Мнениеот Old_death » 17 юни 2015 20:59
гражданин от село написа:Old_death написа:Обзалагам се , че това пак е работа на Минджови . По същия сценарий постъпиха и с договора на Стойчо . Тия боклуци нямат спирачки !
Не знам дали това е достоверно,но според теб истината трябва да се крие и виновниците да се прикриват?
Някъде да съм казал , че истината трябва да се крие ? Напротив , но в други отбори мълчат за тия истини като партизани при разпит . Все пак тоя одит бе поръчан точно от тия двама хубавци , а изкарването му на светло е точно в удобния за тях момент . Защо не го обявиха преди Божков и Ганчев да изявят желание да влязат в ЦСКА ? По същия сценарий изкараха на светло договора на Стойчо . Във всяка друга фирма такива документи са за вътрешно потребление и се пазят в тайна . Не зная кой и каква визия има за ЦСКА в бъдеще , ако клубът въобще го има , но аз лично не виждам бъдеще за ЦСКА , воден от тия двамата хубавци .
Последна промяна от
Old_death на 17 юни 2015 21:00, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.