Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кировец » 17 юни 2015 17:53

Кашчей написа:Не мислиш ли, че по-главни от тях са триото Томов-Тодоров-Гарибов, още от 2007-а, резултатите от чийто труд се видяха през 2008-а? Учудвам се на безкрайно късата памет на някои цесекари от форума, които много бързо забравиха как оправдаваха някои действия на ТИТАН-ите, с това, че изплащали дълговете , останали от управлението на Томов. И това се пишеше 2-3 години подред.

След това трио ЦСКА имаше отбор и скъпи футболисти, които Титан разпродаде и касата бе добре запълнена. И ако Томов е оставил 6-7-8 милиона задължения, въпреки че НАП признаха, че ЦСКА е БИЛ ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗРЯДЕН КЛУБ при Сашо Томов тогава!!!, айде припомни ни Титан с какви дългове се ширеха 5 години в А група.

Томов бил най-черния... Вие сте тотално зомбирани.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2015 17:55

petko.h.markov написа:
icko65 написа:
petko.h.markov написа:
icko65 написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:Ще обявят старото в несъстоятелност и ще влиза синдик.После съда ще се произнесе-нали така да го разбирам.

Аз не разбирам от такива работи-синдици,несъстоятелност!Просто ако сме с техния вариант(който е страхотен,стига да беше истина) ще се използва ново дружество!

Те обаче нямат право да са начело на новото дружество щото носят наказ.отговорност ако го сторят.По този начин обаче плана на Божков-Ганчев за преименуване на Литекс отива в коша.Остава и те ново дружество да регистрират за да вземат базите и да бъдат припознати с него от феновете

Това с базите,да не е като "женския пазар" да си купиш домати.Министерството ще прецени на кого да ги даде.
А ти на кого мислиш ще ги даде?Не съм казал че сами ще си ги вземат.Следя много добре какво каза министъра.Нещо много нервни го давате!

Не съм нервен.Но ти три дни постоянно се изказваш"компетентно",което означава,че знаеш много.Чудя се тогава,как
не си затрупан с работа,а ни обръщаш внимание на глупостите,които пишем тук

Каквото знам и предполагам че ще стане го споделям.Не съм казал че пишете глупости. Единствено ако е имало нещо неправилно относно лицензите съм влизал в спор.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2015 17:55

djd написа:
honda написа:
djd написа:
W84me написа:
djd написа:А, ако искаш. То акъл на сила не влиза.

Просто "царски" и "комунистически" не се вписват в една страна на монетата.

Представи си някой да е получил образование преди 89-та, а после да си хвърли дипломата, понеже образованието било комунистическо. Същата глупост е и това.
Дали армията е царска или комунистическа, нали пак е армия, разликата е само кой командва - царя или БКП.
Повечето от царските офицери са останали офицери и след 44-та.
Отстранени са висшите военни, които са обявени за виновни за националната катастрофа и приближени на германците.

Не знам къде си учил история,но не е вярно ,че повечето царски офицери остават в БНА.
В 44-та болшинството царски офицери остават ,но им са поставени партизани за "надзиратели". По късно почти всички са изгонени. През 1948 в БНА има по-малко 150 царски офицери. Дядо ми е бил царски офицер -полковник. Убит е на 14.09.1944.
Разликата кой командва е огромана. Не знам на колко си години,но явно не си полагал военна клетва-тя се полага веднъж в живота. Ако веднъж си се заклел в Търновската Конституция ,няма как да да се закълнеш да бъдеш верен на "Партията и Народа ",ако го направиш си клетвопрестъпник.
Примерно създателите на ЦСКА:
Г.Дамянов- генерал-майор от Червената Армия(не от БА)
Б.Българанов- полковник от армията на Тито(не от БА)

И. Михайлов- полковник от Червената Армия

Хонда сан, като не знаеш на колко съм години, какви ги плещиш?
Учил съм история в училище естествено.
Ама тези, които тебе са те учили, пак са те излъгали, да ги ева. :)
Как може в две съседни изречения да дадеш теза и контратеза?

"Не знам къде си учил история,но не е вярно ,че повечето царски офицери остават в БНА.
В 44-та болшинството царски офицери остават ,но им са поставени партизани за "надзиратели"." :?: :?: :roll:

Това не се ли прави и сега? Всяко ново правителство сменя по-високите длъжности на държавната администрация.

През 1944-а няма как да бъдат махнати всички, при положение, че предстоят военни действия срещу Германия, а войска без командири не е войска. Когато стават ненужни на новата власт-сбогом!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 юни 2015 17:57

Айде стига офицерски глупости в тая тема, ако обичате.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 17:58

Кировец написа:
vaskonti написа:Кировец, кой година и половина се заканваше, че "още утре" ще заведе дела срещу Титан и кой ли не, че ще се сезира прокуратура, ДАНС? Коя от всички тия закани беше изпълнена? Има ли поне едно заведено дело, има ли дори написано нещо в Книгата за жалби и оплаквания?

Е, и? Нали умните и горди нелъжливи Минджуци също имаха тази възможност?! Те сами потвърдиха думите на Томов, че са подписвани страхотни дивотии. Дори Иво призоваваше за прокуратура след един мач.
Нещо те направиха ли, та ми задаваш отново провокативен въпрос?

Изчакай малко.На 22.юни ще има ОС,ще има нов НС и УС.Когато влезнат реално в управлението ще видим.Мисля,че на лупи няма да му простят.Още СГП е възобновила делото срещу лупи за ЦСКА и Кремиковци.
Делото срещу Лупи за източване на ЦСКА и Кремиковци продължава скоро на следващата инстанция!

Входящ № 23312 от 20.2.2015г. - Протест
Вносител СГП
В срок - изпратени преписи на 8.6.2015г.
В СРОК. ДА СЕ УВЕДОМИ СГП ЗА ИЗГОТВЕНИТЕ МОТИВИ И ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ДОПЪЛВАНЕ НА ПРОТЕСТА В 7-ДНЕВЕН СРОК.
Последна промяна от petko.h.markov на 17 юни 2015 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2015 18:00

Кировец написа:
Кашчей написа:Не мислиш ли, че по-главни от тях са триото Томов-Тодоров-Гарибов, още от 2007-а, резултатите от чийто труд се видяха през 2008-а? Учудвам се на безкрайно късата памет на някои цесекари от форума, които много бързо забравиха как оправдаваха някои действия на ТИТАН-ите, с това, че изплащали дълговете , останали от управлението на Томов. И това се пишеше 2-3 години подред.

След това трио ЦСКА имаше отбор и скъпи футболисти, които Титан разпродаде и касата бе добре запълнена. И ако Томов е оставил 6-7-8 милиона задължения, въпреки че НАП признаха, че ЦСКА е БИЛ ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗРЯДЕН КЛУБ при Сашо Томов тогава!!!, айде припомни ни Титан с какви дългове се ширеха 5 години в А група.

ТИТАН влезе реално в ЦСКА през февруари 2009-а, а Томов беше председател на УС до началото на април същата година. ТИТАН нямаха никакво законово право да продават или купуват нещо от името на ЦСКА, преди да станат собственици.
Отборът бе добър, но първият, който го напусна, след недаването на Евролиценз кой ли беше, а, спомняш ли си?! Другите продадени просто спасиха участието на ЦСКА в А група за сезон 2008-2009.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 юни 2015 18:04

Каша, когато има факти и боговете мълчат.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2015 18:05

petko.h.markov написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:Кировец, кой година и половина се заканваше, че "още утре" ще заведе дела срещу Титан и кой ли не, че ще се сезира прокуратура, ДАНС? Коя от всички тия закани беше изпълнена? Има ли поне едно заведено дело, има ли дори написано нещо в Книгата за жалби и оплаквания?

Е, и? Нали умните и горди нелъжливи Минджуци също имаха тази възможност?! Те сами потвърдиха думите на Томов, че са подписвани страхотни дивотии. Дори Иво призоваваше за прокуратура след един мач.
Нещо те направиха ли, та ми задаваш отново провокативен въпрос?

Изчакай малко.На 22.юни ще има ОС,ще има нов НС и УС.Когато влезнат реално в управлението ще видим.Мисля,че на лупи няма да му простят.Още СГП е възобновила делото срещу лупи за ЦСКА и Кремиковци.

22 юни-сакрална дата 8-)
Дали няма да слеят вашето ОСА със заседанието на Изпълкома :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юни 2015 18:06

Кировец написа:Каша, когато има факти и боговете мълчат.

Ти сега...тоя с фактите ли си, или си богът :roll: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2015 18:13

Кировец написа:

Я бъди така добър и ги дай тези футболисти.Ние тогава да не сме били пеленачета.Нали първия който се би камшика беше стойчо,защото останал без отбор и "това не е неговия ЦСКА"Помниш кои играха на финала за суперкупата през лятото с треньор Пенев.Не влизай в тези води,ще се удавиш.

Върни се в “Архив”