Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Трябват задължително още един защитник,ляво крило и халф !
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]
А вариант за втори вратар,не вяврвам Пацо да е единствената опция
- ralka_levskarka
- Контакти:
ЕВАЛА НА ТОНЕВ !!
Адски много ме изкефи, че всичко остана в тайна и за 2,3 дена отборите около нас сигурно се чудят какво им се случва
Знаех си, че като се прибера ще има трансфери, но чак ДВА
(дано подпишат де)
Прави впечатление, че ганаеца е доста бърз, дано навлезе във форма.
Ако тези футболисти подпишат - 4:1 за Иво Тонев
(Ангелов не го слагам в това 4, иначе 5:1 ;д)
Адски много ме изкефи, че всичко остана в тайна и за 2,3 дена отборите около нас сигурно се чудят какво им се случва

Знаех си, че като се прибера ще има трансфери, но чак ДВА

Ако тези футболисти подпишат - 4:1 за Иво Тонев

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
m_fuel написа:А вариант за втори вратар,не вяврвам Пацо да е единствената опция
Ивайло Василев се връща от Видима, той е младежки национал.
m_fuel написа:А вариант за втори вратар,не вяврвам Пацо да е единствената опция
Нали имаше някакво момче Димитър Илиев казваха, че е добър.
- BLUE CHAMPIONS
ralka_levskarka написа:ЕВАЛА НА ТОНЕВ !!
Адски много ме изкефи, че всичко остана в тайна и за 2,3 дена отборите около нас сигурно се чудят какво им се случва![]()
Знаех си, че като се прибера ще има трансфери, но чак ДВА(дано подпишат де)
Ако тези футболисти подпишат - 4:1 за Иво Тонев(Ангелов не го слагам в това 4, иначе 5:1 ;д)
Ами за днес май станаха 3 Рали

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Обичам Левски
- Контакти:
Ако и Цветан Генков превлечем се пиша официално ден на Иво Тонев.Как скри от всички селекцията

- emilio
- Контакти:
Theos написа:m_fuel написа:А вариант за втори вратар,не вяврвам Пацо да е единствената опция
Ивайло Василев се връща от Видима, той е младежки национал.
И при това е голям талант и на годините на Пацо, така, че за вратарския пост съм спокоен дано и с другите трансфери всичко е ОК

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
Не ми се вярва това за Генков да е вярно, поне докато Гонг не кажат нещо.
-
- Контакти:
Чета, че идвали на проби играчи в БГ отборите и неодобрени, след това са играли на високо ниво. Да, страхотно, но няма и гаранция, че ако бяха останали тук, щяха да станат големи футболисти. По-скоро се радвам за тези момчета, че са ги пуснали, та навреме да си уредят живота и кариерата
. Ако трябва да погледна по-неемоционално на селекцията, като изключа и "хитростта" на Карвальо да мята фланелки, то за момента тя ми клони по-скоро към положителна. Може и да остане така ако вземем класен централен бранител. Този французин, доколкото разбрах, по-скоро е ляв защитник, но ще го видим. Според мен най-важният играч ще е централният защитник. В бая мачове имахме владение на топката, дори сме водели в резултата, изобщо се е водела битка на терена, отборът се е държал що-годе добре и накрая, хоп, централният ни защитник бърка. Един от двамата, в повечето случаи Милиев (Иво Иванов го разпънаха за една-две грешки). Та, затова ми се струва, че там - в центъра на защитата ни трябва ключов за отбора играч. Някой като Рабех, който ще отиграва със самочувствие и спокойствие и най-важното - без паника! Още нещо важно, да може да изнася и подава топката (и тук не ми се спори с хора, които твърдят, че ролята на ЦЗ не била тази). Все пак нападението тръгва отзад, не идват нападателите да си я вземат сами... Отделно, много ще се зарадвам и вероятно ще забравя всичко минало и лошо, ако вземем Шаешу или Миланов (или поне някой с техните качества). За Шаешу си имам лични пристрастия, много го харесвам. Може би защото отлична техника и отлична физика, според мен са нещо не чак толкова често срещано.. Миланов ми се струва по-невероятно да го вземем, поради доста причини, които са ясни на всички. Той не е някакъв супер футболист, но бих казал, че е доста комплексен халф, млад и винаги с желание за игра. Много ми се ще да вземем един от тези двама играчи!
Последно, всеки си има право на мнение, да харесва или да не харесва селекцията, ръководството и всичко останало, което се случва в Левски. На мен също не всички в този форум (говоря за левскарите) са ми приятни, но не ги наричам чорбари и какво ли още не, само защото мнението им не съвпада с моето. Можем да спорим един с друг, обаче да си хвърляме толкова храна ..... Един съвет: нека запазим определенията "чорбар" и злобата, която сме натрупали, за хора като Batkoto и разни такива провокатори, които единствено целят да дразнят.
Апел към Милен Христов: върши си работата, наказвай провокаторите (всички те са ти ясни кои са) или сдавай властта.

Последно, всеки си има право на мнение, да харесва или да не харесва селекцията, ръководството и всичко останало, което се случва в Левски. На мен също не всички в този форум (говоря за левскарите) са ми приятни, но не ги наричам чорбари и какво ли още не, само защото мнението им не съвпада с моето. Можем да спорим един с друг, обаче да си хвърляме толкова храна ..... Един съвет: нека запазим определенията "чорбар" и злобата, която сме натрупали, за хора като Batkoto и разни такива провокатори, които единствено целят да дразнят.
Апел към Милен Христов: върши си работата, наказвай провокаторите (всички те са ти ясни кои са) или сдавай властта.