Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: до всички фенове на Ботев
Вие може да сте усведомени, ама има хора които не са ве майна. Не всички фенове на отбора са от фракциите. Никой не се е обявил против публикуването на тази новина. Що не идеш да кажеш на пичовете от bultras.com ,че са малоумници ? Еби му майката майна..

- PLOVDIV PEE 1912
kanar4o написа:botev_fen написа:kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!

Я по-спокойно бе. Кво като дойде полиция ? Ние си имаме законно право да си протестираме! Всеки гледа как да разпространи новината, за да научат повече хора, ти се караш. Карай я малко по айляк...
Казах ти ... аз съм от ЛБ ... в ЛБ сме 120 човека ... абсолютно всички сме усведомени ... който може със сигурност ще дойде ... целта беше куките да разберат ,но покрай Вас ,работата е ясна ... утре ще ходим в Крумово и си бараме ташаците
АМА ХУЙОО ,САМО ТИ ДРЪНКАШ ЗА КРУМОВО ТУКА!!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!

ЧАКЙ МАЛКО БЕ ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ЗА СТАДИОНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТИ СЕ ДЪНИШ ЗА КРУМОВО .САМО ТИ ГО СПОМЕНА!!!
Абе ,дъртак ... за пореден път не си информиран ... за какво се месиш изобщо ? Зашо се казва: "Който е шофьор и има кола да дойде с нея!" ? Мислиш ли ... повторих го и ще ти го потретя ... в Лудата Банда съм и всичко е говорено ... 14:00 пред стадиона и от там към Крумово ... Хайдушка 5

botev_fen написа:Вие може да сте усведомени, ама има хора които не са ве майна. Не всички фенове на отбора са от фракциите. Никой не се е обявил против публикуването на тази новина. Що не идеш да кажеш на пичовете от bultras.com ,че са малоумници ? Еби му майката майна..
Да ,много добре знам ... затова щях да почвам да пиша на лични на всеки един от Вас ... но какво да коментирам повече ... минало ... свършено

Добре бе ,не ми е ясно кво искаш ? Живеем в демокрация и имаме свобода на словото.Къв е проблема? Що не псуваш в INDEPENDET Форума ? Него мислиш, че не го четат куки ли ? Кво се прайш тука на мъж. Тва ли ни е обединението ?

- Fallen_Angel
- Контакти:
канар4о, айде по-спокойно, а? Луда банда или не, всички имаме право да сме там. Това не е "вашата" война, а на всички в Пловдив, на които им пука за Ботев. Така че дали ще има полицаи или не - през онази работа ми е.

Fallen_Angel написа:канар4о, айде по-спокойно, а? Луда банда или не, всички имаме право да сме там. Това не е "вашата" война, а на всички в Пловдив, на които им пука за Ботев. Така че дали ще има полицаи или не - през онази работа ми е.
Отговори ми на един въпрос:
Какво мислиш да направиш през куките ... само това ми кажи ?

А ве еби им майката на ушевите ве! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ВЕ! НИТО СЕЛСКИЯ НИТО УШЕВИТЕ !

- Fallen_Angel
- Контакти:
kanar4o написа:Fallen_Angel написа:канар4о, айде по-спокойно, а? Луда банда или не, всички имаме право да сме там. Това не е "вашата" война, а на всички в Пловдив, на които им пука за Ботев. Така че дали ще има полицаи или не - през онази работа ми е.
Отговори ми на един въпрос:
Какво мислиш да направиш през куките ... само това ми кажи ?
Ти какво смяташ да правиш през тях? Пиши ми на ЛС, ако смяташ, чене е за чужди очи.
Друго ми кажи - колко куки са необходими, за да спрат, да речем, 2000 човека?
kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!

Брато за куките бОли ме хуя !
Важното е да сме всички там !
"Грабайте телата!" - някой си изкряска
и трупове мъртви фръкнаха завчаска
кат демони черни над черний рояк,
катурят, струпалят като живи пак!
И турците тръпнат, друг път не видели
ведно да се бият живи и умрели.....