Red_Neck написа:Beladona написа:Red_Neck написа:Само да попитам ...... ГГ кога и къде е казал "Дайте 20, останалото от мен!".
Откъде изтече това инфо?
Официално ли е? Достоверно ли е?
И още нещо ..... ако феновете не можем/не искаме да помогнем за оздравяването, с какви очи ще искаме това от някой чичко-паричко? На база на какво са ни претенциите към ... евентуални собственици на което и да е АД с ЦСКА в името си?
Както казах вчера, с чужда пита помен лесно се прави!
Най-кофти е, че хора, които очевидно преследват финансови или други интереси (Доньо "минджата" например с петте си ника) не спират да провокират и тролят, с което целят едно - разединение!
Ей , Вратле , аз целя обединение да изгоним лъжливото джудже , докарало Литекс до 100 фена ! Ама ти пак си неразбрало вратле ...
Не! Ти целиш да изгоним ГГ за да дойде Божков .... а откъде ще тръгнем, за теб няма значение.
Божков имаше своето време в ЦСКА (и то в много по-добър период и с много по-добро наследство) и се изниза заради една концесия!
За чий ни е Божков тогава?
Ако толкова милее за ЦСКА Божков, защо не започна от А окръжна с чисто нов клуб ВЪПРЕКИ ГГ? Колко щяха да са му разходите в А окръжна за една година?
От друга страна ГГ реално се захвана с ЦСКА, нали?
ГГ (на който изобщо не съм фен по принцип) направи Литекс от Осъм Ловеч и 20-на години гарантира стабилност и нелоши резултати за клуба. Твоята оценка за работата му в Ловеч не ме интересува. Обеща оздравяване и процедурата в момента може да се окаже част от това оздравяване.
Може и да хвърли пешкира, но на всеки е ясно, че оздравяване на всяка цена е пълна глупост.
Благодарение на ГГ ходим ли още на Армията? Отборът лош ли е? В кой кръг на КБ сме?
Но ти си започнал да храчиш по ГГ от ден първи, защо?
Когато кака Дора тегли чертата Януари месец и видим конкретните параметри на оздравяването и ГГ вземе крайна позиция за бъдещето, тогава може и двамата заедно да храчим, но дотогава нямаме право! Защото със 150 лева за билети и 70 кинта за фанелка от началото на сезона не може да имаме кой знае какви претенции ... при положение, че ПФК ЦСКА АД е затънал до гушата в дългове!