ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 25 ное 2015 19:20

PFC Litex написа:Не мисля, че трябва да се пише с ирония към феновете на ЦСКА за тази сума, те не са виновни за същата и вярвам, че ще съберат някаква сума, която ще е далече под същата, тъй като времето е адски кратко.
Тук единствения въпрос е, защо дребния тарикат поставя феновете в свършено положение?
Защо не каза това още лятото за да имат повече време пред себе си?

Знаеш ли какво. Ние сме си виновни за тази ситуация, че допуснахме отбора да изпадне във В група 2015. Тази цяла мелодрама трябваше да се случи още 2013 година като изхвърлихме боклука :idea: @ Мисля си, че от тогава до сега се изгубиха 2 години в които можеше всичко да си подредим като хората и сега да сме в А група :idea: Както се вижда, никой няма да търси сметка на Лупи и Титан. Така, че това е вече една история... нищо не може да се направи. Спокойно, ГГ какъв е в ЦСКА? Никакъв. Колкото и да съберем и с малко помощ от други заможни хора които 100% ще се включат ще си спасиме отбора. Както трябва, ще си извървиме пътя и ще се върнем в елита като белите хора!
@ Синдика нека работи... той е ключа към успеха ни. В момента може само да си коментираме евентуално какво би станало.. :idea:
@ А вие си играйте играта и се наслаждайте на отбора си... имате тегави битки след 2 седмици :idea:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 25 ное 2015 19:22

Добър вечер.
Снощи си говорихме за много неща и вашите идеи бяха а и още са оздравяване на сегашното дружество.
Някой трябвало да извади милионите и да оправи работата.
Ето днес тази възможност се предоставя на всички Вас , на всички да извадите една малка част от милионите.
Ако сега не го направите не знам какви претенции имате в тоя клуб.

Аз не искам оздравяване искам всички кредитори да пият по една вода, но ще дам 20-30 лв и ще покажа разпечатката тук.
Някой от Вас престраши ли се вече да направи това? Все пак яростно защитавате идеите си и трябва да докажете какви фенове сте.

Хубавото в случая е че освен чрез банков превод има възможност да се ползва и PayPal което ми е много по удобно.

Това което си мисля в момента че повечето си казвате ... " Ами да 20лв не са нищо защо да не ги дам нали съм Армеец ама я да изчакам да видя какво ще стане , да видя дали и други ще се включат че да не изгоря с 20 кинта. "

Прав съм нали?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 ное 2015 19:28

Teo написа:Парите ще са по-малко от 20 милиона ;) , а добър вечер.
@ Ще ги съберем бе!

Разбира се какво са 20мил.!Пари за семки :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 19:30

Безкрайно е любопитно, в края на март от Литекс документи за лиценз за ЕКТ с какви данни ще подадат 8-) Данни в смисъл-име, седалище, стадион, екипи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 ное 2015 19:32

Кашчей написа:Безкрайно е любопитно, в края на март от Литекс документи за лиценз за ЕКТ с какви данни ще подадат 8-) Данни в смисъл-име, седалище, стадион, екипи.

Умни и предвиливи люде, тук в този форум, пускаха екипи и емблеми.От охраната обаче, ги изтриха бързо.Сега ако бъдат така добри да ги възстановят.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2015 19:35

GA_ veliki написа:
@ Ще ги съберем бе!

В случая невиждам защо трябва да има подигравки.
20 милиона за мен е космически огромна сума, за някой годишната му печалба.
Цесекарите се биете в гърдите, че сте над милион, да видим сега реално наистина, колко сте.
Половината да дарят по 20 кинта ще е огромна стъпка.
Също така големите армейци, като Божков, какво ги бърка да извадят по-солидни суми.

Аз искам ЦСКА да се оздрави и да стане нормален клуб, всякакви други машинации за мен се превръщате в урод.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 19:39

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:Безкрайно е любопитно, в края на март от Литекс документи за лиценз за ЕКТ с какви данни ще подадат 8-) Данни в смисъл-име, седалище, стадион, екипи.

Умни и предвиливи люде, тук в този форум, пускаха екипи и емблеми.От охраната обаче, ги изтриха бързо.Сега ако бъдат така добри да ги възстановят.

Възможно е да заявят Градски стадион "Българска армия", със седалище на бул. Драган Цанков" в Ловеч и да са с червени фланелки, оранжеви гащета и зелени чорапи :roll: Само за името се колебая още.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 ное 2015 19:40

PFC Litex написа:
GA_ veliki написа:
@ Ще ги съберем бе!

В случая невиждам защо трябва да има подигравки.
20 милиона за мен е космически огромна сума, за някой годишната му печалба.
Цесекарите се биете в гърдите, че сте над милион, да видим сега реално наистина, колко сте.
Половината да дарят по 20 кинта ще е огромна стъпка.
Също така големите армейци, като Божков, какво ги бърка да извадят по-солидни суми.

Аз искам ЦСКА да се оздрави и да стане нормален клуб, всякакви други машинации за мен се превръщате в урод.

Всеки ще дава според джоба му... един 20, друг 100, трети 5, четвърти 500, пети 1000 и т.н
@ До 31 март според мен ще съберем 10 милиона :idea: Но и ГГ да не се прави на луд и той да дава... нали е заможен. Аз на негово място вадя всичките пари и плащам. Сега ще ми кажете, че 20 милиона какви пари са и т.н. Това го правя заради хората... да видят, че в тоя продънен свят има и хора които като печелят много и харчат много без да му мислят. :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 19:44

Българската Коледа не може за месец да събере повече от 2-3 милиона и то от всички българи, а тук се говори за 10 пъти по-голяма сума и то от 20 пъти по-малко хора. В София за 5лв билет събират 2-3 хиляди, ама щели да съберат милиони за отрицателно време!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 25 ное 2015 19:45

Хайде да ви видя припознаващите! Ще си спасявате ли отбора или нищо няма да направите и ще чакате да прекръстите нашия! Като гледам не сте никак ентусиазирани.

Изображение

На всички достойни, истински ЦСКАри, Успех! Кафявите ги чакам на стадиона в Ловеч срещу Левски :idea:
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Върни се в “Архив”