Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 22:04
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Tommi написа:Вие ако съберете 20 млн. лв. хич не ви трябва ГГ или някой друг, сами ще се оправяте.

бате Томи и какво мислиш, че това е мисия невъзможно за нас ли? Ние сме ЦСКА София!
И какво, като сте ЦСКА София, Тео? Вие бяхте ЦСКА София и миналата година, и в началото на тази..и през 2013-та също.
Значи:
-Пичове, събираме вноски за спасението на ЦСКА, но ако до 20-ти декември не съберем 1 милион, събраното ще го дадем на волейболния клуб..и що не го дадат на футболния, с изрично условие да е за вноска към НАП?!..и да продължат със събирането.
Каши, дойте време разделно! Даваш пари от собствения си джоб и спасяваш отбора на сърцето си! Това е... повече какво да кажа?
@ До 31 март ще съберем огромна сума повярвай ми! ГГ ако не иска да я докара до максимума да си *** майката! Да, може да имам малко кофти изказвания, но това ми е характера!
Тео, трябва да съберете милион до 20-ти декември.
Възхищавам се на вярата ти и верността ти, но мисля, че първата ти идва в повече. Вие можехте отдавна да си спасите клуба, но не направихте нужното-нито през 2008-а, нито през 2013-а, нито през 2014-а, нито тази година-всички вярваха, че ще дойде някой як пич, който да налива пари, а феновете да се мръщят на билет от 5 лева за сектор Г, да дават акъл кой играч да се вземе, кой да се изгони, кой да е треньор, да си правят кефа с пиро и да носят по 2-3 бона след всеки мач глоби. И най-тъпото е, че повечето от тези неща ги правите софийските фенове, а повечето пари по ИПО-то на Томов се събраха в провинцията.
Защо феновете да са виновни за 2008 година?
Защото и тогава, както и сега, не можахте да приемете едно оздравително излизане от А група, а дълговете бяха в пъти по-малки. Последваха нови походи към 32-та, всяка година, което беше свързано и със скъпи трансфери, безумни заплати и договори, на много от които се радвахте неистово. Можеш ли да изчислиш колко са загубите на клуба от непродадени билети, от глоби за тези години?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?