Днес като се прибера,ще си изпера артикулите на ЦСКА и след като изсъхнат ще ги прибера грижливо в гардероба си!На този етап не виждам смислена причина за себе си,да подкрепя преместването на Литекс на Българска армия.Не го правя заради вас
1.Беройци-които веднъж взехте готов отбор и го прекръстихте на Берое,после фалирахте едно дружество и заиграхте с друго в А група.
2.Нито заради Локо-които взехте готов отбор на Велбъжд Кюстендил(по спомен на трето място тогава) и си го кръстихте Локо Пд
3.Нито пък заради бултрасите,на които им се НАЛОЖИ да отидат във В група защото нямаше законов начин да започнат от профи футбола
4.Да не говорим пък за левскарите

,този поддържан от държавата отбор(подарен стадион,ще спомена само ВТБ и нуждата им от реклама в България

,за по-умните няма нужда да го правя).
5.Още по-малко пък за всички други,да не ги изреждам ,че със 100% сигурност ще пропусна много,ще кажа само "Честито класиране за Б група на Нафтата".
Правя го заради себе си и своите разбирания!Оставам шанс на Божков и Ганчев да ме убедят по някакъв начин,че ще бъдем носители на историята на ЦСКА!Начини много!
На всички фенове на други отбори ще им кажа,че никога не ми е пукало какви са им дружествата и просто ми е било кеф когато традиционен отбор с голяма публика е на сцената!Моята УЛТРАС душа се е радвала на това!Изпитвал съм респект и уважение към другите агитки,дори и след някой меле между нас!Футбола е за нас феновете и обстановката на стадиона е част от чара му!
На нашите фенове ще кажа,че всеки трябва да реши за себе си!Аз мисля,че трябва да се направят усилия и да започнем ПОНЕ от Б група!Божков ако иска отбора,трябва и да направи нещо и да инвестира нещо,примерно 1 година

!Това е от мен!
Успех на всички и Бог да пази България,че имаме нужда от това!