bubka написа:Интер влязоха във форма точно в ключовата част на сезона. Татко Карло ще трябва да бъде внимателен с тях и да не ги подценява за финала.
Татко Карло ще гледа финала по телевизора ;д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:Интер влязоха във форма точно в ключовата част на сезона. Татко Карло ще трябва да бъде внимателен с тях и да не ги подценява за финала.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rebelheartous написа:kingofpop написа:добре де тия Интер......МХИТАРЯН, ЧАЛХАНОГЛУ, ДЗЕКО, ДАРМИЯН на по 35 години и ще играят финал ебати пичовете :D
Стига си хейтил, разбрахме че си за Милан.
Милан бтв са супер жалки. Това да ти вадят статистика 0-10 удара за другия отбор в 30 минута си е доста wtf. Направо не мога да повярвам, че това е отбора който отстрани Наполи.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kingofpop написа:bubka написа:Интер влязоха във форма точно в ключовата част на сезона. Татко Карло ще трябва да бъде внимателен с тях и да не ги подценява за финала.
rmfan5 написа:kingofpop написа:bubka написа:Интер влязоха във форма точно в ключовата част на сезона. Татко Карло ще трябва да бъде внимателен с тях и да не ги подценява за финала.
Тая прогноза ми харесва, от първия финал с Ливърпул ни предричаш да паднем и все печелим.
Сложи някоя друга хиледарка :D
rhaegar написа:Бая двоен аршин за тия нарушения, за Интер се свирят, за Милан не, ама айде, това не е оправдание.
И двата отбора проспаха по 15 минути в началото на всяко полувреме, те си вкараха головете, ние не. На реванша може да е друго.
kingofpop написа:
човек, извинявай, но отбор, който пуска от пейката ОРИГИ, МЕСИАС, ПОБЕГА и КАЛУЛУ няма как да играе финал в ШЛ. :D тия не стават и за Левски. Дано Леао поне се оправи да стане някакъв мач.
Ориги гледам го съсипват от критики навсякъде феновете на Милан, днес не можах да повярвам като видях толко бавен и тромав е станал. Жалко, дори и след двата гола дето ни заби никога не съм имал неприятни чувства към него :D Но определено е по-добре да се откаже от футбола отколкото да продължава да мъчи и себе си и феновете на отбора.....той едвам ходи, буквално
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта