Боримечката написа:А спомняш ли си на Иванков от къде му го мушна този ,,провалил се играч''
Да,ама Иванков е национал,а Сакалиев е по-известен като братовчеда на чалгаджийката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Боримечката написа:А спомняш ли си на Иванков от къде му го мушна този ,,провалил се играч''
mimo написа:Не можах да вкарам на Левски с Пирин, но ще го направя с екипа на ЦСКА, твърди младежкият национал
Още една комплексирана розова душица !!! Аман от комплексари той не е заиграл още нищо а мераците му свършват с гол срещу ЛЕВСКИ какво да се чака от тук нататък от педя човек освен поредните изказвания след мач в стил 45 г БКП!
groti написа:Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал
delqnski47 написа:groti написа:Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал
По принцип през ЦСКА не минават или раждат юноши ''еднодневки''!щом като е определен като номер 1 сред юношите,едва ли е такъв!Спас Делев съм го гледал в почти всички мачове(често съм ходил в Благоевград) и да ви кажа не са само 2 мача,които е играл много добре!ВЕРВАЙТЕ МИ!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта