W84me написа:От всичко, което казвате излиза, че сте фенове на отбора заради А група и успехите му... Защо, когато отбора ви е в тежко положение, останал без професионален статут, не му помогнете, а чакате на ДОКАЗАН мафиот, като Черепа? Готови сте на всичко, само и само да се добутате по някакъв начин, под някаква форма в А група, а истинския ви отбор, от когото и да е воден той в момент е оставен в тинята.
Аз колкото пъти са искали да помогна, съм помагал, с каквото мога. И после какво? Пак същото.
Когато клубът попадне в ръцете на мошеници, спасение няма. Гониш едните, идват други.
Ние, феновете, не можем да управляваме клуб, нито да го спасяваме. Това важи и за вас, и за всички.
Работата тук е на държавата, понеже базата е държавна. Държавата трябва да прецени дали тоя, на когото дава базата, има намерения и възможности да развива клуба и базата или не. Нали това е смисълът от концесията? Уж.
Един голям клуб като ЦСКА, като Левски, с много фенове, не е толкова частен, а социален проект, както казаха на срещата с Божков. И са напълно прави. От обществен интерес е този клуб да върви. Защото това е лицето на спорта в държвата. Това може да е реклама на държавта. Била тя комунистическа или демократична. А не да се остави да се разрушава граденото с десетилетия. Това е безхаберие и нихилизъм. ЦСКА бил комунистически клуб. Кремиковци било комунистическо предприятие. Селското стопанство било комунистическо. Е дай да ги затрием и да нямаме нищо. Да рупаме компири от Полша, пластмасови домати от Турция.
Като съсипаха спортовете в ЦСКА, къде са ни сега олимпийските шампиони? Имаме ли нови? Имаме таратанци.
Във всяка една държава, ако има държавност, не се унищожава старото, вече направеното, а се развива.
Киро взема Лудогорец и го вкара в ШЛ. Хубу. Браво! Ама покрай Лудогорец му дадоха и Черноморския флот. Колко нови кораби имаме?
Та сега и с нас. Божков и Ганчев искат да правят нов ЦСКА. Министъра не да ми казва, че ще даде базите на тоя, зад когото застанат феновете. Не да си измива ръцете с нас. А да си мръдне дебелия гъз, да проучи внимателно и да избере тези, които наистина ще направят нещо добро.
Ние естествено, че ще предпочетем Божков и Ганчев пред Манджуков и Инджов. Защото виждаме какво са направили едните и какво направиха другите. Но крайното решение трябва да е на държавата в лицето на министъра на спорта.