ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 13:45

CSKA 78 написа:Бай мангале(този прякор е от песен и много ти отива, обаче съм сигурен, че не си я слушал, защото не е чалга), ти спиш ли, ве! По цял ден си на компа и тролиш! Сигурно цялата маала се събира, за да ти плаща тока и нета!
Казах ти вече, че Божков няма да участва! Проверено е! Стига си тролил и подвеждал хората!

Аз пък съм проверил по- добре от всички вас и казвам , че ще дойде ! Ясен ли съм ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 13:46

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
Да, но ти не празнуваш тогава , помак такъв ! :) с Гришата празнувате Рамазан :mrgreen: което , не е лошо , разбира се !

Напротив, аз съм българин, а не циганин като теб! Предполагам, че ти празнуваш Банго Васил, а!?

Не, аз съм китаец.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 13:47

petko.h.markov написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:
Red_Neck написа:Само да попитам ...... ГГ кога и къде е казал "Дайте 20, останалото от мен!".
Откъде изтече това инфо?
Официално ли е? Достоверно ли е?

И още нещо ..... ако феновете не можем/не искаме да помогнем за оздравяването, с какви очи ще искаме това от някой чичко-паричко? На база на какво са ни претенциите към ... евентуални собственици на което и да е АД с ЦСКА в името си?
Както казах вчера, с чужда пита помен лесно се прави!

Най-кофти е, че хора, които очевидно преследват финансови или други интереси (Доньо "минджата" например с петте си ника) не спират да провокират и тролят, с което целят едно - разединение!

Ей , Вратле , аз целя обединение да изгоним лъжливото джудже , докарало Литекс до 100 фена ! Ама ти пак си неразбрало вратле ...

Не! Ти целиш да изгоним ГГ за да дойде Божков .... а откъде ще тръгнем, за теб няма значение.
Божков имаше своето време в ЦСКА (и то в много по-добър период и с много по-добро наследство) и се изниза заради една концесия!
За чий ни е Божков тогава?
Ако толкова милее за ЦСКА Божков, защо не започна от А окръжна с чисто нов клуб ВЪПРЕКИ ГГ? Колко щяха да са му разходите в А окръжна за една година?

От друга страна ГГ реално се захвана с ЦСКА, нали?
ГГ (на който изобщо не съм фен по принцип) направи Литекс от Осъм Ловеч и 20-на години гарантира стабилност и нелоши резултати за клуба. Твоята оценка за работата му в Ловеч не ме интересува. Обеща оздравяване и процедурата в момента може да се окаже част от това оздравяване.
Може и да хвърли пешкира, но на всеки е ясно, че оздравяване на всяка цена е пълна глупост.
Благодарение на ГГ ходим ли още на Армията? Отборът лош ли е? В кой кръг на КБ сме?
Но ти си започнал да храчиш по ГГ от ден първи, защо?
Когато кака Дора тегли чертата Януари месец и видим конкретните параметри на оздравяването и ГГ вземе крайна позиция за бъдещето, тогава може и двамата заедно да храчим, но дотогава нямаме право! Защото със 150 лева за билети и 70 кинта за фанелка от началото на сезона не може да имаме кой знае какви претенции ... при положение, че ПФК ЦСКА АД е затънал до гушата в дългове!

Той може да спре да пише,само ако никой не му обръща внимание.Ще трябва тогава да си говори сам,като лудите.
пп.А че не е читав е ясно на всички.

На всички нечитави.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 26 ное 2015 14:19

CEB3P написа:Хайде, хайде да не говорим отново за морал и припознаване 11_best, защото един по един до утре сигурно ще се извъртите, и накрая ще се окаже че само двама човека от хората на Росен и един от провинцията са зад Гришата, всички други са против. Насрахте се в голямата си част и това не остана незабелязано, ще ни бъде припомняно ежедневно.

Коя е алтернативата, като не е Ганчев. Кажете ми една реална и се съгласявам. Дучето и Черепа ли са алтернативата? Нов клуб от А окръжна? Тоя сезон ми бе достатъчен. Като не можем да предложим нищо освен подкрепа на стадиона, оказваме само подкрепа на стадиона, доброволна. Това е...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 26 ное 2015 14:24

Beladona написа:
djd написа:
petko.h.markov написа:"Призоваваме всички кредитори да положат усилия, за да може задълженията да намалеят. По този начин освен че ще помогнат на ЦСКА, ще имат и полза, тъй като ще получат част от парите си", заявиха пред Sportal.bg Георги Градев и Генади Вучков."
Ако все пак прием като ориентир сумата от 32млн.лв като задължения на ЦСКА,то 11млн.лв са към НАП и останалите 20млн.към другите.Логично е и другите
кредитори да мислят като цитираните,а някои от тях може да ги опростят или се докаже,че са фалшиви,неправомерни.Сигурно с НАП най-лесно биха се разбрали
за някакъв погасителен план.Тогава като се тегли чертата нещата може да не изглеждат толкова страшни.Тук най-често срещания израз е "няма кой да извади
наведнъж 30-40млн.лв наведнъж".А някой иска ли такова нещо?Сигурно най-лесно е да сложиш кръста на ПФК ЦСКА,но това е веднъж и завинаги.После и да имаш
милиарди няма връщане назад.

Не съм убеден в сумата 32 млн.
Финметалс (демек Кремиковци) имат претенция за 11 млн. Там работата е много мътна. Май реален кредитор е ПИБ. Цеко Минев е уж цесекар, беше в управата по времето на Илия Павлов, ама знае ли се.
Някои претенции пък могат да се окажат и неоснователни. Освен това Лупи, Манджука, Инджов преди непрекъснато повтаряха, че те ще оттеглят техните, а те не са малко.
В началото на Януари кака Дора ще извади окончателния списък и съответно сума на дълговете.

Трябват 15 млн лева , от А окр трябват 0 лева ! Разликата е една година и 15 млн лева ! Изборът е ясен .

Три години не можеш да кандидатстваш за Б група, Донке. Един път А окръжна и два пъти В или два пъти А окръжна и един път В. Вторият вариант е по-евтин от първия...

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 14:27

11_best написа:
CEB3P написа:Хайде, хайде да не говорим отново за морал и припознаване 11_best, защото един по един до утре сигурно ще се извъртите, и накрая ще се окаже че само двама човека от хората на Росен и един от провинцията са зад Гришата, всички други са против. Насрахте се в голямата си част и това не остана незабелязано, ще ни бъде припомняно ежедневно.

Коя е алтернативата, като не е Ганчев. Кажете ми една реална и се съгласявам. Дучето и Черепа ли са алтернативата? Нов клуб от А окръжна? Тоя сезон ми бе достатъчен. Като не можем да предложим нищо освен подкрепа на стадиона, оказваме само подкрепа на стадиона, доброволна. Това е...

Лоша алтернатива ти е Черпа , така ли ? Той само може да те издърпа от тинята !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 ное 2015 14:27

Локо София след две години и половина ще е в "А" професионална футболна група изчистен от дългове, а ЦСКА вероятно още ще се лута.
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 14:28

11_best написа:
Beladona написа:
djd написа:
petko.h.markov написа:"Призоваваме всички кредитори да положат усилия, за да може задълженията да намалеят. По този начин освен че ще помогнат на ЦСКА, ще имат и полза, тъй като ще получат част от парите си", заявиха пред Sportal.bg Георги Градев и Генади Вучков."
Ако все пак прием като ориентир сумата от 32млн.лв като задължения на ЦСКА,то 11млн.лв са към НАП и останалите 20млн.към другите.Логично е и другите
кредитори да мислят като цитираните,а някои от тях може да ги опростят или се докаже,че са фалшиви,неправомерни.Сигурно с НАП най-лесно биха се разбрали
за някакъв погасителен план.Тогава като се тегли чертата нещата може да не изглеждат толкова страшни.Тук най-често срещания израз е "няма кой да извади
наведнъж 30-40млн.лв наведнъж".А някой иска ли такова нещо?Сигурно най-лесно е да сложиш кръста на ПФК ЦСКА,но това е веднъж и завинаги.После и да имаш
милиарди няма връщане назад.

Не съм убеден в сумата 32 млн.
Финметалс (демек Кремиковци) имат претенция за 11 млн. Там работата е много мътна. Май реален кредитор е ПИБ. Цеко Минев е уж цесекар, беше в управата по времето на Илия Павлов, ама знае ли се.
Някои претенции пък могат да се окажат и неоснователни. Освен това Лупи, Манджука, Инджов преди непрекъснато повтаряха, че те ще оттеглят техните, а те не са малко.
В началото на Януари кака Дора ще извади окончателния списък и съответно сума на дълговете.

Трябват 15 млн лева , от А окр трябват 0 лева ! Разликата е една година и 15 млн лева ! Изборът е ясен .

Три години не можеш да кандидатстваш за Б група, Донке. Един път А окръжна и два пъти В или два пъти А окръжна и един път В. Вторият вариант е по-евтин от първия...

Скрий се с твоите глупости, чувал ли си за Локо София и Иван Бозата , а ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 14:30

PFC Litex написа:Локо София след две години и половина ще е в "А" професионална футболна група изчистен от дългове, а ЦСКА вероятно още ще се лута.

Тоя 11 бест е по - зле от Джуката , може би е Записа !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 ное 2015 14:37

PFC Litex написа:Локо София след две години и половина ще е в "А" професионална футболна група изчистен от дългове, а ЦСКА вероятно още ще се лута.

..Локо1929 ще е в А група!Обясни и на цесекарите как ЛокомотивСф ще се изчисти от дълговете че да вземат и те да тръгнат в правилния коловоз.Доколкото знам те нищо не правят.Как така след 2-3г. няма да имат дългове?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”