Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 22:32

siniq_fen написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
siniq_fen написа:За мен Търнава не са никакъв средноевропейски отбор и отпадането от тях е резил. Пълен , при това.

Да не запееш друга песен ако влязат в групите?

:mrgreen: Спартак имат шансове да елиминират Локо Москва, надявам се да го сторят. Локо Москва не са нищо особено. ОБАЧЕ достигане до групите на ЛЕ изобщо ама изобщо не значи средноевропейска класа. Средноевропейски са отборите, които играят от 1/8 финал нататъка в ЛЕ. Големите са на същата фаза в ШЛ ;) Това е. Като стигнат Търнава до 1/8 финал в ЛЕ да ми се обадят.

Търнава са били на полуфинал в КЕШ.Вие къде бяхте тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 авг 2011 22:38

vaskonti написа:Какво очакваш да ти кажа, след като според теб вие не си сменявате треньорите на всеки 6 месеца? Кой треньор сте задържали за повече време през последните 20 години, като изключиш Мъри?

Да, грешката е моя- няма и 3 месеца откакто официално е назначен Гонзо за старши треньор и като ти казвам, че днес е тук, утре го няма означава, че когато е нужно, той ще си тръгне без да чака да го уволняват или да се правят бойкоти против него, за каквито ти дойде учтиво да ни съветваш да правим, но ти е повече от ясно специално на теб и вашите, че при едни сътресения точно сега в началото на първенството, автоматично ни вади от битката за шампионска титла, докато ако бъде оставен да си довърши започнатото може и да има някакви шансове, па макар и минимални, но поне ги има! Може да не се харесва това на конкуренцията, но бойкоти в Левски няма да има, не и сега!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2011 22:43

Кашчей написа:Търнава са били на полуфинал в КЕШ.Вие къде бяхте тогава?

Бием ЦСКА 7-2 - полуфиналист за КЕШ , а на следващата година партията се опитва да смачка "Левски". И сме имали страхотен отбор.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 авг 2011 22:44

Гонзо трябва да бъде изгонен при каквито и да обстоятелства след понеделник. Ако ще и случайно да се докопа до разгромна победа над Славия, което е малко вероятно след случилото се в четвъртък. На това момченце трябва да му бият шута, без да се замислят. Не е подготвен добре отборът. Не можах да разбера защо в подготовката не играхме поне два от мачовете без смени.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 22:49

metodito написа:

Бием ЦСКА 7-2 - полуфиналист за КЕШ , а на следващата година партията се опитва да смачка "Левски". И сме имали страхотен отбор.

Аз този мач съм го гледал, а ти?

И Панатинайкос бяха финалисти през 71-а, но ЦСКА ги смачка през 72.това, че даден отбор е бил нещо предният сезон, не означава, че ще е нещо и през настоящият
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 авг 2011 22:52

metodito написа:

Аз не мога да разбера какво толкова се разправяте още за мача. Но трябва да поясня едно нещо, което на доста хора май им убягва.
Историята със смачкването на Левски има своите отрицателни последици спор няма, защото нашият клуб загуби своята независимост от друг, своята идентичност по - добре да кажа. Но ако не беше това обединение, едва ли щяхме да се ползваме с комфорта, който имахме при европейските си мачове. Покойният Иван Славков, в годините, когато беше председател на клуба, придаваше много голям авторитет, бяхме приемани на сериозно в Европа. През това време в две поредни години играхме четвъртфинали.
Първият и четвъртият четвъртфинал също са по това време. Правилно, че титлите бяха само шест, но спечелихме доста купи, доста престиж в международен план.
БКП искаше да изравни нещата, да създаде по - голяма равностойност, което не беше лоша идея. Може би от това пострадаха другите клубове, по - малките, защото така да се каже масата привърженици се раздели основно на Левски и ЦСКА. А преди това беше и за Локомотив, и за Спартак Пловдив, и за Ботев Пловдив, Локомотив София и т.н.
Изобщо много е лесно да се плюе по миналото, без да се познава, без да е живяно тогава, но хората помнят. Хубаво или лошо, за всеки случай беше по - добре от сега в доста отношения.
Да, ЦСКА имаше леко преимущество над Левски, но такава беше идеологията. Все пак вече не беше такова както по времето на деветте поредни титли.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 авг 2011 22:54

Кашчей написа:
metodito написа:

И Панатинайкос бяха финалисти през 71-а, но ЦСКА ги смачка през 72.това, че даден отбор е бил нещо предният сезон, не означава, че ще е нещо и през настоящият

Обаче искам да добавя това към мнението ти, че когато един отбор е слаб в следващия сезон, означава, че не е достатъчно класен нали?
Класните отбори не са еднодневките, а тези, които са постоянни в европейското си присъствие. Без да обиждам колегите от форума, с които сме от един отбор.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 23:11

daniel875 написа:
Кашчей написа:
metodito написа:[

[color=#0040BF]Обаче искам да добавя това към мнението ти, че когато един отбор е слаб в следващия сезон, означава, че не е достатъчно класен нали?[/color]
Класните отбори не са еднодневките, а тези, които са постоянни в европейското си присъствие. Без да обиждам колегите от форума, с които сме от един отбор.

ЦСКА отстрани Аякс след третата му КЕШ.Не бих казал, че Аякс не е бил класен отбор тогава.Просто ЦСКА бяха добри, по-добри от Аякс в точно този момент.Ден по-рано или по-късно можеше да е друг резултатът.Но в точно този ден, ЦСКА беше отборът.Само не мога да разбера феновете на този отбор, за които Стойчо е религия, защото е вкарал на Ливърпул, а Михайлов, който отстрани Аякс.. и въобще този мач, са нищо.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 авг 2011 23:16

Спор няма, че ЦСКА в исторически план имат повече успехи от Левски, но това за съжаление на българския запалянко е минало. В смисъл, че и ние, и те в Европа не ни броят за нищо.
И като казвам нищо, имам предвид самото отношение на европейските клубове към нашите. То е просто обидно.
Не знам каква я мислеха преди, но поне показваха достойнство към нас. А сега не бих казал, че е така? То всъщност и държавата ни такава затова и отношението е такова.
Между другото голяма част от червените фенове едва ли помнят големите успехи на техния тим. По - скоро са слушали за тях.
Освен трите полуфинала, мисля, че имаха още три четвъртфинала за КЕШ.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 авг 2011 01:05

daniel875 написа:Спор няма, че ЦСКА в исторически план имат повече успехи от Левски, но това за съжаление на българския запалянко е минало. В смисъл, че и ние, и те в Европа не ни броят за нищо.
И като казвам нищо, имам предвид самото отношение на европейските клубове към нашите. То е просто обидно.
Не знам каква я мислеха преди, но поне показваха достойнство към нас. А сега не бих казал, че е така? То всъщност и държавата ни такава затова и отношението е такова.
Между другото голяма част от червените фенове едва ли помнят големите успехи на техния тим. По - скоро са слушали за тях.
Освен трите полуфинала, мисля, че имаха още три четвъртфинала за КЕШ.

Грешка :!: ,в Европа знаят ЦСКА,Левски са известни с един псевдоним...да не го споменавам,че ще ме баннат
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Архив”