фифи перото написа:Аз съм от София.Четвърто поколение.,но!
ПЛОВДИВ СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ!
ПОДКРЕПЯМ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
фифи перото написа:Аз съм от София.Четвърто поколение.,но!
Ситуацията в Пловдив и тази вечер се нажежава с всеки изминал час. Както Plovdiv24.bg вече съобщи, предварително планираният протест започна от площад "Съединение" мирно, като изключим счупената камера на телевизия bTV.
С напредването на вечерта обаче пристигат тревожни информации от различни части на града. Покрай 6-то РПУ посока центъра на града са се "изтреляли" около 10 полицейски коли със сирени, съобщи наш читател.
Засилено полицейско присъствие пък има около Джумая джамия. Група младежи с национални флагове са се събрали там. Младежите са тръгнали в посока главната улица. В момента в района на Джумая джамия има засилено присъствие на жандармеристи, които са направили кордон около джамията. В района има и линейка.
Междувременно в Аджисан махала напрежението ескалира. По непотвърдена информация вече има сблъсаци там.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/290367.html#ixzz1Z55qlkq9
[/center]Avgusta 1916 написа:фифи перото написа:Аз съм от София.Четвърто поколение.,но!
ПОДКРЕПЯМ
marmi52 написа:8-)
Съседите ни гърци, турци, македонци ни се подиграваха вече по форумите ...
ЕМИЛ написа:marmi52 написа:8-)
Съседите ни гърци, турци, македонци ни се подиграваха вече по форумите ...
може ли линк ?
Напрежението в Аджисан махала ескалира. По непотвърдена информация вече има сблъсаци там.
Plovdiv24.bg
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта