v.r.s. написа:Аз ти обяснявам, че няма логика при положение, че се гледа ранглистата първият турнир да бъде в София, защото Италия и Сърбия са пред нас в тази ранглиста. Също така турнира който се игра в Германия също ако се гледа ранглистата, трябваше да бъде в Куба, тъй като Куба е пред Германия, а пък да не говорим за турнира в Япония, където всички отбори са след Сърбия в ранглистата.
Нали ти обясних вече, че световните турнири бяха дадени на Италия, Германия и Япония (там е смесен - световен и азиатски) още преди да е ясно точно кои тимове ще участват. Натъкмяванията станаха впоследствие, когато минаха континенталните турнири. Но тези турнири - световните, както и континенталните, бяха разпределени още миналата година къде ще се играят. И там се кандидатстваше, не сега, тази година.
Ако ние, например, бяхме се класирали от европейското за световната купа и там бяхме взели виза, турнирът в София автоматично отпадаше и го даваха на Италия. Ако и те бяха се класирали чрез Световната купа, щяха да го предложат на Сърбия или Германия. Капиш ??!
v.r.s. написа: Докато ти отричачш всичко направено от тях, само за да ги представиш единствено лапачи и несвършили нищо полезно за волейбола, както и да представиш Р. Стойчев единствено като борец за правда, което също е доста съмнително и пресилено.
Не отричам всичко, но за този турнир специално нямат никаква заслуга. Парите ги даде държавата, федерацията не е дала нищо.
Относно думите на Лазаров, не ми се рови в нета, ако искаш приеми, че лъжа нагло и си измислям, твоя си работа. Но аз съм сигурен, че го чух в едно негово интервю.