Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: По коефициент “Левски” е в Шампионската лига
emil Батков да не направи пак някоя сензация защото той е способен да говори много глупости като му се даде ефир
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
ss_killer написа:emil Батков да не направи пак някоя сензация защото той е способен да говори много глупости като му се даде ефир
оооооооооооооооо 100% е сигурно ,че ще има сензации.той е като сепаратистите.колкото повече му обръщаш внимание толкова повече се възгордява
-
Пресконференцията е следобед! Не е редно да знаем къде и от колко
Друго е интересното: Харесват ми постовете на няколко момчета от Цска! Има истина и достойно и уважително отношение! Това е пътя! Никъде не съм писал неуважително за Цска! Само на иначе хубавата статия на автора не му отиваше вметката за Бате и Кака! Дъвкано е достатъчно! А иначе от къде ще взимат футболисти Цска,си е техен проблем! Май обаче няма да вземат кой знае кой,защото още им тежат бакийте на Сашо=Апашо! Признаха го шефовете им! А иначе ще е интересно на пресконференцията на Мустака! Мисля обаче че ако не го провокират подходящо,няма да ръси бисери този път! 

-
Цска-Левски! Юноши!
Любопитно е как ще завърши първия полуфинал между юношите! Не само като резултат а и като възможни еkсцесий и провокаций по трибуните! Иска ми се поне във форума да запазим добрия тон! Прогнозaта ми иначе е : Цска-Левски 1:2!!! 

Последна промяна от blue,lagoon на 21 юни 2009 10:53, променено общо 1 път.
Доста "вътрешна" информация имаш
Да видиме дали нещо от казаното наистина ще е истина.Иначе евала за Макриев . Много точен трансфер

110 години любов!
-
Макриев и Кривия ги написах преди седмица! Тогава даже от форума на Ч.море ме обявиха за луд!groti написа:Доста "вътрешна" информация имашДа видиме дали нещо от казаното наистина ще е истина.Иначе евала за Макриев . Много точен трансфер

Re: Цска-Левски! Юноши!
за мен Цска-Левски 2:0 

http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
-
chrisbosh написа:Ама те и футбол ли играят ?

-
- Контакти:
гол на Сашо Киров мисля играеше в тазиюношеска формация
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта