ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 18:03

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Що не казвате, че на срещата с Ганчев, ви е поставил условие да съберете вие феновете 20 милиона, а той ще даде останалите за да спасите ПФК ЦСКА 1948 АД?
:lol:

Няма такова нещо! Ганчев на срещата не е казвал такова нещо! Това е измислица на няКОИ# медии! ;)

Кондьо, а това:

На срещата между г-н Гриша Ганчев и представители на привържениците бе ясно заявено, че ако привържениците съберат 20 милиона лева, той ще покрие останалата разлика в дълговете на ПФК ЦСКА АД и по този начин дружеството ще продължи нормалното си съществуване.

Наясно сме как звучи това, но го приемаме и като последен шанс пред всички нас, които желаем неговото оздравяване – сдружения, фенклубове, ветерани, деятели, организирани и неорганизирани привърженици.

Ето защо сдружение „ЦСКА Акционерите“ обявава кампания за набиране на средствата, крайният срок съвпада с този за лицензирането на отборите за професионален футбол, а именно края на месец февруари (26 февруари) 2016 г.

И тия акционери яко ги хапе щъркела :mrgreen: Крайният срок за лицензиране бил 26-и февруари-да се смееш ли, да плачеш ли :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 25 ное 2015 18:04

CSKA 78 написа:
Shaka написа:А ти как реши че аз искам да сте в А окръжна на всяка цена. Разбира се че оздравяване, е най-добрия вариант ама нали затова трябва да даде някой лев всеки фен. А ти си ясен вече че кьорава стотинка няма да дадеш. Защото за всичките припознавачи като теб истинския ЦСКА е изгубена кауза. И затова някои припяват да не се дават пари. А много хора и от други отбори биха ви помогнали, аз включително. Ама ти понеже си кафяв няма да дадеш нищо и ще чакаш да се затрие клуба за да припознаеш друг. Ми припознавай още сега, какво чакаш... Изобщо си толкова смешен че няма на къде.

Аз съм си купил акции при Томов, ще дам и сега пари, въпреки че смятам тази кауза за обречена! Но все пак ще дам пари, а не като някои тролове!

ПП Ще ми е интересно, ти "фенът" на Литекс :lol: :lol: колко пари ще дадеш? Не, че са ни запотрябвали твоите пари! Ние не търсим милостиня! Който е фен на ЦСКА може да даде пари за любимия отбор, който не е, да си гледа собствения отбор! Разбра ли сега, Донке?

И колко ще дадеш 3 турски лири :oops: ? Ти можеш да си говориш простотии ама ного нормални фенове на различни отбори биха помогнали при добра кампания. И понеже много искаш да знаеш бих дал между 20 и 50 лв в тоя момент. За Литекс много повече разбира се. Ако не са ти достатъчно съжалявам. Но всичко зависи от това каква кампания направите, щот като гледам повечето предпочитате старото дружество да се затрие!
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 ное 2015 18:08

Ало, червенките! Малко срам нямате ли? Малко достойнство поне?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 18:09

Shaka написа:
CSKA 78 написа:
Shaka написа:А ти как реши че аз искам да сте в А окръжна на всяка цена. Разбира се че оздравяване, е най-добрия вариант ама нали затова трябва да даде някой лев всеки фен. А ти си ясен вече че кьорава стотинка няма да дадеш. Защото за всичките припознавачи като теб истинския ЦСКА е изгубена кауза. И затова някои припяват да не се дават пари. А много хора и от други отбори биха ви помогнали, аз включително. Ама ти понеже си кафяв няма да дадеш нищо и ще чакаш да се затрие клуба за да припознаеш друг. Ми припознавай още сега, какво чакаш... Изобщо си толкова смешен че няма на къде.

Аз съм си купил акции при Томов, ще дам и сега пари, въпреки че смятам тази кауза за обречена! Но все пак ще дам пари, а не като някои тролове!

ПП Ще ми е интересно, ти "фенът" на Литекс :lol: :lol: колко пари ще дадеш? Не, че са ни запотрябвали твоите пари! Ние не търсим милостиня! Който е фен на ЦСКА може да даде пари за любимия отбор, който не е, да си гледа собствения отбор! Разбра ли сега, Донке?

И колко ще дадеш 3 турски лири :oops: ? Ти можеш да си говориш простотии ама ного нормални фенове на различни отбори биха помогнали при добра кампания. И понеже много искаш да знаеш бих дал между 20 и 50 лв в тоя момент. За Литекс много повече разбира се. Ако не са ти достатъчно съжалявам. Но всичко зависи от това каква кампания направите, щот като гледам повечето предпочитате старото дружество да се затрие!

Ти па сега.. :mrgreen:
Как ще забравят следното:
"Нашата вярност е нашата чест", "ЦСКА или умри", "Още от дете запали моето сърце"....Особено последното ще е много яко, като преименуват Литекс (ако им разрешат де) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 18:12

Кашчей написа:
На срещата между г-н Гриша Ганчев и представители на привържениците бе ясно заявено, че ако привържениците съберат 20 милиона лева, той ще покрие останалата разлика в дълговете на ПФК ЦСКА АД и по този начин дружеството ще продължи нормалното си съществуване.

Наясно сме как звучи това, но го приемаме и като последен шанс пред всички нас, които желаем неговото оздравяване – сдружения, фенклубове, ветерани, деятели, организирани и неорганизирани привърженици.

Ето защо сдружение „ЦСКА Акционерите“ обявава кампания за набиране на средствата, крайният срок съвпада с този за лицензирането на отборите за професионален футбол, а именно края на месец февруари (26 февруари) 2016 г.

И тия акционери яко ги хапе щъркела :mrgreen: Крайният срок за лицензиране бил 26-и февруари-да се смееш ли, да плачеш ли :roll:

Ей го и тоя, изпълзя от Русе, даже и противогаза не си е свалил! :lol:
Дулсинея, не знам откъде го извади това, много удобно за теб не си дала линк! Аз познавам човек, който е бил на срещата и Ганчев не е говорил такива неща! Но както казах, за теб е важно да вярваш в тези медии, които се опитват да злепоставят Ганчев, а и оттам ЦСКА! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 18:13

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:

Ей го и тоя, изпълзя от Русе, даже и противогаза не си е свалил! :lol:
Дулсинея, не знам откъде го извади това, много удобно за теб не си дал линк! Аз познавам човек, който е бил на срещата и Ганчев не е говорил такива неща! Но както казах, за теб е важно да вярваш в тези медии, които се опитват да злепоставят Ганчев, а и оттам ЦСКА! :shock: ;)

Пофтиц, домнуле!

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/feno ... uba-354217
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 25 ное 2015 18:19

Кашчей написа:
Shaka написа:
CSKA 78 написа:

Ти па сега.. :mrgreen:
Как ще забравят следното:
"Нашата вярност е нашата чест", "ЦСКА или умри", "Още от дете запали моето сърце"....Особено последното ще е много яко, като преименуват Литекс (ако им разрешат де) :mrgreen:

Сега ще пеят: С духа на Осъм и Балкана ще бъде Лецка Шампион.

Ти да не си също ник на Донка, като мен :mrgreen: :geek:
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 18:22

Кашчей написа:http://gong.bg/bg-football/v-grupa/fenovete-na-cska-s-kampaniia-za-ozdraviavane-na-kluba-354217

Е,и? Нещо видео да дадеш! Свободни съчинения по картинка и аз мога да напиша! 8-) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2015 18:24

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Що не казвате, че на срещата с Ганчев, ви е поставил условие да съберете вие феновете 20 милиона, а той ще даде останалите за да спасите ПФК ЦСКА 1948 АД?
:lol:

Няма такова нещо! Ганчев на срещата не е казвал такова нещо! Това е измислица на няКОИ# медии! ;)

Последно ти беше ли на срещата или си получил информацията по начина "една баба пред блока каза"?
На този сайт и тази организация може ли да се вярва?
http://cskashareholders.com/bg/pfc-cska ... aign-2015/
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 18:29

PFC Litex написа:Последно ти беше ли на срещата или си получил информацията по начина "една баба пред блока каза"?
На този сайт и тази организация може ли да се вярва?
http://cskashareholders.com/bg/pfc-cska ... aign-2015/

Имам си доверен човек, на когото вярвам! На самата среща не е имало такава "сделка"! Може след това Ганчев и "акционерите" да са говорили, тук вече нямам информация!

Върни се в “Архив”