Долно уйно написа:Акциите ако не се лъжа бяха във феновете нали?
Защо не ги дадохте на Божков, а ги дадохте на Манджука и Индже войвода?
Питай ме нЕкое друго въпросче!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:Акциите ако не се лъжа бяха във феновете нали?
snakebite написа:djd написа:
Киро взема Лудогорец и го вкара в ШЛ. Хубу. Браво! Ама покрай Лудогорец му дадоха и Черноморския флот. Колко нови кораби имаме?
.
Пак си неподготвен бе момче
[[i]i]Купувачът на БМФ продава 25 от най-старите кораби 13:23 | 27.08.2008 | 380 прочитания Размер на текста
Близо 25 от най-старите кораби на Параходство "Български морски флот" ще бъдат продадени, съобщи в сряда Кирил Домусчиев, председател на новия директорски съвет на продадения преди седмици флот. Купувач бе германско-българският консорциум "Кей Джи Маритайм Шипинг", в който участва "Адванс Пропъртис" на братята Кирил и Георги Домусчиеви.
[/i][/i]
Виж откога е статията ! Домусчиев е при нас (точно в Разград) най вече заради нашия президент Александров и по малко заради завода Биовет. Нищо общо няма БМФ с Лудогорец, ама ей тъй Домусчиев да ви в устата !
Гледайте си вашата къщичка...
BRF написа:Долно уйно написа:Акциите ако не се лъжа бяха във феновете нали?
Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:Акциите ако не се лъжа бяха във феновете нали?
Нямам други въпроси, но с удоволствие ще те поздравя.
https://www.youtube.com/watch?v=XgTzGqU6z-k
BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:Акциите ако не се лъжа бяха във феновете нали?
Каква е тая грозотия~???
Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:Акциите ако не се лъжа бяха във феновете нали?
Каква е тая грозотия~???
Тая, в която трябва да се вречете и обикнете и да сте й винаги верни
BRF написа:Днес като се прибера,ще си изпера артикулите на ЦСКА и след като изсъхнат ще ги прибера грижливо в гардероба си!На този етап не виждам смислена причина за себе си,да подкрепя преместването на Литекс на Българска армия.Не го правя заради вас
1.Беройци-които веднъж взехте готов отбор и го прекръстихте на Берое,после фалирахте едно дружество и заиграхте с друго в А група.
2.Нито заради Локо-които взехте готов отбор на Велбъжд Кюстендил(по спомен на трето място тогава) и си го кръстихте Локо Пд
3.Нито пък заради бултрасите,на които им се НАЛОЖИ да отидат във В група защото нямаше законов начин да започнат от профи футбола
4.Да не говорим пък за левскарите,този поддържан от държавата отбор(подарен стадион,ще спомена само ВТБ и нуждата им от реклама в България
,за по-умните няма нужда да го правя).
5.Още по-малко пък за всички други,да не ги изреждам ,че със 100% сигурност ще пропусна много,ще кажа само "Честито класиране за Б група на Нафтата".
Правя го заради себе си и своите разбирания!Оставам шанс на Божков и Ганчев да ме убедят по някакъв начин,че ще бъдем носители на историята на ЦСКА!Начини много!
На всички фенове на други отбори ще им кажа,че никога не ми е пукало какви са им дружествата и просто ми е било кеф когато традиционен отбор с голяма публика е на сцената!Моята УЛТРАС душа се е радвала на това!Изпитвал съм респект и уважение към другите агитки,дори и след някой меле между нас!Футбола е за нас феновете и обстановката на стадиона е част от чара му!
На нашите фенове ще кажа,че всеки трябва да реши за себе си!Аз мисля,че трябва да се направят усилия и да започнем ПОНЕ от Б група!Божков ако иска отбора,трябва и да направи нещо и да инвестира нещо,примерно 1 година!Това е от мен!
Успех на всички и Бог да пази България,че имаме нужда от това!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост