![]()
И все пак първо си говорим за оздравяване! Нали беше за оздравяването вчера? Какво стана с оздравяването,Бай мангале? Защо днес пак сложи старата mp3-ка с Доко и А окръжна? Май си ти е в кръвта на теб, не можеш без кючек!?
добре бе , Кондя , защо перефразираш и изопачаваш всичко написано от мен ?
Blue1914 написа:Много добра идея е това феновете да си постегнат любимия отбор, но за ОГРОМНО съжаление не сме дорасли като общество (не само червените фенове). Вечно недоволни, вечно пасивни, вечно чакаме "някой" да ни "оправи". Никой не може да ме убеди, че по широкия свят няма 100 000 души, които да не се събуждат и лягат с любимия ЦСКА като основна мисъл в главата, особено когато наближават мачовете му. Изключителна глупост е тия наши сънародници да не могат да стиснат зъби и прежалят да кажем 3% от месечния си доход едни 12 месеца... Не е кой знае каква цена за плащане- за да не живеят (те и техните деца и внуци) цял живот с унижението, че едно от най-милите неща в живота им е трябвало да се превърне от столичен отбор с 31 титли в ловешки с 4... Манталитет, братче...
много съм ЗА , обаче , ако сложим Сашо Попов като титуляр на тези пари , некви Джуки и некви Джуджета ....НИКОГА няма да дам и една стотинка на тия некадърници !!!
Какво става, напълнихте ли кесията? 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
petko.h.markov написа:Аз поне не съм прочел някъде Ганчев да е станал собственик на акциите на ЦСКА.Тогава защо,всичко излизащо за клуба се свързва с неговото име?
Ако това се случи,той каже нещо, може да се коментира.
Пеца , гаси компютъра и ела 2050 година да си коментираме тогава .
pomiqr271 написа:Beladona написа:djd написа:Рано е да се каже. Ако до 30 Юни сме живи, но не можем да подадем документи за лиценз за Б група, оставаме във В.
Кой ще оздрави ЦСКА с 45 млн задължения , акъла не ми го побира . Много вероятно е ново АД от А окръжна или уайлд кард за В група.
И после уайлд кард за "Б" група и погазване на законите ли? Мандрата не се ли изтърка? Чакай, тук е пълно с високоинтелигентни форумници с мечти за вливания, сливания и нови дружества в "А" и "Б" група.
ок, Пич , съгласен съм с теб , А окръжна , ако не се оздрави сегашното с теб , никакви уайлд карти.
Tommi написа:Какво става, напълнихте ли кесията?
не, само дискотечни...засега. вече Гришата го пратиха да нанка с неговите измами
Бай мангале, нищо не ти изопачавам! Ти сам не знаеш какво пишеш! Или всъщност знаеш?! Постоянно си тролиш за А окръжна, и когато някой ти направи забележка, тогава почваш да си за оздравяване, като отричаш всичко, което си написал само преди няколко часа!
Това си е съвсем по цигански, но ние не те съдим, то си ти е в кръвта! 
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Бай мангале, нищо не ти изопачавам! Ти сам не знаеш какво пишеш! Или всъщност знаеш?! Постоянно си тролиш за А окръжна, и когато някой ти направи забележка, тогава почваш да си за оздравяване, като отричаш всичко, което си написал само преди няколко часа!![]()
Това си е съвсем по цигански, но ние не те съдим, то си ти е в кръвта!
хахахаххаха ! специално за теб : за Оздравяване съм, ако не стане съм за А окръжна ! кратко и ясно. утре обаче пак ще ме питаш. даже по-рано.