Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот groti » 20 юни 2009 11:07

Боримечката написа:А спомняш ли си на Иванков от къде му го мушна този ,,провалил се играч'' :mrgreen:

Да,ама Иванков е национал,а Сакалиев е по-известен като братовчеда на чалгаджийката ;)
110 години любов!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2009 11:09

mimo написа:Не можах да вкарам на Левски с Пирин, но ще го направя с екипа на ЦСКА, твърди младежкият национал

Още една комплексирана розова душица !!! Аман от комплексари той не е заиграл още нищо а мераците му свършват с гол срещу ЛЕВСКИ какво да се чака от тук нататък от педя човек освен поредните изказвания след мач в стил 45 г БКП!

Нещо май ти си комплексара,а! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юни 2009 11:10

Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал
110 години любов!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2009 11:15

groti написа:Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал

По принцип през ЦСКА не минават или раждат юноши ''еднодневки''!щом като е определен като номер 1 сред юношите,едва ли е такъв!Спас Делев съм го гледал в почти всички мачове(често съм ходил в Благоевград) и да ви кажа не са само 2 мача,които е играл много добре!ВЕРВАЙТЕ МИ! :twisted: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 20 юни 2009 11:17

Да не стане като с Бербатов :lol: - днеска е *****, след 8 години герой

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Левски - Програма 09/10

Мнениеот Martines » 20 юни 2009 11:17

еми ще се напънат малко,навън хората как играят по 60-65 мача?....и наще ще играят та пушак ще се вдига!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юни 2009 11:22

delqnski47 написа:
groti написа:Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал

По принцип през ЦСКА не минават или раждат юноши ''еднодневки''!щом като е определен като номер 1 сред юношите,едва ли е такъв!Спас Делев съм го гледал в почти всички мачове(често съм ходил в Благоевград) и да ви кажа не са само 2 мача,които е играл много добре!ВЕРВАЙТЕ МИ! :twisted: ;)

Вашите юноши....
А това кой,за какво е обявен е без значение.Доста набедени за футболисти има в БГ. Тоя ще го видиме.Едно е да играеш в Пирин,друго в някой "гранд".Има бързина момчето.Има и техника,остър футболист и уж талантлив...Но нима Сашо Младенов,Крум Бибишков,Мариян Огнянов,Стойко Сакалиев,Г.Чиликов,Коприваров,Л.Любенов и още тумба подобни не бяха обявявани в един момент за бъдещи Сираков,Стоичков,Костадинов и т.н. ?
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски - Програма 09/10

Мнениеот delpi » 20 юни 2009 11:23

Ако направим добра подготовка с 2-3 подходящи трансфера, няма въобще да ме интересува програмата за А група, защото ще си вземем мачовете в родното първенство само с инерцията от евро турнирите... за съжаление обаче в началото на изречението има едно АКО.....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ

Мнениеот delpi » 20 юни 2009 11:24

Зачудих се кой вариант е по-добър Кривия или Бардон???
Какво мислите?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
a17585
Контакти:

Мнениеот a17585 » 20 юни 2009 11:27

До моденаторите
Вчера аз ( 153sd ) направих тема за новото попълнение на Левски в форума на Левски и бях блокиран по акаунт
по тази лигика и човека който е направил темата заслужава Бан нали ?????

Върни се в “Архив”