Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот kingofpop » 10 май 2023 22:52

bubka написа:Интер влязоха във форма точно в ключовата част на сезона. Татко Карло ще трябва да бъде внимателен с тях и да не ги подценява за финала.

Татко Карло ще гледа финала по телевизора ;д
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2023 22:53

rebelheartous написа:
kingofpop написа:добре де тия Интер......МХИТАРЯН, ЧАЛХАНОГЛУ, ДЗЕКО, ДАРМИЯН на по 35 години и ще играят финал ебати пичовете :D

Стига си хейтил, разбрахме че си за Милан.

Милан бтв са супер жалки. Това да ти вадят статистика 0-10 удара за другия отбор в 30 минута си е доста wtf. Направо не мога да повярвам, че това е отбора който отстрани Наполи.

за какъв хейт говориш, ти прочете ли изобщо какво съм написал ? къде видя хейт не разбрах.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 май 2023 23:54

Бая двоен аршин за тия нарушения, за Интер се свирят, за Милан не, ама айде, това не е оправдание.
И двата отбора проспаха по 15 минути в началото на всяко полувреме, те си вкараха головете, ние не. На реванша може да е друго.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 10 май 2023 23:57

kingofpop написа:
bubka написа:Интер влязоха във форма точно в ключовата част на сезона. Татко Карло ще трябва да бъде внимателен с тях и да не ги подценява за финала.

Тая прогноза ми харесва, от първия финал с Ливърпул ни предричаш да паднем и все печелим.
Сложи някоя друга хиледарка :D
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 май 2023 23:57

Комфортен аванс за Интер и четвърта суха мрежа в елиминациите.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2023 23:59

rmfan5 написа:
kingofpop написа:

Тая прогноза ми харесва, от първия финал с Ливърпул ни предричаш да паднем и все печелим.
Сложи някоя друга хиледарка :D

Е пълни глупости си написал. Миналата година казах, че ще отстраните Сити и дори играх за вас. Вчера прогнозирах хикс в първия мач във вашата тема. Признавма, че мислех, че ще паднете от Ливърпул да :D и аз не знам защо се бях заблудил там

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 май 2023 00:01

rhaegar написа:Бая двоен аршин за тия нарушения, за Интер се свирят, за Милан не, ама айде, това не е оправдание.
И двата отбора проспаха по 15 минути в началото на всяко полувреме, те си вкараха головете, ние не. На реванша може да е друго.

човек, извинявай, но отбор, който пуска от пейката ОРИГИ, МЕСИАС, ПОБЕГА и КАЛУЛУ няма как да играе финал в ШЛ. :D тия не стават и за Левски. Дано Леао поне се оправи да стане някакъв мач.

Ориги гледам го съсипват от критики навсякъде феновете на Милан, днес не можах да повярвам като видях толко бавен и тромав е станал. Жалко, дори и след двата гола дето ни заби никога не съм имал неприятни чувства към него :D Но определено е по-добре да се откаже от футбола отколкото да продължава да мъчи и себе си и феновете на отбора.....той едвам ходи, буквално
Последна промяна от kingofpop на 11 май 2023 00:03, променено общо 2 пъти.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 май 2023 00:01

Ще е добре за интригата Леао да е на линия за реванша. Иначе чернодрешкото наистина подмина някои нарушения в полза на Милан, но може би генерално не повлия на резултата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 май 2023 00:40

kingofpop написа:
човек, извинявай, но отбор, който пуска от пейката ОРИГИ, МЕСИАС, ПОБЕГА и КАЛУЛУ няма как да играе финал в ШЛ. :D тия не стават и за Левски. Дано Леао поне се оправи да стане някакъв мач.

Ориги гледам го съсипват от критики навсякъде феновете на Милан, днес не можах да повярвам като видях толко бавен и тромав е станал. Жалко, дори и след двата гола дето ни заби никога не съм имал неприятни чувства към него :D Но определено е по-добре да се откаже от футбола отколкото да продължава да мъчи и себе си и феновете на отбора.....той едвам ходи, буквално

По принцип съм съгласен, аз съм на мнение че и двата отбора нямат място и на полуфинал дори, просто случиха на поток.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 май 2023 00:55

Страхотен мач стана ако беше влезнала гредата ги качвахме на 3ка с гарнитура. На реванша очаквам Х

Върни се в “Архив”