Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Кой пита за мен?

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 09:48

Модератор Левски написа::D Не че имам нещо против приятните чорапки на Ultra,но по-предпочитам да седнем да жулнем някъде по биричка примерно ,а чорапенцата да ги задържи,че да не забравяме че се е задал "женския'' месец и не се знае какви виелици ще настанат! ;)

хахахахаха А за бирата - ей тва е приказка ! Идва женския месец,а същевременно почва първенството и ШЛ,така че само бирата си трябва ;) А то си имаме една специална тема за пиене ;) Само за печени типове ;) Ай Наздраве в такъв случай :mrgreen:
Изображение

gun175
Контакти:

Re: Мъри честит рожден ден!

Мнениеот gun175 » 13 фев 2009 09:54

Честит Рожден ден, Мъри!Tи си най-добрия в България в този занаят!Пожелавам ти здраве и късмет!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 13 фев 2009 09:56

Честит рожден ден на Мъри Стоилов!Пожелавам му много успехи както с националния отбор,така и с Литекс!Дано не спира развитието си и след някоя и друга година да се докаже и в чужбина!Мъри е доказал,че го може!Успех,Мъри! :)
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 10:03

Модератор Левски написа:Благодаря ви,момчета!Както казах ще се опитам да дам всичко от себе си,да има ред и спокойствие тук!Лъв,да знаеш че разбули тайната,всички си мислеха,че си ти зад тази клавиатура.Факт е,че това място би ти прилягало перфектно,както и на още няколко човека.Да сме живи и здрави и да пазим чист синия форум!

Аз още снощи разбрах, че не Синия Лъв е модератор, първоначално и аз мислех за него. Мисля че знам и кой си ти, което се вижда от подписа ти :) Но ще го запазя в тайна ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 10:05

ЧРД "разказвачо на приказки" дано някой ден да се завърнеш в Левски и отново да ни носиш незабравими мигове по Европа :)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 10:06

sedem_!_dva написа:
Модератор Левски написа:Благодаря ви,момчета!Както казах ще се опитам да дам всичко от себе си,да има ред и спокойствие тук!Лъв,да знаеш че разбули тайната,всички си мислеха,че си ти зад тази клавиатура.Факт е,че това място би ти прилягало перфектно,както и на още няколко човека.Да сме живи и здрави и да пазим чист синия форум!

Аз още снощи разбрах, че не Синия Лъв е модератор, първоначално и аз мислех за него. Мисля че знам и кой си ти, което се вижда от подписа ти :) Но ще го запазя в тайна ;)

Нахитрел си бате,откакто закриха hooligans.bg :D :D :D :D Как се досети,че не съм аз ?! Бай дъ Уей,песента NON MOLLARE MAI e може би най-яката футболна песен,евър !!! (Колко богат е българския език... :mrgreen: )
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 10:12

Blue_Lion написа:
Нахитрел си бате,откакто закриха hooligans.bg :D :D :D :D Как се досети,че не съм аз ?! Бай дъ Уей,песента NON MOLLARE MAI e може би най-яката футболна песен,евър !!! (Колко богат е българския език... :mrgreen: )

Вдигнах левъл пич :D Песента наистина е уникална, а този израз е може би един от най-известните в Италия, а и не само там :)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 10:17

sedem_!_dva написа:
Blue_Lion написа:

Вдигнах левъл пич :D Песента наистина е уникална, а този израз е може би един от най-известните в Италия, а и не само там :)

Верно си се ъпгрейднал ! :D Бе Irr са дали толкова много на Италия,че не е истина просто ! Имам специална тема за тези неща - виж футбол свят ;)
Изображение

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 13 фев 2009 10:32

Мъри, Честит рожден ден! Да си жив, здрав и щастлив! Ти си уникален. В България няма по-добър от тебе. Пожелавам ти успехи с националния и клубния ти отбор, който се надявам някога отново да бъде Левски.

lkt12
Контакти:

Мнениеот lkt12 » 13 фев 2009 10:36

4.N.G MARI.. DA SI ZIV I ZDRAV I TE 4AKAME OTNOVO V LEVSKI............

Върни се в “Архив”