Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот george_speed75 » 07 авг 2011 08:52

B__A__N__DA__TA написа:
daniel875 написа:Спор няма, че ЦСКА в исторически план имат повече успехи от Левски, но това за съжаление на българския запалянко е минало. В смисъл, че и ние, и те в Европа не ни броят за нищо.
И като казвам нищо, имам предвид самото отношение на европейските клубове към нашите. То е просто обидно.
Не знам каква я мислеха преди, но поне показваха достойнство към нас. А сега не бих казал, че е така? То всъщност и държавата ни такава затова и отношението е такова.
Между другото голяма част от червените фенове едва ли помнят големите успехи на техния тим. По - скоро са слушали за тях.
Освен трите полуфинала, мисля, че имаха още три четвъртфинала за КЕШ.

Грешка :!: ,в Европа знаят ЦСКА,Левски са известни с един псевдоним...да не го споменавам,че ще ме баннат

И двата тима са еднакво известни (неизвестни).Като кажеш Цска ,всички се сещат за майката свиня, ама като кажеш и втората дума "София" никой не вие чувал.Известни сте колкото цска Киев.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2011 10:35

Грешка ,в Европа знаят ЦСКА,Левски са известни с един псевдоним...да не го споменавам,че ще ме баннат

E,къде сте вие, къде сме ние?
Вярно е, че не ходим в агитката на турците, за да сме срещу българите, нито горим образа на Апостола...
Бе , нямате срам вие. Що не кисна в червения форум по цял ден и аз?! Нещо не съм разбрал каква е практиката ли? Само да ви се върже някой, нали?
Кое, сега - "евроидиоти". Това го разправят ваши фенове, наляво и надясно. Разни такива...тънкообрязани! Ма нали си имат проблем с главите и си мислят, че целия свят го мисли. Не знаех, че комунистическите похвати са влезли и сред феновете на ЦСКА.
Я се връщайте в червения корнер.
Не, Кашчей, не съм гледал "Левски" през 1968. Нямал съм тази привилегия. И? Ти с к'во право ще говориш за Крум, ако не си бил жив по времето му. Нещо такова ли ме питаш?
И, Банда, в Европа не знаят ЦСКА като един от многото умрели клубове в Европа, заради една клика в БФС. Недей плямпа много, щото не ви е мястото в А група отдавна. Ако имаше еднакъв аршин, както за Ботев, Пирин и Берое и ЦСКА, сещаш ли се къде трябваше да сте?! Три години пауза от нормалният футбол и ще се разпаднете. Че ви взимат само някакви ненормалници, понеже никой не иска таралеж в гащите.
A и евроуспехите на Търнава са горе-долу, колкото на ЦСКА (София). Само дето имат една купа (Митропа). Похватите на БКП са ви любими и двамата, гледам.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 07 авг 2011 12:46

B__A__N__DA__TA написа:Грешка :!: ,в Европа знаят ЦСКА,Левски са известни с един псевдоним...да не го споменавам,че ще ме баннат

Тези, които са гледали футбол през 1968г. ги знаят! :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 07 авг 2011 12:55

metodito написа:
Грешка ,в Европа знаят ЦСКА,Левски са известни с един псевдоним...да не го споменавам,че ще ме баннат

E,къде сте вие, къде сме ние?
Вярно е, че не ходим в агитката на турците, за да сме срещу българите, нито горим образа на Апостола...
Бе , нямате срам вие. Що не кисна в червения форум по цял ден и аз?! Нещо не съм разбрал каква е практиката ли? Само да ви се върже някой, нали?
Кое, сега - "евроидиоти". Това го разправят ваши фенове, наляво и надясно. Разни такива...тънкообрязани! Ма нали си имат проблем с главите и си мислят, че целия свят го мисли. Не знаех, че комунистическите похвати са влезли и сред феновете на ЦСКА.
Я се връщайте в червения корнер.
Не, Кашчей, не съм гледал "Левски" през 1968. Нямал съм тази привилегия. И? Ти с к'во право ще говориш за Крум, ако не си бил жив по времето му. Нещо такова ли ме питаш?
И, Банда, в Европа не знаят ЦСКА като един от многото умрели клубове в Европа, заради една клика в БФС. Недей плямпа много, щото не ви е мястото в А група отдавна. Ако имаше еднакъв аршин, както за Ботев, Пирин и Берое и ЦСКА, сещаш ли се къде трябваше да сте?! Три години пауза от нормалният футбол и ще се разпаднете. Че ви взимат само някакви ненормалници, понеже никой не иска таралеж в гащите.
A и евроуспехите на Търнава са горе-долу, колкото на ЦСКА (София). Само дето имат една купа (Митропа). Похватите на БКП са ви любими и двамата, гледам.

Правиш ми смях бе некомпетентен промит мозък :) Спартак търнава кой ги знае и какви успехи имат в европа бе смешко ??? търнава , ааласт и тампере са най-смотаните отбори в света и ви отстраниха ще ми говориш за евруспехи изобщо как не те е срам бе ??? Аре марш при Цола или ходи чети малко статистика да видиш нашите успехи в европа ... после виж вашите и накрая ако искаш гледай на тия търнава КЛОУН ... :lol:

От днес да спрем да съществуваме а на вас още 500 години да ви бъде гарантирано съществуването пак няма да ни стигнете по успехи в Европа !!! :lol: :lol: :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2011 13:32

Има си критерий: коефицент. А забравих - ти си някое отроче комунистическо и не признаваш действителността.
Живей си в измисленият свят и като ти отвържат усмирителната риза, пак заповядай в реалността, Нео.
Пожелавам си следващият ви президент да е Сергей Станишев. А треньор - Масларова.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 авг 2011 13:48

Моля да не се хвърля вината върху Йовов . Толкова си може човека , друг е въпроса ,че не е във форма .Вината е изцяло на некадърния треньор , който хем вижда че нищо не играе и пак го държа 120 минути на терена при наличието на тасевски .
Явно обаче продажбата на тасевски в русия е била по важна от отстраняването на търнава . За съжаление приоритетите на ръководството са в разрез с тези на нас феновете . (тук следва "благопожеланията" към майките им )
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2011 13:51

zlobul написа:Моля да не се хвърля вината върху Йовов . Толкова си може човека , друг е въпроса ,че не е във форма .Вината е изцяло на некадърния треньор , който хем вижда че нищо не играе и пак го държа 120 минути на терена при наличието на тасевски .
Явно обаче продажбата на тасевски в русия е била по важна от отстраняването на търнава . За съжаление приоритетите на ръководството са в разрез с тези на нас феновете . (тук следва "благопожеланията" към майките им )

Вината на Йовов е,че трябваше да си тръгне с достойнство от Левски,когато беше МОМЕНТЪТ!!!Така,както постъпиха Топузаков и Телкийски!А не сега,когато феновете ще го намразят и хулят!По пътя на Петков!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 авг 2011 13:52

blue avalanche написа:Тази тема още ли е тука?

Тази тема трява да остане до следващия август за да ни напомня отвреме на време за това , какви нещастници има и най вероятно ще продължава да има в най-великия български тим -Левски .
Моля модераторите да я оставят възможно най-дълго , за да може спомена за резила да боде очите на всеки , който "носи трона" на доносника
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 авг 2011 13:56

zlobul написа:
blue avalanche написа:Тази тема още ли е тука?

Тази тема трява да остане до следващия август за да ни напомня отвреме на време за това , какви нещастници има и най вероятно ще продължава да има в най-великия български тим -Левски .
Моля модераторите да я оставят възможно най-дълго , за да може спомена за резила да боде очите на всеки , който "носи трона" на доносника

Очевидно е ,че страдаш от психично разстройство...ЛЕКУВАЙ СЕ!!!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”