Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот sl321 » 28 мар 2012 17:18

Аз съм за това Батков да продава отбора и Мъри да е треньор с директор Сираков.От както Мъри го няма в Левски играта ни е пълна трагедия с изключение на няколко мачове по времето когато треньор беше Ясен Петров,а нападател Гара Дембеле.Но това бяха някакви проблясъци,докато при Мъри отбора беше мнооооого по-стабилен като игра.
От Костов имах някакви очаквания ,но нещата не се поличиха.Гонзо си го знам.Пак ще е голяма мъка,пак ще гледам мачовете с досада.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 17:18

Мъри започна с нулева година за да обиграе бледите юноши.Тогава нямаше тартори,той беше лидера на отбора.В последствие някои се главозамаяха от успехите в Европа и се поизложихме малко.Батков и тогава угоди на лекенцата,възползвайки се от факта че имаше подадена оставка и няма да плаща обезщетения.От това на лекенцата им поникнаха крила но цената им падна.Заради тях си заминаха и Кокала и Вили.Някой знае ли в момента къде играе тогавашната надежда Коприваров?А Батков продължава да стои зад помиярите и затова няма желаещи за треньор.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 17:26

Theos написа:Това което направи Иво Тонев с назначаването на Гонзич е само едно, иска да тушира бунта на баровците дето бойкотираха,а какво по добро решение от това да сложи някой които те ще слушат и криво ляво ще избутаме до лятото , при добри обстоятелства може да се преборим евентуално за титла ако не Лига Европа.
На лято продажба и освобождаване на баровците и изграждане на нов отбор с новия треньор. Това май е най-логичния ход на Тонев, иначе при идване на друг вероятноста за бойкоти щеше да бъде отново актуална.

Можеше примерно да тушира баровците заедно с бармана,а не бунта им.Така аз щях да си помисля,че започва да става като в Европата.Вместо да заиграе метлата,бармана втори мандат треньор.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 17:30

Значи искаме да сме отбор само за вътрешна консумация?Да ставаме шампиони само за статистиката?Аз лично не.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 28 мар 2012 17:47

Имате повече файда от Сираков,къв е Мъри?
:)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 28 мар 2012 18:15

Много и разнопосочни мнения,не съм ги чел всичките,но съм съгласен с БЕКЪМА.За момента Гонзо е сравнително правилен избор.В България в момента има трима треньори, подходящи за Левски.Знаем ги всички.Първият избор на повечето от нас както се очаква е Мъри.Без да го обиждам,но той постъпи антилевскарски.Добър треньор стана в Левски,но май го е забравил.След Левски, навсякъде само провали.Сега получи идеален шанс да възроди кариерата си,но не го използва.Няма да коментирам условията които е поставил.Те са несериозни.Не искам Гонзо да ми е директор,не искам Батков да ми е началник,искам Наско Сираков и т.н.Айде стига бе!Какво пречеха гореизброените на Костов? Така,че Мъри е отписан и аз даже го приемам спокойно.Другите двама са ясни,Херо и Илиян.Ясно е по какви причини не могат да поемат отбора в момента.От тях двамата, лично аз предпочитам Херо,но и Илиян да дойде не е лош вариант.Играл е в Левски.Знае за какво става въпрос.Прави впечатление,че е в състояние да направи добър отбор от не толкова добри футболисти.Много работлив и амбициозен треньор е.Лично аз мисля,че е по-класен от Мъри от времето,когато го взеха в Левски за треньор без всякакъв опит.Така,че вярвам на Тонев.Какво е Илиян се надявам да видим още тази вечер срещу п.......а.А до края на първенството се надявам Гонзо да се справи и му пожелавам да стане шампион.А и си го е заслужил с това,което е дал на Левски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 18:36

agrex написа:Първият избор на повечето от нас както се очаква е Мъри.Без да го обиждам,но той постъпи антилевскарски.Добър треньор стана в Левски,но май го е забравил.След Левски, навсякъде само провали.Сега получи идеален шанс да възроди кариерата си,но не го използва.Няма да коментирам условията които е поставил.Те са несериозни.Не искам Гонзо да ми е директор,не искам Батков да ми е началник,искам Наско Сираков и т.н.Айде стига бе!
Нали наистина не мислиш, че Мъри е "предявил" подобни условия ? ... :roll:
Незнам ... На мен Стоилов не ми изглежда малоумен, че да поставя такива абсурдни искания !
Това при всички положения са изсмукани от пръстите дезинформации !!
Даже смятам, че като нищо хората по-върховете на Клуба ги пускат, за да не бъдат псувани.
Предполагам, че с предложението си към Мъри, вероятно са се опитали с "трици - маймуни да ловят" !
А кой знае ... Може пък точно той да е човекът от лятото ...
Когато един изживяващ на "треньор" и "директор" в момента бъде изритан.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
agrex написа:Какво пречеха гореизброените на Костов?

Какво са пречели Батков и "Гонзо" на Костов ли ?
Ами незнам ... Очевидно е нещо много сериозно, след като човекът си тръгна така изведнъж !
Даже Тонев снощи каза, че 2 пъти го увещавал да не напуска !!
Ама човекът бил непреклонен ...

И тук веднага се сещам, какво каза Ники при представянето си на първата пресконференция.
Тогава директно заяви, че ще си тръгне, ако види нещо нередно и ако някой му се бърка.
Е, спази си обещанието ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 18:40

Илиян ще бъде ли оставен да работи на спокойствие както в Берое след седем загуби в началото?Кой треньор с авторитет ще иска да стане заложник на галениците на мустака.Най-много Сухия да се върне от любов към Левски.
СПУКАНОГЪРНЕ

honda
Контакти:

Re: Новия треньор в Левски

Мнениеот honda » 28 мар 2012 18:42

G0nzi написа:
I.A написа:
сини богове написа:Ако новия треньор е Ясен, нямаше нужда Гонзо да се жертва сега, защото Ясен ангажименти няма. Но щом е ясен, но ще го обявим на съответната дата, означава, че е треньор на отбор с който ще имаме мач преди тази дата. Нека сега да погледнем предстоящите мачове и кой е този треньор?......

Няколко дни преди тази дата 24 Април имаме мач с Черноморец.Дали пък не е Херо?

От твоята уста (пост) в божиите уши, дано дано дано!

Ако има някъде залагания кой ще бъде треньор на Левски следващия сезон- заложи на Херо ,има много голям шанс да спечелиш ;) .
Много неща могат да се променят за един месец,но към този момент това е човека.
Много рядко греша в прогнозите си ;) .

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 мар 2012 18:46

THE G.A.M.E написа:Аз пък неща "Херо" !
В друга тема питах ... Ще питам и тука: Айде някой да ми посочи един силен мач на тим, воден от "Херо" в еротурнирите !??
Или да перифразирам въпроса си: Какво е направи Димитров в Европа ???

Нефтохимик-Бран 3-2
Литекс-Халмстад 2-0, ако тогава беше Херо, но май той беше.
Не ми се спори какви точно тобри са били Бран и Халмстад, но това бяха силни мачове на Херовите отбори.

Върни се в “Архив”