rhaegar написа:kingofpop написа:
човек, извинявай, но отбор, който пуска от пейката ОРИГИ, МЕСИАС, ПОБЕГА и КАЛУЛУ няма как да играе финал в ШЛ. :D тия не стават и за Левски. Дано Леао поне се оправи да стане някакъв мач.
Ориги гледам го съсипват от критики навсякъде феновете на Милан, днес не можах да повярвам като видях толко бавен и тромав е станал. Жалко, дори и след двата гола дето ни заби никога не съм имал неприятни чувства към него :D Но определено е по-добре да се откаже от футбола отколкото да продължава да мъчи и себе си и феновете на отбора.....той едвам ходи, буквално
По принцип съм съгласен, аз съм на мнение че и двата отбора нямат място и на полуфинал дори, просто случиха на поток.
Защо да нямат място на полуфинала?
Ние излизаме от най тежката група, в която всички ни отписваха, пада ни се Бенфика, който нямаше загуба в турнира до този момент и втори по резултатност, отделно почти осигурил си първото място в Португалия.
Порто, който може да разплаче абсолютно всеки отбор.
Да по- добре е от Реал или Сити, ама без късмет не може, а и да сравняваме бюджетите на споменатите отбори и все пак в един мач всичко може да се случи. Ние влязохме във форма в най-точното време и няма какво да губим.