Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2012 17:04

mistreated написа:
blue avalanche написа:
mistreated написа:Пенев ще се оправя с каквото има, човека си го каза. Ако дойдат добре, ако не - ще караме с малките. Той не е ревльо и никога не е претендирал за грандиозни селекции, като други треньори.

Не знам дали е "ревльо",ама във всяко интервю:"Чакам 2-3-ма нови","Чакам 2-3-ма нови"...

Естествено, че казва, че чакаме, защото така му казват шефовете. Защо му изваждаш думите от контекста, като човека ясно каза "Ако дойдат добре, ако не - ще се оправяме с каквото имаме".
За пореден път се доказваш, като пълен профан.

http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=251565
Аз виждам "рев" за "сериозно(спешно) търсене на един защитник"... :o
Ако ти намериш това:"Ако дойдат добре, ако не - ще се оправяме с каквото имаме",обади се! ;)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 фев 2012 17:35

blue avalanche написа:Аз виждам "рев" за "сериозно(спешно) търсене на един защитник"... :o
Ако ти намериш това:"Ако дойдат добре, ако не - ще се оправяме с каквото имаме",обади се! ;)

Хайде сега излушай това интервю : http://football.sportal.bg/video.php?video=42825 в края!

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 08 фев 2012 00:49

msm написа:
blue avalanche написа:Аз виждам "рев" за "сериозно(спешно) търсене на един защитник"... :o

Хайде сега излушай това интервю : http://football.sportal.bg/video.php?video=42825 в края!

Абе най-лесно е да следиш отгоре-отгоре новините и само да виждаш негативните неща. Медиите също много помагат за негативния имидж, на такива като блу им трябва само да прочетат някоя статийка и започват да хранят. Ако излезе опровержение на статията те се скриват и така до следващата простотия, когато те пак наизскачат и почват да плюят. Ако няма нещо конкретно винаги може да се извадят някакви неща от контекста и да се тълкуват произволно.

ПП. Това важи и за наши "фенове", въпрос на манталитет е.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 фев 2012 09:23

5kov,5rov написа:
msm написа:

Абе най-лесно е да следиш отгоре-отгоре новините и само да виждаш негативните неща. Медиите също много помагат за негативния имидж, на такива като блу им трябва само да прочетат някоя статийка и започват да хранят. Ако излезе опровержение на статията те се скриват и така до следващата простотия, когато те пак наизскачат и почват да плюят. Ако няма нещо конкретно винаги може да се извадят някакви неща от контекста и да се тълкуват произволно.

ПП. Това важи и за наши "фенове", въпрос на манталитет е.

"В ЦСКА твърдо са решили да стартират възможно най-спешна акция по закупуването на най-малко двама играчи, които да подсилят защитата на отбора."
Че какво викаш за "контекста"?И за "следенето отгоре-отгоре"?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 фев 2012 10:51

Нашите пак се изявяват - и двата гранда духат супата, като напоследък подобно нещо дори и не ни впечатлява... Кой знае от къде ще ги вземат тези защитници, вероятно от италиански агент с лачена прическа, който има двама футболисти в Лече и един в Палмейрас. Вероятно ще са на 21год., а по белезите от гной по лицето ще изглеждат, като на 30год. Сигурно ще са от някоя "бяла" европейска държава, но те самите ще са тъмнокожи, и вероятно ще са били някакви големи таланти на времето. Изобщо - кой е толкова тъп, че да клъвне на подобни лъжи?!

От доста време на сам се забелязва прекрасната трансферна политика/тенденция на ТИТАН, която гласи следното "подпиши за без пари, после бързо продай за колкото - толкова"... Ясно е, че хората гледат само как да изкарат някой лев от тая работа. Ясно е, че с хартиената купа на България заплати не се плащат и футболисти не се продават. Ясно е, че и стадиона няма да си видим... пък дори и да го видим, едва ли ще е в по-добро състояние от това в което се намира в момента. По-вероятно е да стане на МОЛ или ще бъде изринат до земята с цел застрояване на жилищен квартал.
YA GUNNERS YA

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 фев 2012 11:04

Крап,твойте клишета може да си ги прочетем и сами във всяга синя медия или ти си решил да ни правиш резюме.В друга тема пишеш на кого да се смееш,по-добре поплачи над себе си.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 фев 2012 11:06

гражданин от село - един оптимист, който вярва на Дуци. Аплодисменти ;)
YA GUNNERS YA

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 фев 2012 11:14

Аз съм от ЦСКА,а не от или против Павлов,Черепа,Лупи,Титан,Стойчо,Йешич,Дуци И т.н..

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 фев 2012 11:17

Тук е и разликата между нас. Аз, за разлика от теб, не съм ОТ ЦСКА, а съм за ЦСКА. Ти явно си в ръководството, докато аз съм на трибуните. Всичко ми се изясни ;)

[offtopic]Шегувам се![/offtopic]
YA GUNNERS YA

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 фев 2012 11:47

Ти и нова терминология ли започна да въвеждаш?Да,аз съм ОТ,а на теб явно ЦСКА ти трябва ЗА нащо.

Върни се в “Архив”